2019. július 17
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| AUCHAN - JVC TV (befejezési határidő) |
| MECSEK FÜSZÉRT - RAUCH MYTEA (befejezési határidő) |
| TESCO - SOPRONI (befejezési határidő) |
| TISZA-COOP - RAUCH MYTEA (befejezési határidő) |
| Interneten kívüli játékok - Egyéb |
| EURONICS - SONY BLUETOOTH (beérkezési határidő) |
| MAPEI MONOLASTIC (befejezési határidő) |
| PRAKTIKER (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nyertesek
BennszülöttRioMare 10. lettem elsőre. Egyszer lehetnék már első is elsőre

-
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
askmHétfőn megérkezett anyukámnak a Nassolj és nyerj ajándékcsomagja!
-
Nyertesek
-.-.Bandi1983 Hozzászólás: 2026. szeptember 09. :: 12:58
Cif DM
Tegnap vettünk 2x2, ma jött 2 sms hogy még benne vagyunk a 100-ban!
Érdekes.... -
Nyereményjáték infók
sadahttps://www.unileverjatek.hu/tescovegyi
(mától) -
Nyereményjáték infók
sadaMa/holnap vége Auchan - Cofidis hitelkártya:
https://cofidisnyeremenyjatek.auchan.hu/ -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
Andi4Princess 18301701 forrólevegős sütő (air fryer), 6 liter , 24 hónap garancia. 30.000 ft postát állom
-
Rita21Eladó termékek
JBL Tune 680 fejhallgató
JBL Go 4 hangszóró
iPhone 17 pro 256 gb -
Kérdések és válaszok
weberNekem volt olyan, hogy 20%-kal olcsóbban adtam egy többszázezres cuccot, mint a legolcsóbb helyen, jótállás nélkül és mikor átvette a delikvens, megkérdezte, hogy mi az oka annak, hogy ennyire olcsón adtam? Természetesen 1 Ft-ot nem alkudott. Szóval megvan mindenre a megfelelő vevő, csak ki kell várni és sok helyen hirdetni.
-
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Áfa:
Nos, azt te, mint magánszemély a boltban vagy a web-es vásárlás során megfizeted, nem tudod visszaigényelni, ha tőled megveszi valaki.
A leendő vevőd is, ha nem tőled veszi, hanem beballag a Media Markt-ba, ott is áfásan kapja a tévét, nem nettó áron...
Tehát inkább az áfás (a "bóti") ár a kiindulási pont.
Az Árukeresőn is áfás árak figyelnek.
De bárhogy is, új cuccot nehéz eladni, főleg ismeretlen embernek a Jófogáson vagy Márketpléjszen, mert pofátlanul alkudnak, alkudnak, alkudnak.
Én úgy szoktam az ismerőseim között meghirdetni, hogy árajánlatot kérek tőlük: "Mennyiért vennéd meg? Mennyit ér meg neked?"
Jártam már úgy, hogy a tervezettnél drágábban tudtam eladni, mert a vevőm nagyon jó pénzt kínált érte,
-
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
JuthkaMost érkezett meg a Bertolli meglepetéscsomag, még az előző játékokon nyertem. A kommunikációjuk profi, aranyosak voltak. A csomagolás tökéletes, törés biztos, ötféle terméket kaptam, plussz egy bevásárló szatyor, ami még minőségi is. Nagyon meg vagyok elégedve, most is játszom majd velük.
-
Kati57Köszönöm a válaszokat és az érdeklődést Mindenkinek. Sikerült megszabadulni a telefontól is.
-
Nyertesek
kincsMilka termékcsomag!