Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.

Vágási 2.0

Újratervezés a Lidl-Csoki játékhoz:

A jsz-ban 101 (Depeche Mode fanok előnyben) nyerő időpont van (20.000,- Ft-os utalványok + fődíj), a GYIK-ben azonban az, hogy utólag sorsolják a sárvári wellness lötyögést.

Rákérdeztem, várom a válaszukat.

Sanszos egyébként, hogy utólag sorsolnak, csak elcseszték a jsz-t.

• Kérdések és válaszok

Vágási 2.0

Azért, mert hibás a játék leírása a főoldalon...

A jsz (és a játék oldala) szerint nem Hey-Ho-t kell venni, hanem Happy Day-t (vagy Rauch MyTea-t).

• Kérdések és válaszok

weber

Az van, hogy megint el lett írva itt a főoldalon, én is benyaltam, mert Hey-Ho-t vettem.

• Kérdések és válaszok

pircsi08

A Spár-Hey-Ho játéknál a kitöltésnél Happy-Day-t kér. Ilyenkor mi van?

• Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.

Vágási 2.0

Screvo - Lidl blokkadatok bekérése:
    Nem tudom, hogy bekérik/bekérhetik-e, de a levelezésükben nem kommunikálták azt, hogy azért késnek a fődíjasok közzétételével, mert kapcsolatba lépnek az adott üzlettel a nyugta valós voltának ellenőrzése végett. Csak a mellébeszélés ment: blokk olvashatóságának ellenőrzése, adatok pontosságának vizsgálata és kapcsolatfelvétel a nyertessel... Ha tényleg felveszik a kapcsolatot az adott üzlettel akkor indokolt lehet a 9 nap, más esetben nem.

Játék vége után 90 napjuk van:
    Nem hoz lázba, majd küldik a nyereményt, én nem vagyok türelmetlen. A szkrevónál a nyerő időpontos mechanizmussal ill. a fődíj nyertesek közzétételével van gond, ne keverjük a dolgokat... A NAV pedig betartja a határidőket, ha esetleg egy kiutalás a NAV hibájából késik, akkor annak megvan a következménye, de ebbe most ne menjünk bele. Az sem érdekel, ha más nyj-okban nem frissülnek a nyerteslisták, ahogyan írtam, csak az érdekel, hogy a szkrevónál a nagy értékű fődíjak esetében miért nem kerül ki időben a nyertes neve, ha már nem hajlandóak utólag sorsolni. A kutyakajás/Lindt csokis játéknál árnyaltabb a kép, mert ott több fődíj van, azokkal a játékokkal van gond, ahol csak 1 komoly értékű nyeremény van (kp, utazás, autó) és csak a játék vége után kerül ki a fődíj nyertesének a neve. A szkrevónál pedig azért nem nyerek, mert nem játszom velük. Sok játékuknál olyan nyeremény van, ami nem hoz lázba, ami érdekelne, mert komoly a(z 1 db) fődíj, az meg nyerő időpontos...

Rossz hírnév keltése (vagy rágalmazás):
    Na ne vicceljünk már... Azért, mert én leírom, hogy mi a probléma a szkrevó játékaival (és hogyan lehetne javítani rajta) az meg sem közelíti a törvényi tényállást... Semmilyen valótlan tényt nem állítok. Egyébként a szkrevó sem fenyegetően állt hozzá a leveleimhez, hanem normálisan, a gond az, hogy mellébeszélnek.

CIF:
    A jsz-okban általában benne vagyon, hogy a fődíj-sorsoláson minden érvényes pályázat részt vesz vagy éppen az, hogy a fődíj-sorsoláson csak azok a pályázatok vesznek részt, amelyekkel napi/heti nyereményt nem nyertek. Ebben a jsz-ban erre vonatkozóan nincs kitétel, ami persze jelentheti azt, hogy az első verzió lép életbe (ez a valószínűbb). De megkérdeztem tőlük, várom a választ. Jobb tisztában lenni az ilyesmivel, mert ha mégsem vesz részt a fődíj-sorsoláson az a blokk, amivel mozijegyeket/fülest nyertél, akkor hiába várod, hogy jöjjön egy sms vagy telefonhívás a fődíj-nyertességről... Ez esetben el lehet ballagni ismét a dm-be. Ha én a munkahelyemen határozatot vagy végzést írok (akár helybenhagyót, akár elutasítót), az indokolást mindig nagyon részletesen megfogalmazom, hogy ne maradjon kérdés. Ennél a jsz-nál viszont ez a kérdés nincs tisztázva.

Lidl - Dörmi (Nyerj a kedvenceiddel)
    Igen, itt is lehetne írogatni, mert a fődíj is nyerő időpontos, ráadásul egész egyszerűen kihagyták a jsz-ból azt, hogy hogyan és mikor értesítik a fődíj nyertesét... Lehet, hogy ezt a fődíjat is elvitte már valaki. De engem ez a játék nem hoz lázba, mert egy wellness szerintem nem ér meg 500ezer forintot. 2-3 nap Sárváron, ülsz a bugyborékolós medencében, eszel-iszol... A benzinköltségről nem is beszélve oda-vissza. Még ha átruházható lenne az utalvány, de elméletileg nem az.

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

magdi23

Eladó:
    - Nyíregyházi Állatkertbe 1 felnőtt + 1 diák belépőjegy,
    érvényes: 2027. 08.31- ig.
    - 5000 Ft értékű Bookline utalvány
    - Stanley Quencher H2.O kulacs.
    Bp-i átadás az utóbbi termék esetében megoldható.

• Nyereményjáték infók

bazsapara

https://shop.rossmann.hu/nyeremenyjatek/tokeletesparos

• Lottó, Keno, Luxor játék akciók

Zsuzsa Nr.1.

EuroJackpot 39. játékhét (keddi)
    17,23,33,46,47
    4, 5
    A következő sorsoláson várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
    29,2 milliárd Ft
    (80 millió €)

• Negatív tapasztalatok

AstoriaM2

Kiváló Minőségű Élelmiszer játéknál a kimérős termékek nem játszanak pl 20dkg Magyar Trappista

Dave24

Eladó 1 db UEFA EURO logós Hellmann's nagy gömbgrill + grillkészlet és 1 db Túrakerékpár (Riverside Touring 520) + sisak. Sosem használt, még dobozban mindegyik.

gaalne

Gyümölcsprést keresek. Ha lenne eladó valakinek, árajánlattal írjon legyenszíves üzenetet.

• Nyereményjáték infók

pityesz76

https://www.petissimo.hu/20-eve-egyutt-unnepeljunk

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1