Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

napsugar.

Az ETELE Fright Night Halloweeni egész éjszakás mozizására egy db jegy eladó.

"Október 31-én maratoni horror mozizással várunk, ahol akár 3 filmet is megnézhetsz ETELE Fright Night karszalagoddal. Szólj barátaidnak is, és töltsétek nálunk az év legrémisztőbb éjszakáját a leghátborzongatóbb alkotások társaságában!"

Eredeti ára: 8000 Ft
    Eladási ára: 6500 Ft

tutáliber

Fjallraven Kanken Re-Wool hátizsák, bontatlan csomagolásban

Gránitszürke, 36 x 28 x 12 cm, 16 Liter, 533 g.

Ilyen:
    https://vadaszruhazat.hu/fjallraven-kanken-re-wool-hatizsak/
    https://sarki-roka.hu/termek/kanken-re-wool/

• Postán jött

Marcsikusz

YIPPY bőrönd és Valdor utalás ( 10.000.-Ft ) tegnap :)

• Negatív tapasztalatok

Rita21

OkAuchan applikáció behalt. Legalábbis nálam nem tölt be . Faja volt még 3 sorsjegyem 😡😡

• Negatív tapasztalatok

lcsabi

Közben elkezdték feltölteni a listát, most már benne vagyok.

• Negatív tapasztalatok

Gloria91

Én sem kaptam meg még a Cerbona max mozijegyet, pedig augusztus végén, a játék elején nyertem. Nyertes listában benne vagyok.
    Sajnos a plüssmamut sem jött még és vissza sem írtak, pedig két emailcímen is próbálkoztam… :(

gasex

Solar ultra Smart Watch A Haylou Solar Ultra LS23 prémium dizájnnal, 1,6″‑es (480×480 px) AMOLED kijelzővel, 60 Hz‑es frissítéssel és 1000 nit fényerővel rendelkezik, így napsütésben is jól olvasható. Fémháza és cserélhető szíjai elegáns, tartós megjelenést biztosítanak. Akkumulátora üzemmódtól függően 12‑22 napos üzemidőt kínál, GPS használat mellett akár 32 órát. 5 ATM vízálló, 170+ sportmódot támogat, és pulzus-, SpO₂-, alvás- és stresszméréssel, VO₂ max‑szal, barométerrel, iránytűvel, hanghívással és zenevezérléssel is felszerelt. 15000 Ft

Új, Nintendo Switch2 fekete játékkonzol bontatlan, eredeti dobozában eladó. Kód:  04549632144 .A nagyobb, 7,9 hüvelykes kijelző élénkebb és részletesebb képet nyújt, mint valaha. A 1080p felbontás, a HDR, a VRR és a 120 Hz-es frissítés támogatása gondoskodik a sima, színgazdag és dinamikus megjelenítésről. A Switch 2 beépített mikrofonjával sokkal közvetlenebb a kapcsolattartás. A Switch 2 256 GB belső tárhellyel érkezik – ez nyolcszor több, mint az eredeti Switch esetében –, ráadásul gyorsabb adatkezeléssel is bír, így a letöltések és töltési idők is rövidebbek. A konzol háromféle játékmódot támogat: tévés, asztali és kézi módot. Az új, 150 fokban dönthető, széles állvánnyal az asztali mód is stabilabb és rugalmasabb lett. Külön jó hír, hogy most már a konzol felső részén is van USB-C port. 170000 Ft

• Negatív tapasztalatok

vaga

Én is várom a cerbona max mozijegyet amit a játék elején nyertem és a Tesco-jackdaniels napi nyereményt is. Semmi hír róluk kiírta megnyertem és utána semmi :(

• Negatív tapasztalatok

pityesz76

Káoszos..

• Negatív tapasztalatok

pityesz76

Ok. Qzt mi január végén megkaptuk .qz koszos volt

• Negatív tapasztalatok

lcsabi

pityesz76
    Ami év elején volt. Rengeteg embernek azt írták hogy nyert egy csomag powerade italt, sokan csináltak képernyőképet is. A nevek nem kerültek a nyerteslistába, meg a nyereményeket se küldték ki...

• Negatív tapasztalatok

weber

Szerintem a Spar-os powerade-re gondolt. Akkor volt jókora galiba a beküldésekkel.

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4