Hírlevél feliratkozás

Fórum

2020. augusztus 28

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Kérdések és válaszok

Hupikék

Scevo és egyéb cégek védelmében, ahol még be kell szerezni a nyereményt.

Aki már dolgozott nagyobb, vagy logisztikával foglalkozó cégnél tudja, hogy a raktározásnak is költségei vannak, ha kis irodát tartanak fenn, mégis hol tárolják a nyereményeket? Amikor múltkor nyertem tőlük közvetlenül az Alza vagy más cég cseh raktárából szállították és ez így teljesen OK. Miért kellene hetekkel előbb beszerezni és tárolni a nyereményeket és raktározni egy csomó pénzért? 😯

• Kérdések és válaszok

weber

tangi!
    Nem kell vele foglalkozni, ha a NAV csinálja az adóbevallásodat. Nekünk mindig benne van. Mindegy hogy van-e munkahelyed vagy nincs. Ha te készíted, akkor bele kell írni, de az adót ők már megfizették a nyeremény után.

• Kérdések és válaszok

Korcika

Sziasztok!
    hogyan lehet a Drehert feladni mert én nem tudom. Valami tippetek van?

• Kérdések és válaszok

sada

Az adóbevalláskor be kell vallani az 5.882 Ft jövedelmet és a 882 Ft levont szja-t.
    Pénzmozgással nem jár.
    Ennyi. A NAV által felajánlott bevallás tervezetben is benne lesz.

• Kérdések és válaszok

tangi

Vágási 2.0 pont ezt szerettem volna én is kérdezni! Még ki is fotóztam, aztán rájöttem, hogy képet nem tudok feltölteni.
    Mi ezzel a teendőnk, miután megszűnt a munkaviszonyunk náluk október 31- én? Nem is értem! Mi van? Munkaviszony?

• Nyertesek

Gia

Nyertem a Szobival, csak nem tudom mit. Spamban volt péntek óta. De csak most vettem észre.

• Nyertesek

Vágási 2.0

Auchan - Tchibo napi a családban.

• Kérdések és válaszok

Vágási 2.0

Kapott más is a Sole-Mizotól adóigazolásnak látszó levelet?

5.882,- Ft jövedelmet szereztem náluk, a levont adóelőleg összege 882,- Ft, így vélhetően egy 5.000,- Ft-os nyereményről lehet szó.

"Munkaviszony vége": 2025.10.31.

• Kérdések és válaszok

ZORRO

Screvo Gösser nyeremény sincs sehol...
    1 hónappal ezelőtt a sört kellett nekik beszerezni,most meg a csomagolást.😅Vicc egy banda...🙄

• Kérdések és válaszok

zizke

agili! Köszönöm 🙂

• Kérdések és válaszok

agili

zizke!

email jött.!

• Kérdések és válaszok

zizke

Screvo pótnyerteseket hogy értesíti? Köszönöm előre is a választ 🙂

2022. március
H