Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
FáreóPick feltöltés nálatok működik?
3 jegyű ellenőrző kódot kell beírni, de állandóan azt mondja,hogy nem megfelelő, már vagy fél órája próbálgatom beküldési ezt az egy pályázatot, de sose jó az ellenőrző kód,eddig nem volt ilyen.
Írni kene nekik hogy javítsák meg vagy állítsák vissza az eddigi beküldési rendszert ? -
Kérdések és válaszok
-.-.Johnny-X Hozzászólás: 2025. június 19. :: 22:14
nika01
CBA RAMA kapcsán: úgy hallottam, hogy időnként nem ér célba a nyeremény értesítő email (nem csak freemail-es email címre), sőt a már megnyert + visszaigazolt nyereményt sem sikerül mindig kézbesíteni. DE: nagy pozitívum, hogy a lebonyolító "nem hagyja annyiban", gondolom, ezért az a viszonylag sok, kései értesítés.
Szóval: 1) gratulálok 2) a többieknek tessék példát venni a lebonyolítóról! -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
Trixy87Kolorádó napi jegy 2 fő részére (bármelyik nap beváltható: július 2. – július 5.) eladó esetleg utalványra cserélhető! Érdeklődni @-ben lehet!
-
Kérdések és válaszok
Johnny-XVolt ez az Interspar 30 éves nyereményjáték. Itt már mindenki megkapta a nyereményét, aki nyert? (Főleg a játék végére gondolok).
-
Negatív tapasztalatok
NapibetevőCoors főnyeremény 2 éjszakãs utazás Coloradoba? Még el se kap a jet leg, már jöhetsz haza...
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
CsivobakajSziasztok,
Sziget jegyek érdekelnének engem mindegy hogy melyik napra -
Nyereményjáték infók
sadaHolnap még vissza nyerheted a rendelésedet:
https://poloskeiszorp.hu/shop/ -
Kérdések és válaszok
lettiKöszönöm szépen a segítségeteket, sikerült elküldeni.
-
Kérdések és válaszok
sadaIBAN:
International Bank Account Number
magyarul
Nemzetközi Bankszámlaszám
A nemzetközi számlaszám segítségével egyértelműen azonosítható a számlavezető ország, a bank, és az ügyfél. -
Kérdések és válaszok
sadaAkkor az utolsó nyolc szám 00000000
A bankszámla kivonatodon ott az IBAN szám
a bankszámlaszám előtt. -
Kérdések és válaszok
weberIBAN számot kérnek.
Itt a kalkulátor:
https://www.iban.hu/calculate-iban -
Negatív tapasztalatok
weberNem tudom, hogy sírjak vagy nevessek. Nagy nehezen kiküldték a Nescafe bankkártyát futárral a komoly 10.000 Ft-os feltöltéssel, 3 szerződéssel, amit be kell vinni ugye az OTP-be aláíratni, utána aktiválódik. Pár órával később e-mail, ne menjünk be, mert ők elfelejtették aláírni és lepecsételni, szóval várjunk egy következő szerződésre. A Tesco Mastercard-ot már meg sem említem, hogy december óta "küldik" az utalványt és még 2 hete is a türelmemet kérték, meg megy az egymásra mutogatás, hogy mégis ez kinek is lenne a feladata. Vicc.