Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
Gréti81Agili! Köszönöm szépen!
-
Kérdések és válaszok
agiliGréti81! Még nem kaptam.
-
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Zsuzsa Nr.1.https://www.youtube.com/watch?v=XD7P_sDEpIM
VESZÉLYES A MÁK? A FEGYVERREL BEZZEG NINCS GOND! 2O ÉRDEKESSÉG AZ USA-RÓL! ÉVINDÍTÓ AMERIKAI KVÍZ! -
Kérdések és válaszok
kattazTesco-Lays: nekem is írtak ma, hogy valóban rendszerhibájuk volt és nem látják a blokkomat, ezért küldjem el nekik és ők ellenőrzés után regisztrálják és a fairplay érdekében beillesztik a sorsolásba. Szerintem nektek ha azt írták, hogy látják, akkor tényleg sikeres volt a regisztráció különben bekérték volna a blokkot. Ez korrekt eljárás tőlük, hogy eltolták a sorsolást és lehetőséget biztosítanak a nem sikeres feltöltőknek is. Ezt nem minden cég oldja meg így.
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.EuroJackpot 2. játékhét (keddi)
1,16,20,23,44
5, 9
A következő héten várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
32,5 milliárd Ft
(79 millió €) -
Kérdések és válaszok
lettiLyvia, én is írtam nekik 01.01-én, mert sehogyan sem lehetett feltölteni a blokkokat. Másnap azt írták, h egy kis türelmet kérnek, a hiba elhárításán dolgoznak és majd értesítenek. Mivel azóta sem írtak és a jsz. szerint ma volt a sorsolás, ezért ma ismét rájuk írtam. Ugyanazt a választ kaptam, mint Te. Nem tudtam feltölteni a blokkokat, de ők mégis rögzítve látják a rendszerükben. A fődíj sorsolást áthelyezték 01.09-re.
-
Kérdések és válaszok
LyviaA Tesco-Lays válaszolt a 01.01-jei sikertelen kódfeltöltésemre, annyit írtak, hogy valóban rendszerszintű kimaradások voltak aznap, és a január 7-ei fődíj sorsolást átrakták január 9. 10:00 órára az esélyegyenlőség betartása miatt. Arra jutottak, hogy érvényes volt aznap a feltöltésem, amit eléggé érdekesnek tartok, mert többször is próbálkoztam, mindig sikertelen volt a feltöltés. Másnak is írtak ilyesmit?
-
Kérdések és válaszok
Gréti81Tesco domestos játékon aki nyert napi nyereményt, megkapta már?
-
Kérdések és válaszok
browniÉn is várom az Elephantot és az Euronicsot is, közben pedig amit nyertem Euronics webáruházon van egy csomó készleten , úgyhogy nem is értem ..
-
Nyertesek
kincsDr. Oetker kötény
-
Nyertesek
jojóTesco -Lays napi nyeremény 20 000 Ft utalvány
-
Nyertesek
törpillaLidl utalvány (bravos)