Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Postán jött
agiliLidl Finish ajándékutalvány pár perce, GLS (előzetes értesítés nem jött!)
(Hátha még más is várja.) -
Negatív tapasztalatok
Johnny-Xvarand
Írni a lebonyolítónak!!! Kedvesen, érdeklődően, mézes-mázosan. Ide meg légyszi írd le, hogy ponosan mivel nyerted, ki volt a lebonyolító, melyik csapattal vigyázzunk?! (Ki ez az újabb "átverős" cég?!) -
Kérdések és válaszok
Ancsusz17Már nekem is úton van a Screvo- Elmex ajándékcsomagom. (Packeta csomagpontra érkezik)
-
Kérdések és válaszok
weberA nagy számok törvénye alapján gondoltam én is, hogy ilyen játékosok lesznek a fődíjasok között is, nekem úgy lett volna logikus.
-
Kérdések és válaszok
timotkaVan aki 1 este 3-t is nyert, nagy számok törvénye.
-
Negatív tapasztalatok
varandNyertem egy tabletet, a kiírás szerint Samsung S6 254 Gb, viszont S6 lightot 64 Gb_osat kuldtek, a két termek között, majdnem 100000 ezer forint a különbség. Ilyenkor it lehet tenni?
-
Kérdések és válaszok
agiliJa, így igen, köszi! Hát én akkor most sem nyertem. Egész idő alatt 1 napi jött csak össze.
-
Kérdések és válaszok
agiliÉn még nem!
-
Kérdések és válaszok
weberA lap tetején vannak, mert még nincsenek ellenőrizve.
-
Kérdések és válaszok
TéglagyáriMTi már látjátok a fődíj és az extra nyerteseit?
-
Kérdések és válaszok
sadaNagyon is reális: rengetegen játszottak.
Elvi akadálya nem lett volna:
"Egy játékos maximum 1 db főnyereményt, 1 db heti nyereményt, 1 db extra nyereményt és 5 db napi nyereményt nyerhet."
A fő- és extra nyeremény nyerteseinek neve még különben sem publikus. -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
Anett15Sziasztok,
Cinema City mozijegyeket keresnék, valamint új iphone-t (13, 14, 15) és ikea utalvány, ha esetleg ezek közül valamelyik lenne valakinél eladó, légyszi árral együtt jelezzétek.
Köszönöm!