Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Postán jött

herta

50e Ft-os (10x5000) utalvány, az Aldi különdíja az Unilevertől a „Grill országos" promóció nyerteseként.
    (Érdekesség, hogy az átvételi elismervényt e-mailben „Lidl-Kozmetika", postán „Grill országos" megjegyzéssel kell visszaküldeni.)

• Kérdések és válaszok

weber

De lehet, hogy csak ennyi az egész. Ha letöltöd az appot, akkor benne vagy a kalapban. Ennyi. Talán.

• Negatív tapasztalatok

herta

fozo.gabi
    Mint írtam, ideális esetben én is figyelek ezekre a – sajnos, még mindig előforduló – buktatókra, de továbbra sem gondolom, hogy ez csak a játékosok felelőssége, és hogy nem negatív, ha a szervezők ezzel nem foglalkoznak még jelzésre sem.

• Negatív tapasztalatok

herta

pityesz76
    Gondoltam, hogy magyaráznom kéne a megjegyzésemet, ezért most pótolom:
    Hogyan törli a szervező a megegyező adatpárost tartalmazó Pályázatot, ha eleve nem engedi feltölteni?

• Negatív tapasztalatok

fozo.gabi

herta
    Nem hinném, hogy bántó lettem volna.. viszont az hogy azonos adattartalommal elfogadja más e-mail címről eléggé negatív. A játékos éveim alatt nem egyszer "fizettem" tanulópénzt pl a saját figyelmetlenségem vagy más dolgok miatt....

• Negatív tapasztalatok

herta

fozo.gabi
    Rengeteget és régóta játszom, általában vásárlás előtt ellenőrzöm, hogy milyen adatokat kérnek a feltöltéskor, de nem vagyok mindig naprakész. A tibis játékra most ott a boltban kerestem rá, így előbb blokkoltattam, és csak itthon tapasztaltam a feltöltésnél, hogy nincs megkülönböztető NAV-kód, vagy nyugtaszám feltöltésére lehetőség. Ilyenkor azt a módszert alkalmazom, hogy a rövidebb blokkot üttetem be először, így utána a hosszabb blokknál nagyobb eséllyel telik el 1 percnél hosszabb idő. Most nem egyedül voltam, nem fárasztottam a partnerem, és fordítva került az áru a szalagra. Ezért is szeretem az önkiszolgáló pénztárakat, ahol van, azt használom, ott kettőnél több blokkot is csinálok esetenként. Ezenkívül azt gondolom, hogy nem a játékosnak kéne ezekre figyelnie, hanem az agyonképzett és túlfizetett marketingeseknek. Erről a fórumról pedig azt hittem, hogy nem egymás csesztetése, hanem figyelmeztetése a cél. Rutinosként nem volt szükség tanulópénzre, másik e-maillel elfogadta a pályázatot. Talán akadnak itt gyakorlatlanabb játékosok, akiknek hasznos lehet az információ. Hasonló esetben más szervező a jelzésre felajánlotta azt a lehetőséget, hogy egy perc eltéréssel adjam meg a vásárlás idejét. Ez volt az első elutasító válasz a nagyjából fél évszázados nyereményjátékos pályafutásom alatt, ezért bátorkodtam negatívként megosztani. Régebben itt már leszoktam róla hasonló rossz tapasztalatok miatt, ezt fogom tenni ezután is: kerülöm a konfliktust.

• Kérdések és válaszok

anyoka

jkland
    Értem.
    Elég gáz, hogy kiküldik és közben nyoma sincs....

• Kérdések és válaszok

jkland

Anyoka
    kaptam pár napja én is e-mailt, visszakerestem, ezt írták:

Töltsd le az appot és nyerj páros
    Katy Perry koncertjegyet!

Miért érdemes letölteni?
    nyeremény: megnyerheted a páros Katy Perry koncertjegyet
    napi kupakforgatás: minden nap egy új motiváló, vicces vagy elgondolkodtató üzenet vár
    megosztás funkció: kedvenc kupaküzenetedet egy kattintással megoszthatod barátaiddal
    kreatív dizájn és élmény: fiatalos, színes, lendületes, személyre szabható – akárcsak a Topjoy.
    értesítések a napi kupakokról és új nyereményjátékokról, hogy semmiről se maradj le
    A kupak nem csupán egy szöveg. Ez egy megerősítés, egy kis pozitív löket, ami segít, hogy jobban érezd magad!

• Kérdések és válaszok

eva12345678

Ha esetleg valaki tudja a Bochkor mondatot és nem bánja hogy csökkenti az esélyeit, írja mar le legyenszives

• Kérdések és válaszok

anyoka

Vágási 2.0
    Sajnos sehol semmit sem találtam róla. :(

• Kérdések és válaszok

anyoka

Bochkor játéknál a szerdai HELYES szót keresem, vagy segítsen hogyan lesz ebből az 5 szóból értelmes mondat.... :(

• Sürgős segítségkérés

Johnny-X

Sziasztok! Ha valaki - hozzám hasonlóan - úgy érzi, hogy tud, kérem, hogy lehetőségeihez mérten segítsen egy beteg kisfiúnak:
    https://beniutja.hu/

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3