Bejelentkezés
| A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Negatív tapasztalatok
Gloria91Én sem kaptam meg még a Cerbona max mozijegyet, pedig augusztus végén, a játék elején nyertem. Nyertes listában benne vagyok.
Sajnos a plüssmamut sem jött még és vissza sem írtak, pedig két emailcímen is próbálkoztam…
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
gasexSolar ultra Smart Watch A Haylou Solar Ultra LS23 prémium dizájnnal, 1,6″‑es (480×480 px) AMOLED kijelzővel, 60 Hz‑es frissítéssel és 1000 nit fényerővel rendelkezik, így napsütésben is jól olvasható. Fémháza és cserélhető szíjai elegáns, tartós megjelenést biztosítanak. Akkumulátora üzemmódtól függően 12‑22 napos üzemidőt kínál, GPS használat mellett akár 32 órát. 5 ATM vízálló, 170+ sportmódot támogat, és pulzus-, SpO₂-, alvás- és stresszméréssel, VO₂ max‑szal, barométerrel, iránytűvel, hanghívással és zenevezérléssel is felszerelt. 15000 Ft
Új, Nintendo Switch2 fekete játékkonzol bontatlan, eredeti dobozában eladó. Kód: 04549632144 .A nagyobb, 7,9 hüvelykes kijelző élénkebb és részletesebb képet nyújt, mint valaha. A 1080p felbontás, a HDR, a VRR és a 120 Hz-es frissítés támogatása gondoskodik a sima, színgazdag és dinamikus megjelenítésről. A Switch 2 beépített mikrofonjával sokkal közvetlenebb a kapcsolattartás. A Switch 2 256 GB belső tárhellyel érkezik – ez nyolcszor több, mint az eredeti Switch esetében –, ráadásul gyorsabb adatkezeléssel is bír, így a letöltések és töltési idők is rövidebbek. A konzol háromféle játékmódot támogat: tévés, asztali és kézi módot. Az új, 150 fokban dönthető, széles állvánnyal az asztali mód is stabilabb és rugalmasabb lett. Külön jó hír, hogy most már a konzol felső részén is van USB-C port. 170000 Ft -
Negatív tapasztalatok
vagaÉn is várom a cerbona max mozijegyet amit a játék elején nyertem és a Tesco-jackdaniels napi nyereményt is. Semmi hír róluk kiírta megnyertem és utána semmi

-
Negatív tapasztalatok
pityesz76Káoszos..
-
Negatív tapasztalatok
pityesz76Ok. Qzt mi január végén megkaptuk .qz koszos volt
-
Negatív tapasztalatok
lcsabipityesz76
Ami év elején volt. Rengeteg embernek azt írták hogy nyert egy csomag powerade italt, sokan csináltak képernyőképet is. A nevek nem kerültek a nyerteslistába, meg a nyereményeket se küldték ki... -
Negatív tapasztalatok
weberSzerintem a Spar-os powerade-re gondolt. Akkor volt jókora galiba a beküldésekkel.
-
Kérdések és válaszok
pityesz76bangbang csinálja...türelem
-
Negatív tapasztalatok
FlyGuyA Valdor-nál 2-3 naponta jelen van a Bang Bang
Ha eleget fizet a szervező, akkor csinálják normálisan , ilyen egyszerű
-
Negatív tapasztalatok
pityesz76lcsabi
melyik powerade nyereményt? a kulacs 1 hét alatt megérkezett.. -
Negatív tapasztalatok
pityesz76mi még a nyári tesco /jackdaniels nyereményt várjuk.. bang bang kicsit túl vállalta idén
-
Negatív tapasztalatok
NAGYAÉn is nyertem mozijegyet,de még nem küldték meg...