Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Negatív tapasztalatok
anyokaHajnal 1 óra utáni beküldés nem lett lekattintva rögtön, erre éjjel az a hiba üzenet jött, hogy az aktiváció csak 23:59:59-ig lehetséges... Ebből gondolom, hogy órán túli az eltérés, és így a korábbi óraátálításra sem lehet fogni.
(De biztos van olyan "éjjeli bagoly" aki tudna erről nyilatkozni, csak hát nyílván akkor nem jön infó, ha ebből valakinek előnye-hátránya származhat.) -
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
sada2es: 2.420
3as: 16.425
4es: 1.245.050
5ös: nincs -
sada5ös lottó: 4,17,49,55,56,
-
sadaJoker: 762973
-
Negatív tapasztalatok
Johnny-XMakkos1100
A válaszommal arra próbáltam utalni, hogy én is tapasztaltam ilyet, hogy már "szerepel az email címem" pedig aznap még tuti nem is töltöttem.
Mondjuk lehet, hogy az anyoka által hivatkozott helytelen óra beállítás a ludas, és nem az, hogy 24 órát kell várni 2 feltöltés között (én valamiért erre gondoltam).
A hibaüzenet függvényében próbáld meg még egyszer, hátha engedi 1) ugyanazzal az email címmel, és adatokkal (óra beállítási hiba/24h eltelte) 2) másodperc adatot átírva (ha ezt az adatot már feltöltötte valaki)
A "tökmindegy mit ír a JSZ" pedig részemről arra vonatkozott hogy sajna egyik-másik lebonyolító nem fogalmaz pontosan, és elég gyakran a fórumról tudunk meg hasznos infókat egymástól, összességében sok-sok tapasztalat alapján. -
Negatív tapasztalatok
sadaCsak épp 2 fontos dolgot nem írtál meg:
1.
Mi volt PONTOSAN a hibaüzenet?
2.
Azóta sikerült-e beküldened a pályázatot? -
Negatív tapasztalatok
Makkos1100Johnny
Jahhhh,ha tökmindegy mit îr szerinted a JSZ., akkor jó! 😉 -
Nyereményjáték infók
sadaKinder gyereknap ápr. 28-tól::
https://www.kinder.com/hu/hu/xp/kindergyereknap-comingsoon/ -
Negatív tapasztalatok
HupikékTrita,
valaki írta már a fórumon, hogy náluk sincs saját névre szóló bankkártya, de valahogy kérvényezték, hogy házastárséra is lehessen utaltatni. -
Kérdések és válaszok
agi80Köszi
-
Nyereményjáték infók
sadahttps://www.webnyeremeny.hu/nyeremenyjatekok
-
Kérdések és válaszok
sadaBár azt is minek? Megvan nekik. Pályázáskor már beküldted.