2019. július 18
| Interneten kívüli játékok - Egyéb |
| BUKSZA SORSJEGY (beérkezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nyereményjáték infók
zizkeÉn nem találtam, ha volt már töröld sada
https://pelsoclean.hu/pages/pelso-clean-nyeremenyjatek
-
Kérdések és válaszok
weberHa viszont első feltöltés, meg kell próbálni más böngészőben. Nekem 2 órája volt egy feltöltésem gond nélkül.
-
Kérdések és válaszok
zizkeVisszavonom, sokadik frissítés után megjavult
-
Kérdések és válaszok
weberTudom. Ettől függetlenül sokszor így működik.
-
Kérdések és válaszok
zizkeweber! Nincs korlátozva, és nem pénz visszatérítés csak nyereményjáték... Amúgy első és utolsó blokk lenne erre a játékra

-
Kérdések és válaszok
weberAkkor szokott ilyet csinálni, ha már töltöttél fel pályázatot ugyanarra a fiókra.
-
Kérdések és válaszok
zizkep&g Penny feltöltést próbálta ma már valaki? Elvileg ma még tart a játék, de nekem nem jelenik meg a blokk feltöltése rész
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
simonecimicimacko000
Szia!
Melyik napra? Ára? Köszi! -
simoneciSzia!
Melyik napra? Ára? Köszi! -
PennylaneEladó 2 db jegy a Kiscsillag 2026.07.30-ai Budapest Parkos koncertjére! A jegyek a küzdőtérre szólnak! 14.000 Ft a két jegy!
-
Kérdések és válaszok
fozo.gabihát én szeretem ha korlátozzák a feltöltések számát, de ez az egy háztartás összesen 5 blokkot tölthet fel a két hónapos játék ideje alatt, úgy hogy jó pár márka részt vesz a promócióban... lett volna 15-20 pályázatra korlátozva.
az egy háztartás pedig csak nyertesség esetén derül ki ha bekérik a címet. Regisztrációnál megoldhatták volna, hogy azt is kérik. -
kincsEladó : KILIMANJARO túra szett (hátizsák, kulacs, túrabot ,de utalvány és csere is érdekel.