Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
weberAha, már látom. Én akkor próbáltam, amikor lefotóztam. Feltöltés után nem próbálkoztam vele, de mindegy is, mert állítólag nekik szipiszuper eszközük van ahhoz, hogy a homályosabb fotókat is lássák, legalábbis ezt kommunikálták. A paraszt meg nem tudja bebizonyítani hogy tényleg az volt-e vagy sem, mert nem tárolja a rendszer. Legalábbis az app-ban te nem tudod megnézni.
-
Kérdések és válaszok
pityesz76screvonál rá tudsz nagyítani
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
GtxtgAstrofest koncertjegy Siófok Plázs június 27 re kedvezményesen eladó.
Fellép : Manuel , T Danny, Brúnó SP -
Kérdések és válaszok
Sziszka9Dreher: 15-i feltöltésre, tegnap jött a nyertes értesítő
-
Kérdések és válaszok
pieceofluckKöszönöm a választ, és gratulálok, Sziszka9.
Arra lennék még kíváncsi, hogy a feltöltés után kb. mikor kap az ember értesítést, ha nyert. Nyilván olvastam a szabályzatot, csak a gyakorlati tapasztalat érdekelne. -
Nyertesek
Vágási 2.0A mai Spar / Coca-Cola napi nyeremény nálunk kötött ki, ma már ne töltsetek fel blokkot.
-
Felajánlások
arika102 db ilyenem van: 1.000 Ft értékű Hervis online kupon. Ha valaki kéri, írjon, és átküldöm a kuponkódokat.
Részletek: 1000 Forint értékű Hervis online kupon, amely a következő online vásárlásánál használható fel a Hervis magyarországi webshopjában (www.hervis.hu) elérhető termékre egyszeri alkalommal 2025. augusztus 31-ig. Az online kupon minimum 10.000 Ft rendelési végösszeg esetén váltható be. A kupon áruházi vásárlás esetén nem használható fel, más kuponkóddal össze nem vonható. Látogass el a Hervis magyarországi webshopjába, helyezz a kosaradba legalább 10.000 Ft értékű terméket, majd add meg egyedi online kuponkódod a kosár oldalon a kedvezm -
Nyertesek
Sziszka9Én nyertem a Dreherrel
-
Nyertesek
pieceofluckA mostani Dreher játékkal nyert már valaki?
Köszönöm előre is. -
Nyertesek
Laci72Mai értesítés:
5000 Ft SPAR ajándékutalvány KÜLÖNDÍJ nyeremény a MIZO-SPAR "Nyerj minden órában!” nyereményjátékban (04.14-i Sparos vásárlással) -
ZORRO85db Aldi. Kód és blokk eladó.
-
pmjuditSzia, szomabtra szeretnem a jegyet!
pmjudit