Bejelentkezés
| A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
AranyoskicsiSziasztok!
Én most azoktól kérdeznék akiknek sikerült a heinekennel nyerni. Próbáltam Én már hajnalban, éjszaka,napközben. Tele vagyunk sörrel, de csak nem sikerül össze jönni. Pedig anyukám 70. szülinapjára szeretném. Akik nyertek megírnák, hogy kb milyen időpontban töltötték fel? Hátha
Nagyon szépen köszönöm. Sok sikert mindenkinek 😊 -
// Nyereménytárgy csere-bere
Amari40.000 Ft értékű Kiteline.hu utalványt átcserélném ugyanúgy a Fuzetea nyereményre, a gyógyfürdő belépőre, vagy a jegy.hu-ra, szintén ilyen értékben. SZóval kit érdekel egy ilyen csere??
-
Nyertesek
Andi4Egy darab Páros (2 fős) FORMULA 1 AWS HUNGARIAN GRAND PRIX 2026 jegy
Nem figyeltem màsok ezt miképpen oldottàk meg.
Én szinte biztos, hogy nem megyek, de elbukni se szeretném.
Valaki tudna segíteni az eladásban?
Köszönöm 🙂 -
// Csere-bere fórum 3.
AstoriaM2Heineken blokkot keresek nagyon. Sopronim, topjoy, coca kupak van cserébe
-
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Kedves Gyerekek,
az Aldi - Burn játékon nyert már valaki?
Ha igen, bekérték az aldis blokkot? -
Kérdések és válaszok
törpillaFama nálam is ezt tette, de tegnap este 7-kor hozott egy küldeményt , még egyet várok
-
// Csere-bere fórum 3.
FáreóJa,az Screvos az nem jó,mert csak élő fényképet lehet feltölteni a blokkról, @-ban küldöttet nem fogad el.
-
// Csere-bere fórum 3.
FáreóSzia krysztasz
Van Nestlé blokkom,szeretném a Danoninot -
// Csere-bere fórum 3.
krysztaszvan 2 db Danonino blokk (1 pályázat a lappföldi utazáshoz)
szeretnék Nestlé blokkot vagy 1 pályázat 2 db-os Fa terméket a Kanári szigetek játékhoz. -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
askmDreherrel nyert 2 sziget jegy nekem is van eladó. A nap még választható.
-
Akciós termékek, termék akció
krysztaszhttps://www.antikvarium.hu/
júl. 7-9 között akció az oldalon, 10-100% között, felugró ablakokról is írtak. -
Kérdések és válaszok
FáreóA fáma futár nektek is szórakozik?
Már 22.-e óta várok egy nyeremény csomagot és 6x-ra megy vissza a depóba a nyomkövetés szerint.
Szombatra ígérte ,jött a mail,de időhiány miatt mégis visszaküldték a központba.
Ma végre 2x is beszéltem a futárral mobilon reggel és du. Ígérte hogy estére még kihozza, de nem jött. Ismét a depóban landolt a csomag.