Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Nyertesek

roska

Dm Domestos üveg kulacs 😁

• Nyertesek

Drimi

Tesco/Cappy : Feldobox

• // Nyereménytárgy csere-bere

nyikolaj007

Sziasztok !
    Valakinek/ valamiért? ( jelképes cseréért)

Páros workshop főzőiskola / 11 féle 3 órás főzőtanfolyamból választhattok!
    Az ajándékutalvány az Ursa Maior Kreatív Műhelyben váltható be.

🍳🥘🍲🫕🥣🥗🍿🍢🍝🍜🫖☕️

• Kérdések és válaszok

Rita21

Bocsánat anyoka 😅

• Kérdések és válaszok

Rita21

anyuka igen és ez így szabálytalan is mivel a jsz nem tartjak be. Ha nincs fődíj se lehet ilyet megtenni . Bezzeg ha mi hibáznank rögtön kibuvok lennének felsorolva. Ma ismét írtam nekik mivel semmit nem válaszoltak holott a játék utolsó napján egyből írtam nekik és az se most volt már ....
    Kíváncsi leszek a válaszra mert így ha nem is olyan sok de pár pályazatom bukta

• Kérdések és válaszok

anyoka

Az összes coca-cola játék az utóbbi időben akkor zárt le amikor az utolsó napi díj kiment. Sajnos nem veszik figyelembe, hogy a fődíjért még lehetne játszani.

• Kérdések és válaszok

Rita21

Az oldalukon az van hogy 2026.12.31 viszont a jsz. Már azt írja 2027.12.31. és ez a valós mert a kártya is 24 hónapot ír. Elég bénán csináltak az oldalt ráadasul hamarabb zárták le a játékot is! A mai napig nem kaptam választ hogy ha egyszer 18 óráig tart a játék akkor 17 órakkor miért is nem tudtam már feltölteni és megjátszani a pályázataimat ?!!!

• Kérdések és válaszok

Rita21

Megnéztem a kártyán/ mert van már megküldött / ott van rajta 24 hónapig felhasználható

• Kérdések és válaszok

browni

2026 december 31. Ig érvényesek én úgy tudom.

• Kérdések és válaszok

weber

De akkor mit jelenthet? Mert jelentkezni a nyereményért csak 2 napot adtak.

• Kérdések és válaszok

Rita21

weber az biztos hogy nem lehet . Általában ha jól tudom 2 évet adnak a felhasználására

• Kérdések és válaszok

weber

Én is várok 2-t, már nem is emlékszem mikor nyertem, de most látom, hogy az van odaírva, hogy lejár április 30-án. Létezik hogy addig érvényes a kártya?

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4