Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Negatív tapasztalatok

jojó

Valóban nem kellene bizonygatni,nagyon jól tudják ők azt,hogy ki nyert ! Be kéne vállALNIUK !!!

• Negatív tapasztalatok

hasi

Én is írtam nekik .nekem sem válaszoltak

• Negatív tapasztalatok

verka

hasi Én is nyertem a CBA-ban ajándékcsomagot, de nem ért ide... írtam nekik de nem is válaszoltak

• Negatív tapasztalatok

Vergokan

hasi!
    Én is így jártam, de nem hagytam annyiba, írtam nekik többször, majd egyszercsak kaptam választ is, elnézést kértek és hogy hamarosan küldik, aztán 1 héten belül meg is érkezett.

• Sürgős segítségkérés

törpi

marcsi8:sehogy,elbuktad. Én is így jártam

• Negatív tapasztalatok

pieceofluck

Senkinek sem kellene bizonygatnia, hogy nyert, mert eleve csak annak dobta fel a kézbesítéshez szükséges űrlapot, aki nyert, így nekik tudniuk kell, hogy a 100-on felül még kik azok...
    Nekem van képernyőfotóm, de csak egy sablon választ kaptam, hogy kivizsgálják az ügyet, azóta semmi.
    Arra kíváncsi lennék, hogy azok megkapták-e már a nyereményt, akiknek a neve rajta volt a listán. (?)

• Negatív tapasztalatok

bbsc

Jojó illetve nem mindenki csinál képernyő képet és más is hasonló cipőben jár mint én az igazát hogy bizonyítja?

• Negatív tapasztalatok

agi80

hasi

Én is várom, még semmi

• Negatív tapasztalatok

bbsc

Jojó és hogy lehet tovább lépni?

• Sürgős segítségkérés

marcsi8

Hogy tudom feltölteni a Mizo nyertes blokkot ha közös a bankszámlánk?Az enyém elfogadta,de a férjemnek azt írta ki hogy ezt a kártyát már regisztrálták. Írtam nekik de nem reagálnak.

• Negatív tapasztalatok

hasi

Sziasztok!
    2024 es juliusi "mindennapok bajnokai" játékon nyereményt megkaptátok? AJÁNDÉKCSOMAG.
    ÉN coop játékon nyertem.aji sehol

• Negatív tapasztalatok

jojó

Attól függ mit írtál ?Ha megírod ,hogy amennyiben nem fogadják el,hogy nyertes vagy ,tovább lépsz !

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4