2019. július 13
| Interneten kívüli játékok - Élelmiszer |
| BOUNTY, SNICKERS, MARS, TWIX (befejezési határidő) |
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| TOTAL MOTOROLAJ (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
jojó140g-os Magyar kefírről lenne szíves valaki 1 fotót küldeni? Köszönöm szépen !

-
Termékekkel kapcsolatos tapasztalatok
jojóLIDL-DIÓ 1799Ft / kg
1kg héjas dióból fél kg dió lett .meg vagyok elégedve, szép és finom is és csak én tapigáltam a tiszta kezeimmel!
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
sada2es: 2.855
3as: 24.165
4es: 2.138.110
5ös: nincs -
sada5ös lottó: 24,25,34,56,58
-
sadaJoker: 460520
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
AnchaLibri utalványt vennék!
-
magdi23Pick-kel nyert 55” Head I-Peak RM férfi elektromos cross kerékpár eladó.
Fotót tudok küldeni. Utalványt beszámítok. -
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Johnny-XALDI Kalendárium garantált nyereménynél (50 %-os kedvezményre jogosító kupon CEWE A/3 falinaptár) felhasználási feltételeknél "Egy rendeléshez egy kupon használható." szöveg olvasható. DE: szerencsére egy rendelés során több termék is szerepelhet a kosárban. Ami így teljesen rendben is van! (A szélesebb családnak szánt Karácsonyi ajándékokhoz - hogy anyagilag picit jobban jöjjünk ki - elegendő egyetlen kupon!)
-
Kérdések és válaszok
SzerencsésFlKöszönöm szépen az információt és a linket sada!
-
JuthkaValakit esetleg érdekel Don Pepe utalvány 45000 Ft értékben, 35000-ért? Vegyesen 2000 és 1000 címletekben van. Csere is érdekelhet, vásárlási utalványra, vagy nyereménytárgyra.
-
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
JuthkaDecember 3-án kaptam értesítést a Nádudvaritól, ma pedig meg is érkezett az ajándékkártya 2x 5000-es feltöltéssel. Tényleg gyorsak, úgy van, ahogy Pityesz76 írta.
-
Nyertesek
BennszülöttÍme a Lidl leghosszabb számlája nyertese és nyereménye:
https://www.instagram.com/reel/DSNPb-ACR5L/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==