Hírlevél feliratkozás

Fórum

2019. július 18

Interneten kívüli játékok - Egyéb
BUKSZA SORSJEGY (beérkezési határidő)

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Nyertesek

jojó

Nézd meg a SPAM mappát is, hátha ott lapul a levelünk!
    Még sok-sok nyertes jelentkezését várjuk!
    SZOBI ezt írja az oldalán

• Nyertesek

jojó

Nézd meg a SPAM mappát is, hátha ott lapul a levelünk!
    Még sok-sok nyertes jelentkezését várjuk!
    SZOBI ezt írja az oldalán

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

Nyirike

Eladó új Apple Watch Series 10 GPS 42 mm Black Jet Black Alumínium okosóra bontatlan állapotban Istyle garanciával. Budapesten megtekinthető. Ára: 110 ezer Ft

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

Nyirike

Sziasztok!

500 ezres IKEA kártya eladó 450 ezerért.
    Vásárlás előtt csekkolható!

• Nyertesek

weber

Bocs, hogy ide, majd átrakjátok, de most azonnal válaszoltak is a Szobinál, hogy folyamatosan fogják feltenni a nyerteseket. Még én sem látom a mi nevünket.

• Nyertesek

weber

Hát azért bőven hiányos még. 37 nyertes van a 103-ból.

• Nyertesek

sada

https://szobi.hu/szobi-paros-nyeremenyjatek/

• Nyertesek

verka

Lehet, hogy már láttátok, de a szobin a fődíjon kívül fent vannak a nyertesek.

• Indítson nyereményjátékot a...

bazsapara

Tea, Lipton, Pickwick, Naturland.

• Kérdések és válaszok

SzerencsésFl

Inkább gyorsan vettem egy Nescafet. Pont ma pont nekem- legalábbis remélem - utolsó lehetőség egy Iphone pro maxra. Azért kiráy lenne ha pont így nyerném mert eredetileg a Lindorért kanyarodtam be. Remélem szomszéd úr nem kéri belőle a sim kártyát ,mint ötletgazda Itt egy vigyorgo fej van amugy csak emigy nem jut eszembe a billentyu parancs

• Kérdések és válaszok

Vágási 2.0

...

Hajnalban résnyire nyitott szemekkel nem láttam jól a telefonon a Lidl app-ban a termék kiszerelését.

De ma délben kiugrottam a Lidlbe (Szeged - Szabadkai út) és akkor szembesültem a valósággal... Egyet azért vettem egy 137-est.

Más ízben (talán málnás?) volt 200 g-os akcióban 2.200,- Ft körül, de azokat már elvitték, csak a helye és az árcímkéje vala a polcon.

• Kérdések és válaszok

sada

Nem ugyanabba a boltba jártok.
    De van.
    Keress rá!
    https://www.lidl.hu/p/lindt-lindor/p10087265#searchTrackingMasterId=Product.10087265&searchTrackingTitle=Lindor&searchTrackingPageSize=48&searchTrackingPage=1&searchTrackingEvent=click&searchTrackingId=Product.10087265&searchTrackingQuery=lind&searchTrackingOrigPos=1&searchTrackingPos=2&searchTrackingOrigPageSize=48&searchTrackingChannel=HU&list=search/lind

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4