Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Negatív tapasztalatok
jojóValami már akkor nem volt okés
-
Negatív tapasztalatok
jojónekem ezt válaszolták január 23-án
Kedves Játékos!
A nyertesek ellenőrzése hosszú időt vesz igénybe, folyamatosan frissítjük a nyertesek listáját – megértésedet és türelmedet köszönjük szépen!
Üdvözlettel,
a Powerade csapata -
Negatív tapasztalatok
pieceofluckNem tudom, mire gondolsz, én szoktam, legalábbis akkor, ha képernyőüzenetben ugrik fel az azonnali nyeremény. De ahogy olvastam, vannak még páran így.
Ettől függetlenül a profilban is ott volt a nyeremény, szóval aki nyert, és még be lehetne lépni, látnánk.
De ki gondolta, hogy ez lesz? Nyilván, ha hamarabb kiírják a nyerteseket, akkor mi is hamarabb rákérdeztünk volna, ha már ők nem is jelzik a dolgot... -
Negatív tapasztalatok
lettiMimi89, a Lidl-Finish ajándékkártyát igen, de az Aldi-Finish utalványt még nem.
Vár még valaki Aldi-Finish utalványt? -
Negatív tapasztalatok
timotkaAki képernyőfotózott már megjárta?
Most akkor mindent képernyőfotózzunk? -
Negatív tapasztalatok
pieceofluckNem hiszem, vagy ha mégis, nem számoltak azokkal, akik képernyőfotókkal is készültek. 😅
A listán már egyébként megvan a 100.
Kíváncsi leszek a végső válaszukra. -
Negatív tapasztalatok
timotkaMi is nyertünk Powerade gyorsaságit, de nem látom a nevünket.
Emailen nem jött értesitő? Mert ott sem találok semmit, pedig minden adatot rögtön meg is adtam.
Akkor várhatom, h küldjék?!
Ilyenkor hogy bizonyítom, hogy nyertem? -
Negatív tapasztalatok
jojóNEM KELL CSAK ÚGY BELENYUGODNI ,NE HAGYJÁTOK !!!
-
Negatív tapasztalatok
Johnny-Xpieceofluck
Ne legyen igazam (és tudom, néha rosszindulatú vagyok), de számomra picit gyanús, hogy a lebonyolító megvárja a 36 napos játék végét a szinte biztosan 6-7 napon belül egyértelműen beazonosítható gyorsasági nyertesek visszaigazolásával. Amikor már nem tudnak belépni a játékosok a profiljukba, mert nem aktív a felület. Vajon miért?!? Szerintem rég tudták, hogy valamit elrontottak (=több értesítés ment ki, mint amennyi nyeremény rendelkezésre állt), de azt gondolták, hogy így lesz a legkisebb a visszhangja. Nem vagyok benne biztos, hogy jó döntés volt...
De most már tényleg rajtuk a sor, hogy eldöntsék, hogyan kezelik a jelen helyzetet? Mindenki kap termékmintát, aki értesítőt kapott, vagy ragaszkodnak a 94 db nyerteshez? A formalevél alapján, amit bemásolt valaki, ez utóbbira tippelnék. -
Negatív tapasztalatok
sadaA fagyist egy román cég csinálta.
-
Negatív tapasztalatok
pieceofluckPersze, előfordulhat, de csak jelezni kellene az ilyet a játékosok felé, nem?
Fel kellett volna nekik tűnni, hogy hoppá, itt van például 130 kitöltött garantált nyeremény űrlap, de csak 100 lehet, gyorsan nézzük át a pályázatokat, és ha megvan a 100 érvényes, írjunk már a többi madárnak, aki nem fért bele, hogy bocs, de mégsem. De szó se volt erről, a profilban is ott volt a nyeremény. És még most se ők szóltak, hanem mi. 😑
Gondolom, 100 (vagy épp amennyi lehet) után automatikusan le kellene állni a garantált nyeremény értesítésnek, de ha esetleg valamelyik pályázat nem jó, akkor majd lesz(nek) tartaléknyertesek abban a sorrendben, ahogy a 100. után történtek a feltöltések. Én így képzelném ezt. -
Negatív tapasztalatok
Johnny-Xpieceofluck
Hidd el, nem vitatkozni szeretnék, de van olyan, hogy téves értesítés. A múltban legalábbis biztosan volt olyan, amit - így vagy úgy - a lebonyolító is elismert. (És nyilván nem hangoztatott).
Amúgy ennek csomó oka lehet, pl. valszeg 1 ember csak 1x nyerhet gyorsasági nyereményt. Na de mi van, ha újra beküld egy pályázatot, automatikusan nyer, és csak utólag tudják kiszűrni? Elvette mástól a lehetőséget? Vaaaagy: nem 100, hanem mondjuk 110... 120 vagy ki tudja hány nyertes értesítést küldenek ki, aztán utólag szedik ki a duplákat? (Neeem, szerintem tuti nem írják meg jól elsőre az oldalt, hogy ezt is figyelje!)