Hírlevél feliratkozás

Fórum

2019. július 27

Interneten kívüli játékok - Ital
DREHER GOLD (befejezési határidő)

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.

veszkó

Screvo... Tavalyi Tesco Lactacyd játékon én vittem el a fődíj 200.000 utit.
    Most próbáltam utána nézni, március 1- március 31-ig tartott a játék.
    A screvo március 28-án hagyta jóvá a nyereményt. Szóval eléggé a vége felé volt a nyerő időpont. Tehát lehet nyerni, de még így is benne vagyok a screvo-t utálók klubban.
    Elveszik a reményt, h majd játék végén még nyerhetek....

Kutyakajás játékot én is figyelgetem. H jelenik-e meg nyertes időközbe. Kutyám sajnos nincs, így egyelőre a kíváncsiság hajt csak.

Bennszülött

https://www.facebook.com/reel/1568878468269106
    Ők is közzétették.

Bennszülött

Én láttam a nyertest, de a nevét nem tudom. Hátha valaki ismeri. Vagy kideríti. Mikor nyerte? Volt-e ármánykodás?
    https://www.facebook.com/reel/1012726621763980/?__cft__[0]=AZj33I73xXgDIE_Jw07GwyMDi669FjVeCG46zJ_RL20GqGksmyjMIcmOcPcrpLecRlT4qaUdiZaDyRbi54oV1dqfby5ukgNQfgmxhgu_vjhV0jXbDAEJdLGlikfrVzxIKA7VkNUDr2jGNpoZAx_CErAK1Jur_BGi-U6HiXF53cnH2NBVCYV5PuyGBWEiYpaqZXbFw-8&__tn__=%2CO%2CP-R

Paintuci

(Az elöző Rio mare játék auto sorsárol írtam, azt tudjuk ki nyerte, mert nem követtem...)

• Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények

jojó

Ez aztán meglepi! :)
    Gondoltam ma ellátogatok a Jyskybe ,mire tudnám a nyereményem levásárolni ..Eszembe jutott,
    Időközönként van olyan hirdetés,hogy ami belefér a táskájába + 15 %- /akciósakra is vonatkozik.
    Bármekkora táskát megtölthetek,akár még takarófóliába is csavarhatok pld.egy fotelt ,szekrényt ...,tehát ami belefér .
    .

Paintuci

Én nem szoktam követni a nyerteslistákat nagyon, de ha a Rio mare autó nyertes még nincs sehol, akkor a Rio mare szervezőt tessék bombázni. Hogy most nem játszunk mert az előző játék is gyanús.
    Én nekem az a tippem a játék vége felé lehetnek az időpontok mert ha az elején lennének akkor itt megbeszélnénk.
    És ha mindig a vége felé van, az nem sorsolás inkább kijelölés.
    Azt kell elérni kevés megbízást kapjanak.
    Azt is le lehetne írni, hogy a nyereményeket nagyon nehezen küldik.

(Rio marenak hova kell írni nekik írok én is. Egy autó nem megfelelő sorsa engem is érdekel.)

Olyan volt e vki nem kapott meg nyereményt a screvotol?

pityesz76

2017 óta a japán Asahi tulajdona.[

Dreher Sörgyárak , aBorsodi Sörgyár tulajdonosa a Molson Coors Beverage Company nemzetközi sörgyártó vállalat

AstoriaM2

MázlistaFL

Bocsi, hogy belekotyogok, de a Dreher és a Borsodi két külön cég tudtommal

ász

Én a 15 milliós Mercire lennék kíváncsi. Az alaptípus 18 milliónál kezdődik, lehet, hogy használt lesz? Azt írják a játékszabályokban az autó beszerzése a szervező feladata.

lcsabi

Nagy a kísértés ha előre tudja az ember a nyerő időpontokat. Még az amerikai elnök is bennfentes információkkal kereskedik a tőzsdén, akkor mit várunk a "kisemberektől"?

MázlistaFL

Én már írtam a Rio Marenak Megprobáltam maximálisan cizellált és diplomatikus lenni ezért csak annyit írtam,hogy aki Fiat Topolinot választ at bármilyen aljasságra is képes. pedig milyen jó lenne az szűk Olaszországiutcákban romantikusan nézelődve kiszállítani vele a pizzákat

weber

lcsabi!

Simán kinézem belőlük. Voltam már a Screvo irodában, naggyon fiatal csapat. Nem azt mondom, hogy minden fiatal simlis, de valahogy jobban kinézem belőlük és igen, ha minden fődíj időpont a végefelé van, az nem lehet véletlen, ott minimum az van, hogy szándékosan a fődíjra más tól-ig dátumot adnak meg, nem a játék kezdetét és végét.

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4