Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Kérdések és válaszok

rigop

cca, sünkutya: A legkellemetlenebb (ide más szó is behelyettesíthető), hogy a játékszabályzat eleje azt írja a nyeremények résznél, hogy részletek a mellékletben, majd legörgetsz, és a mellékletben sincs SEMMI részlet, csak hogy ajándékcsomag :( - ergo nincs miért reklamálni.

• Kérdések és válaszok

cca

Köszönöm a válaszokat, én is így kaptam, a fotóhoz
    képest durva az eltérés, nagyjából az egyharmada.

• Kérdések és válaszok

sünkutya

rigop: teljesen igazad van. Én is így érzem. De sehol nincs feltüntetve, hogy mit kellene tartalmaznia a csomagnak. Még a játékszabályzat 2.-es melléklete sem írja. Így nincs is mit reklamálni. A fotó nagyon megtévesztő. Én is egy hasonló csomagra számítottam.

• Negatív tapasztalatok

rigop

Kapaszkodjatok meg: a Spar&Powerade bekérte tőlem futárral/postán a blokkokat, amikkel mindössze az volt a problémám, hogy nem tudtam feltölteni, mert a szar rendszerük szerint manipuláltak. Elvileg törölték a rendszerből a feltöltéseimet, hogy akkor fussunk neki ismét, ekkor sem sikerült. Már egy képmegvágás/elforgatás a mobilon is manipulálásnak számít. Hát... erős csapattal állunk szemben.

Erre bekérték fizikailag a blokkokat ellenőrzésre :D - itt már visítottam a röhögéstől, pedig még nemhogy nem nyertem vele semmit sem, de még fel sem tudtam tölteni, mert SZAR a rendszer :D A válaszuk, hogy nem szar, csak érzékeny. :) Természetesen a nem elforgatott, nem megvágott blokkfotókat azóta sem fogadja el az professzionális rendszer :)

• Kérdések és válaszok

sünkutya

cca: Ha a decemberi nyereményre gondolsz akkor igen. A héten jött meg. Nagy csalódás volt. 3 termék volt a csomagban.

• Kérdések és válaszok

rigop

cca:
    A https://nyeromarkak.hu/karneval napi nyereményét (P&G ajándékcsomag) 'elvileg' kiszállították, 'elvileg' át is vettem, gyakorlatilag viszont nem érkezett meg, lenyúlhatta a futár. :(
    A https://nyeremenyjatek.ecofamily.hu/orbicokaracsony napi nyereményét (P&G ajándékcsomag) a héten megkaptam, a fotón lévő hatalmas, ~30 ezres csomag helyett kaptam egy mosókapszulát, egy Lenor illatgyöngyöt és egy legkisebb Jar mosogatószert. Nagy jóindulattal sincs több 10.000 Ft-nál. Rettentően pofátlannak és megtévesztőnek tartom, hogy a játék oldalán a napi nyeremény egy hatalmas csomag, valójában pedig a 10-15 termék helyett 2-3 termékből megkapod a kb legkisebb kiszerelést.

• Kérdések és válaszok

cca

Sziasztok!
    Kapott valaki P&G / Ecofamily
    ajándékcsomagot?

• Kérdések és válaszok

cca

Sziasztok!
    Kapott valaki P&G / Ecofamily
    ajándékcsomagot?

• Kérdések és válaszok

cca