2019. július 17
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| AUCHAN - JVC TV (befejezési határidő) |
| MECSEK FÜSZÉRT - RAUCH MYTEA (befejezési határidő) |
| TESCO - SOPRONI (befejezési határidő) |
| TISZA-COOP - RAUCH MYTEA (befejezési határidő) |
| Interneten kívüli játékok - Egyéb |
| EURONICS - SONY BLUETOOTH (beérkezési határidő) |
| MAPEI MONOLASTIC (befejezési határidő) |
| PRAKTIKER (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
Denominfo@poweradepromo.hu / hungary@coca-cola.com emaileken kívül van valami amin érdemes próbálkozni és célba is ér az üzenet Powerade esetében?
Köszönöm előre is! -
Negatív tapasztalatok
DenomVicc kategória hogy az ember próbálna kapcsolatba lépni a szervezőkkel a határidőn belül ki nem küldött nyeremények ügyében és folyamatosan visszadobja az e-maileket a rendszer. Gondolom így védik magukat, hogy ne lehessen reklamálni.
-
Nyertesek
nonemCsak egy .
-
Nyertesek
nonemLidl bonbonetti-roshen 10000Ft utalvány.
-
Nyertesek
-
Nyertesek
-
Nyertesek
JuthkaSPAR 35000 SPAR utalvány sikerült 12-én, ma igazolták vissza, ez a nagy leálláskor, Purina nem jött össze.
-
Kérdések és válaszok
JuthkaFáreó, igen, nekem minden esetben jön visszaigazolás a Kométa feltöltés után.
-
Kérdések és válaszok
PaintuciA semmiért kár harcolni amikor nincs igaza annak a félnek aki panaszkodik. Ha 2000 akkor 2000, nem 1999, 1998, hanem 2000, vagy a felett.
Elég szomorú sokan ezt az egész játékot, folyamatos harcnak, folyamatos írogatásnak a cégekhez, panaszkodásnak élik meg. Háborognak, veszekednek, kedvencem amikor türelmetlenkednek nyeremény után , és stb.
Leld örömödet abban amit csinálsz. Ha nem okoz örömet ne csináld. -
Kérdések és válaszok
MázlistaFLOK! Mindent megtettem értetek! Csíptem rúgtam haraptam-sajnos a neszlés 2000 forintnál a ténylegesen kifizetett összegnek kell míínimum 2000 nek lennie,hogy ezt tudtátok okk de meg sem próbáltatok harcolni. Kiteszem a lelkemet értetek . A moments működik már?
-
Kérdések és válaszok
FáreóAz új 1 termékes Kométa játéknál jön valami visszaigazolás elküldés után, mert nem írt ki semmit és @ se kaptam hogy sikeres volt a beküldés.
Vagy csak akkor jelzik ha nyersz?
Ájfonról továbbra sem működik nekem a játék,csak Androidos telefonról. -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
MatiA Cinema jegyek már nem aktuálisak.