Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Nyereményjáték infók

Vágási 2.0

https://www.eti-utazas.hu/foci-vb-tippjatek

• Negatív tapasztalatok

szamocám

anyoka
    Igen várok 1 árva spáros utit....az ígért 2 hónap már bőven eltelt.

• Postán jött

sada

FamaFutarral 4+2 CC pohár + a 4 doboz Cola.
    (Még februárban jött össze.)

• Negatív tapasztalatok

Paintuci

Jaj és a sparos lakásról van vmi hîr, úgy izgulok. 😯😳

• Negatív tapasztalatok

Paintuci

Ja és még mindig nem írták be ki nyerte a Rio Mare autót. 😯
    😉🤣
    Aztamindenit...
    Picit se gondolkoztál el azon változz egy kicsit? Hm?
    Én most ezt minden vita nélkül.
    Alakul amúgy, halad a dolog. Még egy kicsit.
    Ha matracot nyersz ne mond vissza arra tudok vevőt...

• Negatív tapasztalatok

Paintuci

Valóban jó ötlet lenne kipipálni ha a napi nem érdekel. Valóban nevetséges egyes nyeremény, de vannak akik ezt meg sem említik.
    De a lidli vénusznál több száz ami kisebb értékü a nyeremény. Egy ami nagyobb. Így sokkal nagyobb az esély, a kisebb értéküre.
    (Biztos félig "szakmai" ártalom meggyőzni embereket ha több van, adj annak akinek kevesebb szebb lesz a világ. )
    Ezek a cégek pedig az élelmiszer bankokat támogatják, élelmiszerrel.
    Ha a világnézeten hozzáálláson változtatsz...
    Nem kell annyit bosszankodni.
    Van ezen kívül másik 60 játék.
    Ha pedig csekkeken támogatsz ezt azt, közel sem olyan mintha játékot adnál ahol nincs.
    Szóval még mindig ott tartunk ha nem nyersz vagy nem azt brühüm ha nyersz jót akkor de király minden.
    🤔
    Tudom én meg győkér vagyok pedig nem. Csak néha nem tudok tovább görgetni.
    Menj fel Jákob Zoli oldalára hátha történik vmi.

• Negatív tapasztalatok

Vágási 2.0

Csak azért küldtem be a blokkot, hogy lássák, hogy nem kamu pályázatról vala szó...

De a kért adatokat nem adtam meg, így nem fogják tudni elküldeni a nyereményt.

Nem azért mondtam le róla, hogy u.a. pályzattal a fődíjért is mehessek, hanem azért, mert tényleg nem tudtam volna mit kezdeni vele...

Ha nem reagálnak, akkor nyilván értesítik a tartaléknyertest.

És most harapjunk valamit.

• Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.

Vágási 2.0

Nem tudom, hogy ki hogyan tolja, de a Tippmix játékon én azt szoktam csinálni, hogy kiválasztok az adott napra a lehető legkisebb odds-szal rendelkező fogadást és azt adom fel. A lényeg, hogy ne bukjam a tétet, de benne legyek a sorsolásban. Így gyakorlatilag ingyen "sorsjegyről" van szó.

Alapjáraton nem szoktam tippmixelni, csak ilyenkor.

Ma pl. a rendkívül izgalmasnak ígérkező Zalgiris Kaunas - Juventus Utena kosármeccsre raktam fel egy ezrest (23903 H), a nyereményem kemény 20,- Ft lesz + 10 esély az extra nyereményre, mert játékoskártyával adtam fel.

Persze a legtutibb tipp is elúszhat, de eddig nekem mindig bejöttek az ilyen (max 1,05-ös) oddsok...

• Negatív tapasztalatok

weber

Szerintem már nem mondhatsz le róla, mivel beküldted nekik a blokkot. Volt már hogy nem kértem valami nyereményt, mert épp nyaraltunk és annyit nem ért, hogy valakivel az otthonmaradottak közül kikerestessem az adott blokkot, így írtam nekik, hogy értesítsék a pótnyertest.

• Negatív tapasztalatok

Vágási 2.0

No, de így, hogy lemondtam róla, ki tudja, lehet, hogy olyan valaki lesz a pótnyertes, aki örül neki...

Már többször írtam, hogy engem a kis nyeremények nem hoznak lázba. Én örülnék a legjobban, ha lenne olyan opció a pályázatoknál, hogy "A napi nyeremények sorsolásán nem szeretnék részt venni.".

De nincs ilyen opció. (Néha látjuk az ellenkezőjét, amikor be kell pipálni, hogy a fődíjért is szeretnél játszani.)

Gyanítom, hogy másnak sem az a célja, hogy gyűjtögesse a kis értékű, otthon porosodó nyereménytárgyakat. Mindenki komoly nyereményekkel szeretne gazdagodni.

Általában a kis értékű ajándékokat is kérni szoktam és a családban vagy a cégben elajándékozom. De ez a strandlabda annyira nulla értékű, annyira vicc kategória, hogy ez vélhetően senkinek sem kell. Ezért lesz inkább a pótnyertesé. Még ha dizájnosabb lett volna (tényleg lángos mintájú), talán valaki lecsapna rá, de így gyakorlatilag egy 100 forintos boltban kapható filléres cuccról van szó. Nézzük meg a játék oldalán a labda fényképét...

Továbbá más is jelezte már, hogy ezek az ajándékok gyakorlatilag semmire sem jók, de csak én vagyok ennek okán pellengérre állítva...Mindegy.

A Kométa ill. a Vénusz pedig, ha jófej akar lenni, akkor ezeket a filléres reklámanyagokat juttassa el a nehéz sorsú gyermekeknek, ugyanakkor legyenek komolyabb napi/heti nyereményei, ha már megvesszük a termékeiket.

Hidd el, nekem van kit támogatnom, jönnek csőstül a 2-3 ezer forintos sárga csekkek (állatvédelem, koraszülött alapítvány és még sorolhatnám), amiket gyűjtögetek és akkor fizetek be, ha az iCsekk alkalmazással van játék. (Most persze nincs. De eccercsak biztosan lesz.)

• Kérdések és válaszok

Paintuci

Zorro és most mi lesz, írtál nekik?

• Negatív tapasztalatok

Paintuci

Alattam pityesz76 van, köztünk varga. dávid... 🤣😁😋

2022. március
H
K
Sz
Cs
P