Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Kérdések és válaszok

szamocám

Egy megjegyzés a Frutti- hoz ! Szobival ellentétben teljesen fogyasztható, szinte jóízű! 🍊🍉🍈🍇🍎🍑🍒🍓🫐🥝🫒🍐

• Kérdések és válaszok

Juthka

“1 ÉVRE ELEGENDŐ FRUTTI ITALPOR”… Hát, nekem 2x is megvan 😩 meg két pár papucs is. De, hát a méretezések… 36/38 - 40/42

• Kérdések és válaszok

Paintuci

Aztán ha vki akarja elolvassa...

• Kérdések és válaszok

Paintuci

Egy Vágási topicot tényleg lehetne nyitni mert bocs a sok rinya mellett a fontos infókat nehéz mazsolázni. Fától az erdőt.
    Tényleg megtisztelő élő mivoltában a topic.
    ildiccünk a baj után kapott topicot.

• Kérdések és válaszok

sada

Még a 2 éve nyert Szobi italporok is megvannak.

• Kérdések és válaszok

Zsuzsa Nr.1.

Vágási 2.0 2026-07-31 :: 13:15

Én most nagyon röhögök!
    Nem szoktam Hozzád szólni, de most van egy ötletem :)
    Nyissunk egy topicot - Vágási Feri kesergései, méltatlankodásai stb...-
    És oda beírhatnád a páHázatokkal kapcsolatos
    bosszúságaidat! :D Legalább akiknek nem sikerül egyáltalán nyerni vigasztalódnának egy kicsit...
    Mit szólsz :D

• Kérdések és válaszok

sada

Vágási Feri
    9-én lesz a dorozsmai vásár.
    Vidd ki, add el a sok "kacatot", vegyél rajta Martinit és idd meg.
    Sziciliában most úgyis túl meleg van.

• Kérdések és válaszok

Zsuzsa Nr.1.

:D :D: D: oh , yesss! Érthető!

• Kérdések és válaszok

sada

Vmi, ami t tuti nem szeretnék megnyerni:
    "1 ÉVRE ELEGENDŐ FRUTTI ITALPOR"

• Kérdések és válaszok

-.-.

Paintuci 2026-07-31 :: 21:02
    Vágási Feri: mondjuk ebből a sok szép nyereményből amit nyertél veszel másik Martinit. Gondolom telik rá. ...és más is így csinálja. De ha nem veszel akkor majd most más nyeri a fődíjat. Vannak itt elegen.
    Én nem értem miért kell mindig ugyanazért rinya???
    Tudom tekerjek tovább. Akkor Te meg állj le ezzel. Hidd el ez gáz.

• Kérdések és válaszok

Paintuci

laya meg akkor ne játszunk semmiért? Akkor a dreheres 2 szigetjegy is aprópénz, és stb.... 🥺 Egyél vmi csokit. De itt egy 🫂

• Kérdések és válaszok

-.-.

Vágási 2.0 2026-07-31 :: 13:15
    De mivel ez a páHázat is nyert bőröndöt, venni kell egy újabb Martinit Szicília (vagy GoPro HERO13 kamera) jeligére...
    Talán éjszaka kellene páHázni, akkor biztosan nem nyerhetünk bőröndöt vagy kamerát...
    Attól félek, hogy ha nyertem egy bőröndöt, akkor nincs esélyem a komolyabb nyereményre. A sorsolásnál azt mondják, hogy "Na nézzük-nézzük, a fődíj nyertese nem más, mint - hatásszünet - Vágási Feri, ááááááááá, de már nyert bőröndöt/kamerát, nehogy már a fődíjat is elvigye, sorsoljunk egy másik nyertest."
    De nem merek éjjel pályázni, mert ki tudja, lehet, hogy az éjszakai pályázatok a fődíj-kalapba SEM kerülnek bele... Az a biztos, ha 08 és 22 óra között megy be a pályázat. Talán érdemes 08:01-kor vagy 21:59-kor beküldeni, sanszos, hogy akkor nincs nyerő időpont, bár jártam már úgy, hogy egy játéknál nyerő időpontos nyereményt nyertem és utólag derült ki, hogy az előző napi utolsó nyi-os nyereményt nem vitték el,áthúzódott másnapra, az meg én lettem...
    Bárhogy is, reménykedek, hogy a következő családtag nem nyer bőröndöt... Még két családtag van (eddig jóanyám és én nyertünk), még a nagyfiJam és a barátnőm küld be pályázatot. (A 4. pályázat már más ip-címről fog menni, mert azonos ip-címről csak 3 regisztráció tehető meg.)
    A feladat pedig az, hogy elpasszoljuk a bőröndöket és annak az árából veszünk újabb Martiniket. (Bár már nem akciós...)

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4