Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Felajánlások
sünkutyaSpar Pöttyös kód: HJTCHVLL7, TYFK3NPR4
-
Nyertesek
MajókaMegvan az első adventi nyereményem, mondhatni, pár éve az első: a nlcafe-n egy öregedésgátló éjszakai gél. Sokat már nem fog segíteni, de azért örülök neki!
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
Niki2003Eladó 300 ezer ft-os voucher. Balatonlelle BL Yahtclub 6 nap 5 éj 2 felnött + 1 gyermek (12 év alatt) félpanzió, svédasztalos reggeli + vacsora. Felhasználható: 2025.máj 1. (Kivétel karácsony). További részletet privátban.
-
yeeeewellness utalványt keresek
-
Kérdések és válaszok
kirriOTP kedvezményprogram Mol 20.000 Ft kedvezmény értesítést kapott már valaki? Elég későn regisztráltam, szerintem lemaradtam róla, azért kérdezem
-
Kérdések és válaszok
Johnny-XÉpp akartam írni, hogy vigyázzatok, mert mostanában (szerintem a Karácsony közeledtével) egyre több az ilyen bepróbálkozás! Pár napja a gmail accountomra próbáltak belépni, ma meg az online bankomba. A mai komolyan megijesztett, mert ez ugye azt jelenti, hogy valaki ismeri a login + password kombinációmat. Mák, hogy 2-faktoros ellenőrzés van (amúgy kötelezően) beállítva. Nyilván egyből jelszót változtattam, de nagyon észnél kell lenni! Figyeljetek oda!
-
Kérdések és válaszok
sadapityke4
A webnyeremény célja a termék vásárlásához, szolgáltatás igénybevételéhez kapcsolódó nyereményjátékok főbb adatainak közzététele.
Nem szervez nyereményjátékot, itt sosincs sorsolás.
Egy csaló kereshetett meg.
A telefonszám egy szombathelyi kft-é.
De vannak olyan trükkök, amelyekkel akár a te számodat használva is tudnak másokat hívogatni. -
Kérdések és válaszok
-.-.pityke4 2024-12-04 :: 14:23
Jó napot kívánok
webnyeremény sorsolás volt állítólag dec. 2. án
felhivtal minket, hogy nyertünk egy nagy összeget, erről a telefonszámról 36302110600.
Mondták valutában kérem-e,vagy lakcímre utalják.
Mondtuk, elmegyünk érte. Igen furcsa címet adott meg: Bpest XIII. KER Corvin iroda 2.emelet, ügyfélszolgálat. Másnap felhívtam a számot, egy nő jelentkezett, és rögtön lecsapta a telefont.
Volt-e ilyen nyereményjáték, mert semmi ilyet nem találtam. Előző nap a bankkártyára pályáztak, mos meg ezzel hülyítenek.
Nem tudom mi vot a játék, és nem is találom. -
Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2024
-.-.angyal1960 2024-12-04 :: 12:24
https://velemlehetbeszelgetni.hu/adventi-naptar-2024 -
// Nyereménytárgy csere-bere
MercisSziasztok,
nyereménytárgy cserére vagy eladó:
- Somersby 1 tálca Raspberry & Lime(24 db)
- 1 Karácsonyi piros Kinder pulcsi (S méret)
- Karácsonyi manó 2db (kb. 30 cm)
- Spear & Jackson balta új (35 cm)
- Mercedes új férfi táska -
MitnyerekEladó Sony Playstation 5 1TB játékkonzol (bontatlan csomagolásban)
+ 30.000 Ft értékű Playstation Store kód.
Együttes ár: 200.000 Ft -
Gréti81Wizz Air vouchert vennék.