Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Negatív tapasztalatok
jojóValóban nem kellene bizonygatni,nagyon jól tudják ők azt,hogy ki nyert ! Be kéne vállALNIUK !!!
-
Negatív tapasztalatok
hasiÉn is írtam nekik .nekem sem válaszoltak
-
Negatív tapasztalatok
verkahasi Én is nyertem a CBA-ban ajándékcsomagot, de nem ért ide... írtam nekik de nem is válaszoltak
-
Negatív tapasztalatok
Vergokanhasi!
Én is így jártam, de nem hagytam annyiba, írtam nekik többször, majd egyszercsak kaptam választ is, elnézést kértek és hogy hamarosan küldik, aztán 1 héten belül meg is érkezett. -
Sürgős segítségkérés
törpimarcsi8:sehogy,elbuktad. Én is így jártam
-
Negatív tapasztalatok
pieceofluckSenkinek sem kellene bizonygatnia, hogy nyert, mert eleve csak annak dobta fel a kézbesítéshez szükséges űrlapot, aki nyert, így nekik tudniuk kell, hogy a 100-on felül még kik azok...
Nekem van képernyőfotóm, de csak egy sablon választ kaptam, hogy kivizsgálják az ügyet, azóta semmi.
Arra kíváncsi lennék, hogy azok megkapták-e már a nyereményt, akiknek a neve rajta volt a listán. (?) -
Negatív tapasztalatok
bbscJojó illetve nem mindenki csinál képernyő képet és más is hasonló cipőben jár mint én az igazát hogy bizonyítja?
-
Negatív tapasztalatok
agi80hasi
Én is várom, még semmi -
Negatív tapasztalatok
bbscJojó és hogy lehet tovább lépni?
-
Sürgős segítségkérés
marcsi8Hogy tudom feltölteni a Mizo nyertes blokkot ha közös a bankszámlánk?Az enyém elfogadta,de a férjemnek azt írta ki hogy ezt a kártyát már regisztrálták. Írtam nekik de nem reagálnak.
-
Negatív tapasztalatok
hasiSziasztok!
2024 es juliusi "mindennapok bajnokai" játékon nyereményt megkaptátok? AJÁNDÉKCSOMAG.
ÉN coop játékon nyertem.aji sehol -
Negatív tapasztalatok
jojóAttól függ mit írtál ?Ha megírod ,hogy amennyiben nem fogadják el,hogy nyertes vagy ,tovább lépsz !