2019. július 27
| Interneten kívüli játékok - Ital |
| DREHER GOLD (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Negatív tapasztalatok
fitoskaÉn is csak a játék miatt,vettem. 2/0. Borzalmas. Igaz,eddig soha nem nyertem vele,akárhány játékuk volt. Pedig akkor még rengeteget vettem. Nálunk a Segafredo a nyerő. És árban sem sokkal drágább...
-
Kérdések és válaszok
weberÉn arra gondoltam, hogy a Tesco-sok e-mailben kapják meg az e-utalványt, ezért nem kértek adatokat.
-
Negatív tapasztalatok
LastcsacsaNálam hegyekben áll.. nem nyertem sajnos. Majd a virág örül neki

-
Negatív tapasztalatok
PaintuciNekem se ízlett, kevertem a végén mással. Fele fele arányban.
-
Kérdések és válaszok
szamocámHello
Milka- húsvét játékon ,Tesco nyertesektől kértek már adatokat?
Engem elfelejtettek.
😬🤣 -
Negatív tapasztalatok
jojóQsztom a véleményed,nem is értem miért isszák,nem olcsó .szerintem a többség a játék kedvéért vette ,azért nyerni nem lett volna rossz,3/0 elfogy valahogy

-
Nyertesek
Zsusci1 karton Soproni, tegnapi feltöltés ma jött éresítés.
-
Negatív tapasztalatok
szamocámBravos- ihatatlan ,nagyon rossz kávé...ki kellett dobnom! /pedig nagy kávés vagyok, kóstoltam rengeteget,de ehhez nincs fogható,annyira rossz!
Mondjuk nem is nyertem vele...🤣😬 -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
Sziszka9Sziasztok!
Még mindig van két jegyem a Harry Potter kiállításra, Szentendrére. Májusban HÉTKÖZNAP bármikor felhasználható, Flex jegy. Eredeti ára: 14900Ft/db, a 2 db együtt 18000Ft. E-mailben tudom küldeni. -
Nyertesek
fitoskahttps://nyerj.bravos.hu/
Fent van az összes nyertes.
-
Kérdések és válaszok
BELA-Htimotka!
Nádudvarihoz:Igen az egyértelmű volt,hogy hol kell dátumot jelölni,de akármit csinálok vagy áprilisig enged,vagy visszaugrik az aktuális napi dátumra,.Hiába írom be kézzel,úgy se jó.Írtam nekik e mait,kíváncsi leszek rá mennyire érdekli őket.........Te amikor beírtad a dátumot utána figyelted nem ugrott e vissza az aznapi dátumra?Vagy sikerült a naptárból kiválasztanod?(nekem ott májust be sem ad) -
Kérdések és válaszok
weberDetto, bár nincs hozzá blokkom. A játék eleje óta nem jó.