2019. július 3
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| ENERGIZER - AUCHAN (befejezési határidő) |
| SPAR - RED, BULL (befejezési határidő) |
| TESCO - THEODORA (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
PaintuciZorro és most mi lesz, írtál nekik?
-
Negatív tapasztalatok
PaintuciAlattam pityesz76 van, köztünk varga. dávid... 🤣😁😋
-
Negatív tapasztalatok
sadaNem töröltem, itt van alattad 10:32-nél.
-
Negatív tapasztalatok
Paintuci(Jákob Zoli oldalán vannak nehéz sorsú család gyerekei akik örülnének a lángosos strandlabdának, kométa matracnak, bár sada törölte a szokásos nyafogást...)
-
Negatív tapasztalatok
varga.davidanyoka
igen várom még a milka utalást
Amikor megláttam , hogy a Sameday hozza az utalványt én is lesápadtam , hogy lehetett olyan cégnek odaadni ami amúgy is kivonulás alatt van az országból -
Negatív tapasztalatok
pityesz76erre utaltam előbb bárki átvehette nem ellenőrzi a futár...bár 10 ből 8 ha a társasházunk kapujában veszem át kérdi a nevet és cak utána adja át...
-
Negatív tapasztalatok
sadaMi vagyunk a "családi csomagpont".
Az utóbbi két hétben minimum egy tucat csomag jött ide különféle nevekre, mindenféle futárcéggel.
Volt, amelyik előre jelzett, volt, amelyik nem.
Volt köztük filléres és nagyon drága is.
Soha, egyik futár sem kért se aláírást, se igazolványt, se PIN-t, csak nevet.
Mondani meg azt mond mindenki, amit akar.
Nekem furcsa, nem tűnik biztonságos gyakorlatnak.
De eddig még nem volt probléma.
kopp, kopp, kopp, ... -
Negatív tapasztalatok
weberRégebben nekünk is mindig postaládába dobták a futárok a kisebb borítékot, amibe jellemzően utalvány volt, de előtte mindig felhívtak, hogy tudjam. Ezer éve nem írtam alá semelyik cégnél küldeményt, aminek megvan a maga előnye és mint látjuk, hátránya is.
-
Kérdések és válaszok
veszkóSziasztok! Hell 4es pack játék nyertesekről esetleg hír?
-
Negatív tapasztalatok
pityesz76futárszolgálat soha nem teszi postaládába itt más tőrtént..
-
Negatív tapasztalatok
anyokaJohnny-X
Azt gondolom sajnos veszett fejsze...
Azonnal írtam a szervezőknek, de semmilyen visszajelzés nem jött.
A szállító cég a Samday, azzal pedig azért nem próbálkoztam, mert korábbi eMAG rendeléssemmel is volt gond, sajnos nagyjából elérhetetlenek.
(Van még aki vár Húsvéti Milka utalványt, bármelyik üzletláncét vagy utalást ?) -
Negatív tapasztalatok
Johnny-Xanyoka
(Szerintem mindannyiunk nevében írom): ne hagyd annyiban! Jelezd a lebonyolítók felé, illetve a futárszolgálat ügyfélszolgálatán is, hogy nem jutott el hozzád a nyeremény!
Habár általában tértivevényesen küldik a csomagokat (és nálunk pl. eddigi tapasztalatom alapján megbízható, normális futárok dolgoznak), nem szeretném, ha "elterjedne" ez a rossz szokás, hogy egyik-másik borítékból kiszedik a nyereményt a futárszolgálat emberei!
"Jó", hogy "csak" 10.000 Ft-odat vették el, és nem valami komolyabb nyereményt, de azért így is bosszantó lehet! Szerezd vissza!