Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Kérdések és válaszok

verka

A MIlka kifogott rajtam, nem tudok belépni sem regisztrálni, elárulná valaki neki hogyan sikerült?

• Kérdések és válaszok

verka

A MIlka kifogott rajtam, nem tudok belépni sem regisztrálni, elárulná valaki neki hogyan sikerült?

• Kérdések és válaszok

Vágási 2.0

Ez érdekes, nekem nem dobott fel választási lehetőséget soha.

Színeket meg aztán végképp nem engedett választani.

Na mindegy, majd a következő feltöltésnél jobban figyelek.

De ha elmulasztottam a kattintást, akkor buktam a feltöltést?

Most be sem lehet lépni az oldalra...

• Negatív tapasztalatok

gasex

A Milka azt írja ki: Something went wrong. Sem a Firefoxon, sem a Google Crome-n nem enged regisztrálni. Mi lehet a gond?

• Kérdések és válaszok

anyoka

Ez igaz, de a 3 együtt csak 1 esély a heti - Fődíj sorsolásra.

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

rigop

Elkelt a maiutazas.hu utalvány.

• Kérdések és válaszok

marcsi8

Vágási 2.0!
    Minden feltöltés után jár a tulajdoni lap csak a feltöltés után rá kell kattintani hogy melyik lapot szeretnéd a sárgát vagy a rózsaszínt és utánna kiírja hogy gratulálok

• Kérdések és válaszok

anyoka

Timotka
    Csak akkor ellenőrzik ha beváltasz valamit és az adott blokkot bejelölted a beváltáshoz, de ez még is történik maximum 2 napon belül általában.
    A rendelések jóvá vannak hagyva, az a gond, hogy nem küldik a beváltott dolgokat.

• Kérdések és válaszok

timotka

Nestlé pontgyűjtőre várom 4. hete a Cinema jegyet. Talán írtam is már nekik.
    Sok blokkhoz még mindig blokkellenőrzés van.
    Utol fogják érni magukat v belekavarodtak?

• Kérdések és válaszok

agi80

anyoka
    bejelentkezel - profil - Fiók - Előfizetés - ajándék vagy promóciós kód beváltás :-)

• Kérdések és válaszok

weber

Azon a profilon lehet csak feltölteni a kódot, akinek a nevén van az előfizetés. Profil-fiók-előfizetés kezelése-ajándék vagy promóciós kód megadása.

• Kérdések és válaszok

anyoka

Weber első körös netflix sem jött mind még meg nekünk.Pontemelés utáni dolgok meg egyáltalán nem.

Valaki akinek régebb óta van Netflix előfizetése megírná, hogy hogyan kell ezt az 5000-es bizbaszt beváltani ? Vagy én vagyok a béna, vagy a miénk nem is jó.

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4