Bejelentkezés
| A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
MajókaA Spar wok nyereményről (meg a többi nyereményről is) azt írják a játékszabályzatban, hogy a nyerteseket 5 munkanapon belül értesítik.
Ha jól értelmezem a 2.4-es pontot, akkor még van reményünk. Én valamivel 8 óra után értem haza, és rögtön küldtem is. be. -
Kérdések és válaszok
anyokaTimotka
Mikor a beváltás ?
Tegnapi napi beváltást is már jóvá hagyták és hajnalban megjött az első körben kikért netflix-bookline online kód.
Lehetséges, hogy neked is jóvá van hagyva már, csak nem ért célba hozzád az email, vagy spam mappába ment ? -
Kérdések és válaszok
timotkaAnyoka!
Ezek szerint nem fogadták el vagy még mindig nem jutottak az ellenőrzés végére? Mikor fognak kikeveredni belőle?
Ez még csak 1 beváltás volt. -
// Nyereménytárgy csere-bere
marcsi8RTL+ előfizetés eladó/ 2000ft / 6hónap van több is
-
Negatív tapasztalatok
sadaCsak a szokásosak:
oldal frissítés (ctrl + F5)
másik eszköz
másik böngésző
... -
Negatív tapasztalatok
TreySziasztok! A milka még mindig nem jó nekem. Something went wrong hibaüzenet továbbra is. Valakinek bármilyen ötlete van? Köszi
-
Kérdések és válaszok
sadaKönnyen lehet. A boltok 6-kor nyitnak.
-
Kérdések és válaszok
Johnny-XSPAR Maggi: tegnap 7:40 körül töltöttem, de ezek szerint ez már késő volt (az 50 db wok serpenyő / gyorsasági díj egyikére apelláltam).
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
bazsapara10000 Ft-ért eladó Almdudler webshop-ban rendelhető kétszemélyes nyugágy, hűtőtáska kedvezményes (kb.: 90%) vásárlásra jogosító kupon. Az eredeti érték kb.: 80000 Ft
-
Kérdések és válaszok
sadaSok lúd disznót győz.
Hétfő óta már nagyon sokan írtak nekik.
(Ilyen az, amikor egy német cég készíti a programot.
Eszükbe sem jut, h ebben az országban sok kiskaput előre be kell zárni.) -
Kérdések és válaszok
agi80Módosult a milka, már a vásárlás időpontját is kérik! HELYES!!!!
-
Kérdések és válaszok
NapibetevőTegnap este írtam a Milkának, lehet hogy feleszméltek. Bár csak dátumot kér, óra percet még nem...Alakul ez.