Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
MatiIde se napi utalás, se utalvány (Tesco) nem érkezett még a Mizotól.
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
TerpiiiMozsi92 nekem van
-
Kérdések és válaszok
kanenAni09 nekem tegnap jött a heti Mizo utalás, szerintem napit hamarabb myertem, az még nem jött
-
Nyertesek
NAGYAXIXO Zokni😎💪
-
mozis92Sziasztok!
Valakinek van még elfekvőben szombati Efott jegye esetleg?
Nem baj, ha névre szóló!
Köszönöm! -
designerVasárnapi szigetjegy eladó 30.000 Ft-ért. E-mailben tudom küldeni.
-
Kérdések és válaszok
Ani09Sziasztok!
Mizo utalásokat kapott már valaki ? Ajándék kártya már megérkezett egy utalásra várok még. Köszönöm a válaszokat -
Vágási 2.0Jó delet,
nyertem 2 db 5.000,- Ft értékű Auchan Korzó utalványt, e-mail-ben már meg is küldték.
Én itt Szegeden nem tudom felhasználni, mert csak két üzlet fogadja el, azokban pedig nem tervezek vásárolni.
Eladnám a két utalványt 5.000,- Ft-ért, ha valakit lázba hoz.
Ezen a linken lehet megsasolni, hogy mely' üzletekben váltható be:
https://ajandekutalvany.auchankorzo.hu/#uzletek -
Kérdések és válaszok
weberNekem az a kedvencem(ezt leginkább Tesco-kban látom), hogy van egy nyereményjáték ilyen kis gagyi kisebb nyereményekkel, amit minden további nélkül hozzá is lehetne csomagolni 2 termékhez, ahogy írod, de nem, ami megmarad a promóból, szépen kiteszik a polcra beárazva.
-
Kérdések és válaszok
pieceofluckEgyébként szerintem az átlagnál jobban fogyna az öblítő, ha a boltokban két termékhez járna egy maci, vagy valami hasonló ajándék. Volt már ilyen, ha jól emlékszem.
És akkor postázgatni sem kellene. Nem is értem ezt a játékot. Oké, ott a fődíj, a macik a vigaszdíj, de akkor is. Ráadásul mindössze két hétig tartott. -
Kérdések és válaszok
pieceofluckNálunk fogyó termék az öblítő, és jó árban is volt, plusz a játék, szóval vettem. Igaz, csak egy pályázatom volt.
Én nem gondolnám, hogy olyan rengetegen játszottak volna, mert több feltételhez is kötött játék volt. Tényleg bement volna 1500 pályázat erre a játékra? Az azért jó sok. 😁
Az is lehet, hogy valamiért nem kaptunk üzit, de egyszer csak postán jön(nek) a maci(k). 😊 -
Kérdések és válaszok
weberCsatlakozom. Nekem is 2 pályázatom volt, egy sem nyert macit. Mondjuk eret nem vágok magamon miatta, de azért így már látható, milyen sok pályázat érkezhetett be, szóval gratulálok ismeretlenül is a fődíjasnak.