Bejelentkezés
| A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
évike69Aranyoskicsi
Még én sem kaptam meg a Tesco Sió nyereményt -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
browni15.000ft értékü Decathlon utalványt cserélnék, Wolt,Spar,Tesco utalványra
-
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0A Lipótihoz:
A jsz nagyon jó, csak pont az nincs benne, hogy mit kell vásárolni, vagy legalábbis így első olvasatra nem leltem benne...
Továbbá feltételezem, hogy a Lipótinál nincs tételes blokk, így ha veszel szőlőmagos veknit, nem lesz rajta a nyugtán az árumegnevezés.
Így érdemes a blokkal együtt a terméket is lefényképezni. -
Nyereményjáték infók
agiliKiskegyed nyári szerencsehetek (08.04-24.)
kiskegyed.hu/jatek
(Még nem elérhető! Nyerő szimbólumokat kell majd....) -
Kérdések és válaszok
AranyoskicsiSziasztok! A maxxon-nal kapcsolatban lenne kérdésem. A Tesco sió játékon aki nyert már megkapta a nyereményét? Holnapután telik le a 70 nap. Így szokta kiküldeni? Addig nem akarom Őket háborgatni. Köszönöm szépen 😊
-
Nyereményjáték infók
zizkelipotinyeremenyjatek.hu
08.16-ig -
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Persze, hogy el fogom olvasni, de ha ez lesz abban is, akkor az nonszensz kategória. Épeszű ember nem vesz 20 terméket egyszerre dupla esélyért.
Ám az is lehet, hogy a reklámújságban vagy boltban kihelyezett promós felületen írtak el valamit... Volt már rá nem egy példa. -
Kérdések és válaszok
sadaÉs ez is:
"Az itt található információk csak tájékoztató jellegűek, a pontos részletekért olvasd el a hivatalos játékszabályzatot."
Reklám újságból a hír és várd meg a hivatalost, a pontos részletek ismerete nélkül ne túráztasd az agyadat! -
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0A főoldalon jelenleg ez vagyon írva...
Ha ez nem valós, vagy lehet, hogy nem is így kell értelmezni, akkor ne is írjuk ezt a játékleíráshoz, mert csak kérdéseket vet fel...
Én a játék oldalán jelenleg semmi ilyen "20 db-os" infót nem látok, csak annyit, hogy hamarosan indul a játék.
Vagy valami ákcziós újságban lehet ezt a hirdetést látni, ahol írják a 20 db-os mókát is? -
Kérdések és válaszok
sadaMi lenne, ha megvárnátok a hivatalos jsz-t?
Lehet, h lesz benne egy ilyen kitétel:
"Minden blokk annyiszoros eséllyel vesz részt a sorsoláson, ahányszor 2 promóciós termék szerepel rajta"
Ebben az esetben pl a 20 termék 2x10, azaz húszsoros eséllyel játszana a fődíjért.
De az is lehet, h nem lesz benne ilyen sor.
Szóval amíg nincs hivatalos, addig minek pörögni rajta? -
Kérdések és válaszok
Johnny-Xfozo.gabi
Köszönöm szépen a választ (még a Heineken F1 kapcsán)!
Vágási 2.0
Szerintem pontosan tudják, hogy sántít a dolog... ennek ellenére motiválni szeretnének - biztatni a nagyobb mennyiség vásárlására. Nyilván az "öreg rókákat" ezzel nem verik át!
-
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Magyar termék:
"Vásárolj egy blokkon legalább 20 db védjegyes terméket és kétszeres eséllyel vehetsz részt a sorsoláson."
Ennek mi értelme van?
Ha 10 blokkon veszek 2-2 terméket, ugyanott vagyok, és akkor nem dupla esélyem vagyon, hanem tízszeres...
És persze a napi/heti nyereményekre is 10 esélyem lesz, 10 alkaRommal páHáz6ok, nem egyszer...