Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Kérdések és válaszok

liva

A Kinder játéknál az ap kódot nem lehet feltölteni hibát jelez, a 8 számjegynél is, írtam nekik, de még nem válaszoltak. Járt így valaki?

• Lottó, Keno, Luxor játék akciók

Zsuzsa Nr.1.

EuroJackpot 18. játékhét (pénteki)
    3, 15, 22, 33, 35
    1, 7
    Nincs 5+2 találat

A következő héten várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
    48,5 milliárd Ft
    (120 millió €)

• Nyereményjáték infók

sada

https://krimivagynemkrimi.eztnezem.hu

• Nyertesek

Andi-

Tesco Purina -kutyaeledel csomag, mai beküldès.

• Nyereményjáték infók

nagy-i

Nádudvari grillkolbászokkal lesz játék, 2025.05.04 - 07.31.
    nadudvari.hu/piritsoda

• Kérdések és válaszok

pieceofluck

Sok játéknál csak dátumot, időt kérnek, és egy percnek el kell telni két vásárlás időpontja között. Gondolom, ezért is fontos, hogy egyezzenek a kézzel megadott adatok a blokkon szereplőkkel.

• Kérdések és válaszok

pieceofluck

Szerintem, ha az ember elüt valamit, maximum akkor elfogadható az a pályázat, ha a feltöltés után rögtön észreveszi, és ír e-mailt ez ügyben. Illetve nyilván olyan játékoknál, ahol utólag, leghamarabb másnap értesítenek.
    Én is jártam már így, igaz, talán csak egyszer, hogy elütöttem 1 perccel, és javították.
    De nem minden játéknál lehetséges ez.
    Van, ahol külön felhívják a figyelmet, hogy jól nézzük át az űrlapot beküldés előtt. A Kindernél is így van, pedig ott is csatolni kell a blokk képét.

• Kérdések és válaszok

Laci72

A Győri Édesnél úgy lehet áprilisra feltölteni, ha kézzel a 05.0x. kiválasztott napot kézzel átírjuk 04-re és akkor már megjelenik az áprilisi naptár rész is, amiből lehet kiválasztani bármelyik napot.

Írtam a játékszervezőknek a hibáról.
    Új játékoknál, főleg, ha nem a korábbi sablonokat használják gyakran vannak buta hibák, amik miatt írogatni kell.
    A Lays chipses játéknál is vicc volt a másodpercekkel módosított feltöltés, mert csak úgy lett biztosan egyedi a feltöltés, egyébként sokszor hibát jelzett. A megszokott egyedi azonosítások helyett valami másra áttérni butaság és ha pl. kérik a nyugta feltöltését egy játéknál, akkor megint felesleges egy csomó adatot duplán bekérni, hisz ott a fotós bizonyíték.
    Egyszer a Screvo nyereményemet ezért nem kaphattam meg, mert egy perc adatot elütöttem a telefonon berögzítve és hiába volt ott a fotója a nyugtának nem számított, ami igazságtalan és szerintem elég helytelen döntés ilyen bizonyított és jogos esetben.

• Nyereményjáték infók

sada

https://jatek.ooops.hu/

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

agi80

Bontatlan Jbl Tour One M2 fejhallgató
    utalvány vagy készpénz

• Nyereményjáték infók

-.-.

https://kalozetterem.hu/nyeremenyjatek

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

browni