Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Kérdések és válaszok

Fáreó

Sport szelet feltöltés nálatok megy?
    Itt már vagy 10 perce nem ugrik fel az ablak,hogy nyert vagy sem.
    PC-ről több böngészőből és telefonról is ugyanaz, ott is több böngészőt próbáltam, csak a pontok cikáznak az oldal közepén ,de nem ír ki semmit.

• Lottó, Keno, Luxor játék akciók

Zsuzsa Nr.1.

EuroJackpot 44. játékhét (pénteki)
    5,11,40,41,47
    1, 5

A következő héten várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
    16,3 milliárd Ft
    (42 millió €)

• Nyereményjáték infók

Bennszülött

Vásárolj egy Pringles terméket (kivéve Bulgáriában), olvasd be a QR-kódot, vagy látogass el a pringles.com weboldalra. Regisztrálj/jelentkezz be, és teljesítsd a kihívást 2025. október 01. és 2025. november 30., valamint 2025. december 01. és 2026. február 07. között. Nyeremény: 2 db (promóciós periódusonként 1) New York-i utazás 2 fő részére 4 éjszakás szállással. 3 csillagos szálloda, repülőút és Monopoly élmény 3850 euró értékben (vannak nem választható dátumok). A nyereményt az adott promóciós periódusban a kihívást leggyorsabban teljesítő játékos kapja. Meghosszabbított promóciós időszak: 2026. február 8. és 2026. március 04. között, 1 db New York-i utazás 2 fő részére 4 éjszakás szállással. 3 csillagos szálloda, repülőút és Monopoly élmény a leggyorsabb játékosnak (vannak nem választható dátumok). A játékkal naponta csak egyszer lehet játszani, és háztartásonként legfeljebb 1 nyeremény nyerhető. A részvételhez internet-hozzáférés és kamerás okostelefon szükséges. A részvétel Bulgáriában nincs vásárláshoz kötve. Őrizd meg a vásárlást igazoló nyugtát (Bulgáriára nem vonatkozik). Részvételi feltételek: pringles.com/BNI25.

• Nyereményjáték infók

nagy-i

https://jatek.cba.hu/florafood
    Nov. 5-tól

• Negatív tapasztalatok

sada

:D
    Nem is tudom, miért a negatívban nosztalgiázunk. :-/

• Negatív tapasztalatok

playboy22

Régen a Coca-Cola kupakkódok után pont járt, és a pontokat lehetett ajándékokra vagy újságelőfizetésre váltani. Volt annyi pontom, hogy előfizettem a Cosmopolitan magazinra 5 évre, de nem mertem többre (futott volna 15 évet is), mert attól tartottam, hogy mire lejár az előfizetésem a lap megszűnik:-)))

• Negatív tapasztalatok

sada

(21 éve szűnt meg Mo-on a sorkatonaság.
    A wny épp most 25 éves.)

• Kérdések és válaszok

lcsabi

Egy könyvet rendeltem, azért regisztráltam a DPD-nél. Arról kaptam értesítést mikor megérkezett, de a Lindt csomag beérkezéséről egyáltalán nem, meg nem is hívtak telefonon. Csak a DPD nyomon követésnél olvastam hogy már a csomagponton van.

• Negatív tapasztalatok

sada

És hány diáknak adott munkát, hogy számolja a beküldött Milka kannákat, v. Maggi pontokat, v a Nestlé vonalkódokat.
    Mennyi könyvutalványt nyertünk vele!
    A Cola kupakos borítékokat meg kamion vitte a sorsolás helyszínére, olyan sok volt.

• Kérdések és válaszok

sada

pappocs
    Azt szerette volna mondani, szerintem, ha regisztrálsz a futárcég oldalán, akkor meglátod, hogy van-e a rendszerben csomagod, akár kaptál róla értesítést, akár nem.
    Értesíteni az utolsó nap, a kiszállítás napján fog, de előtte is nyomon követheted, hogy hol tart.

• Negatív tapasztalatok

sada

Rég volt, talán igaz sem volt. :(
    Öregapám is volt, de már rég meghot.

Nekem az előbb a Pöttyösről az jutott eszembe, mikor a piros nyitócsíkokat kellett gyűjteni és beküldeni.
    Egy srác nyerte meg a főnyereményt, valamilyen autót. Épp akkor szerelt le (akkor még volt sorkatonaság), s az első dolog, amit vett, a Túró Rudi volt.

• Negatív tapasztalatok

Paintuci

Emlékeztek amikor coca cola kupakot lehetett beváltani fémdobozos szaloncukorra? :P

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4