Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Kérdések és válaszok

weber

nika01!
    Az enyém sincs fent, amit feltöltöttem a héten. :O

• Kérdések és válaszok

nika01

Sziasztok,nyert már valaki Pringles-el? Ha igen, mennyi idő múlva küldték a megerősítő emailt? Amíg nem kapok semmit, addig bizonytalan vagyok. :(

• Kérdések és válaszok

nika01

Fáreó, nálam sem múködik, többször próbáltam. Sőt a héten már töltöttem fel pályázatot, de az sincs benne feltölött listában.

• // Csere-bere fórum 3.

magdi23

Kolorádó napi jegy 2 fő részére (bármelyik nap beváltható: július 2. – július 5.) elcserélhető akár játszós blokkokra is.

• Nyereményjáték infók

Vágási 2.0

Vár a nyár, vár az új teló!
    Köss 2025. június 1. és 2025. augusztus 31. között Világjáró Horizont Prémium vagy Világjáró Horizont Prémium és útlemondás védelem vagy Világjáró Útitárs Horizont Prémium kombinált utas- és sztornóbiztosítást és megnyerheted a 3 db iPhone 16 Pro egyikét.

https://union.hu/utasbiztositas

• Negatív tapasztalatok

weber

Lehet a Koloradó fesztiválra gondoltak, csak elírták. Arra elég. :D

• Kérdések és válaszok

Fáreó

Pick feltöltés nálatok működik?
    3 jegyű ellenőrző kódot kell beírni, de állandóan azt mondja,hogy nem megfelelő, már vagy fél órája próbálgatom beküldési ezt az egy pályázatot, de sose jó az ellenőrző kód,eddig nem volt ilyen.
    Írni kene nekik hogy javítsák meg vagy állítsák vissza az eddigi beküldési rendszert ?

• Kérdések és válaszok

-.-.

Johnny-X Hozzászólás: 2025. június 19. :: 22:14
    nika01
    CBA RAMA kapcsán: úgy hallottam, hogy időnként nem ér célba a nyeremény értesítő email (nem csak freemail-es email címre), sőt a már megnyert + visszaigazolt nyereményt sem sikerül mindig kézbesíteni. DE: nagy pozitívum, hogy a lebonyolító "nem hagyja annyiban", gondolom, ezért az a viszonylag sok, kései értesítés.
    Szóval: 1) gratulálok 2) a többieknek tessék példát venni a lebonyolítóról!

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

Trixy87

Kolorádó napi jegy 2 fő részére (bármelyik nap beváltható: július 2. – július 5.) eladó esetleg utalványra cserélhető! Érdeklődni @-ben lehet!

• Kérdések és válaszok

Johnny-X

Volt ez az Interspar 30 éves nyereményjáték. Itt már mindenki megkapta a nyereményét, aki nyert? (Főleg a játék végére gondolok).

• Negatív tapasztalatok

Napibetevő

Coors főnyeremény 2 éjszakãs utazás Coloradoba? Még el se kap a jet leg, már jöhetsz haza...

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

Csivobakaj

Sziasztok,
    Sziget jegyek érdekelnének engem mindegy hogy melyik napra :)

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4