Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
webernika01!
Az enyém sincs fent, amit feltöltöttem a héten. -
Kérdések és válaszok
nika01Sziasztok,nyert már valaki Pringles-el? Ha igen, mennyi idő múlva küldték a megerősítő emailt? Amíg nem kapok semmit, addig bizonytalan vagyok.
-
Kérdések és válaszok
nika01Fáreó, nálam sem múködik, többször próbáltam. Sőt a héten már töltöttem fel pályázatot, de az sincs benne feltölött listában.
-
// Csere-bere fórum 3.
magdi23Kolorádó napi jegy 2 fő részére (bármelyik nap beváltható: július 2. – július 5.) elcserélhető akár játszós blokkokra is.
-
Nyereményjáték infók
Vágási 2.0Vár a nyár, vár az új teló!
Köss 2025. június 1. és 2025. augusztus 31. között Világjáró Horizont Prémium vagy Világjáró Horizont Prémium és útlemondás védelem vagy Világjáró Útitárs Horizont Prémium kombinált utas- és sztornóbiztosítást és megnyerheted a 3 db iPhone 16 Pro egyikét.
https://union.hu/utasbiztositas -
Negatív tapasztalatok
weberLehet a Koloradó fesztiválra gondoltak, csak elírták. Arra elég.
-
Kérdések és válaszok
FáreóPick feltöltés nálatok működik?
3 jegyű ellenőrző kódot kell beírni, de állandóan azt mondja,hogy nem megfelelő, már vagy fél órája próbálgatom beküldési ezt az egy pályázatot, de sose jó az ellenőrző kód,eddig nem volt ilyen.
Írni kene nekik hogy javítsák meg vagy állítsák vissza az eddigi beküldési rendszert ? -
Kérdések és válaszok
-.-.Johnny-X Hozzászólás: 2025. június 19. :: 22:14
nika01
CBA RAMA kapcsán: úgy hallottam, hogy időnként nem ér célba a nyeremény értesítő email (nem csak freemail-es email címre), sőt a már megnyert + visszaigazolt nyereményt sem sikerül mindig kézbesíteni. DE: nagy pozitívum, hogy a lebonyolító "nem hagyja annyiban", gondolom, ezért az a viszonylag sok, kései értesítés.
Szóval: 1) gratulálok 2) a többieknek tessék példát venni a lebonyolítóról! -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
Trixy87Kolorádó napi jegy 2 fő részére (bármelyik nap beváltható: július 2. – július 5.) eladó esetleg utalványra cserélhető! Érdeklődni @-ben lehet!
-
Kérdések és válaszok
Johnny-XVolt ez az Interspar 30 éves nyereményjáték. Itt már mindenki megkapta a nyereményét, aki nyert? (Főleg a játék végére gondolok).
-
Negatív tapasztalatok
NapibetevőCoors főnyeremény 2 éjszakãs utazás Coloradoba? Még el se kap a jet leg, már jöhetsz haza...
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
CsivobakajSziasztok,
Sziget jegyek érdekelnének engem mindegy hogy melyik napra