Bejelentkezés
| A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nyereményjáték infók
FáreóTesco-Burn játék indul, ma jött @
Biztos fent van már a Burn oldalán vagy az Appban (még nem néztem). -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
playboy22Eladó / cserélhető egy bontatlan XIAOMI Electric Scooter 4 Lite Gen2 EU elektromos roller.
Csere érték: 100e (kp. 85e) -
// Csere-bere fórum 3.
FáreóKeresek 2-3 db Tesco-Burn blokkot.
Van helyette Monster, Henkel vagy Nestlé blokk. -
CsabkoFeldobox kényeztetés
Feldobox kaland -
Sziszka9Sziasztok!
Eladó egy Feldobox Kaland 13000 Ft-ért, eredeti ára 24900 Ft. -
milán74SMEG HBF11RDEU botmixer eladó. Irányár: 40 000 ft vagy utalványra cserélhető.
-
milán74SMEG HBF11RDEU botmixer eladó. Irányár: 40 000 ft vagy utalványra cserélhető.
-
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
MázlistaFLHullyyáááá!!! Már a 3. kétezerforintos kupon a LIDL től. Azért ez is valami.
-
Negatív tapasztalatok
weberTegnap 3 Moments-et töltöttem fel, egyikkel sem nyertem, szóval vannak játékosok. De amit pár napja nyertem karton nápolyit, azt például már ma hozzák is.
-
Nyereményjáték infók
sadaOktóbertől Pick játék a Sparban.
https://nyeremenyjatek.bonafarm.hu/pickherzsparjatek -
PaintuciTotál szétcseszed ezzel ezt a fórumot. A panaszkodás, mit nem csináltak, mindig a hiba keresés, levélírás stb... bolhából elefánt.
-
PaintuciEzek a szervezők, lebonyolítok, nem egy ügyfelek akik elfelejtettek fizetni, jelen esetben nyereményt adni, és piszkálni kell őket levélben, minden héten. Te, mi megyünk oda játszani, ott a szabályzatuk ha nem tetszik, nem játszok azt kész.
Figyi nagyon gáz amit csinálsz. Borzasztó. ...és tekerjek tovább, basszus akkor csak tekerhetnék, tele van a fórum ilyen fél hivatalos levelekkel.
Én elviszem a balhét én leszek holnap ismét az ügyeletes szemétláda, de bakker fordítva ülsz a lovon.
De ahogy egy mérnök mondta a festékgyárban minek abba a kútba kiabálni, ahová nem megy be a hang.