Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Kérdések és válaszok

Tixxi

Mi is ékezetek nélkül küldtük be a nevünket mert csak úgy fogadta el és gond nélkül megérkezett az utalás!

• Kérdések és válaszok

Kati57

Nem tudom használható információ-e, de nekem csak úgy fogadta el az igénylésemet, hogy ékezetek nélkül írtam be a vezeték- és keresztnevemet. Utána nekem sikerült elküldeni, de idő kellett, mire rájöttem. Bocs, ha félreértettem és nem itt van a probléma.

• Kérdések és válaszok

weber

Véletlenül nem használtátok már fel más néven azt a számlaszámot? Mert csak 1x lehet.

• Kérdések és válaszok

gasex

Nekem is ugyanez a problémám a beküldéssel 2 blokkal az Everyday játékkal, már írtam nekik, jelezték, hogy megkapták az üzenetet, de változás még nincs.

• Kérdések és válaszok

Trixi60

Marcsi8
    Az iban után egyből a számlaszamodat is beírtad?

• Kérdések és válaszok

marcsi8

Az everyday oldalon elküldöm az IBAN kódot és azt írja ki hogy valami hiba történt. Minden jól van beírva. Mi lehet a gond?

• Nyereményjáték infók

fozo.gabi

nagyotszol.hu
    Dreher játék 06.12-től megy 🙂

• Lottó, Keno, Luxor játék akciók

Zsuzsa Nr.1.

Hatoslottó 24. játékhét
    3,6,10,23,37,41

A jövő heti Jackpot 350 millió Ft

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

jojó

Snehulky pólót vásárolnék .

• Kérdések és válaszok

sada

A ChatGPT-ben is lehet választani különböző modellek közül, mindegyiknek különböző a képessége és különböző felhasználásra szánják.
    Az sem mindegy, milyen pontosan teszed fel a kérdést.

• Kérdések és válaszok

weber

A chatgpt sokszor nagyon nem okos. A múltkor egy kvízjáték kérdéseit írtam be, mert lusta voltam keresgélni, válaszlehetőségeket szándékosan nem írtam. A 2/3-a lett csak jó. De volt olyan is, hogy valami helyet kérdeztem, hogy mikor nyitott meg, harmadjára sem jól tippelt, ott sem adtam meg a lehetséges válaszokat. De a legjobb volt, mikor egy írónő a saját könyvéről kérdezte meg, hogy azt ki írta és magabiztosan más írót írt, annak az írónak még csak hasonló könyve sincs. De konkrétan is megszívatott egyszer külföldön, mikor megkérdeztem tőle, hogy hol találok csomagmegőrzőt, aztán kiderült, soha nem is volt ott. Persze elnézést kért és másodjára már jót írt, de odamentünk feleslegesen. Úgyhogy sajnos ő sem mindenható.

• Kérdések és válaszok

Mimi89

Nekem azt írta,hogy kémény 😁

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1