Hírlevél feliratkozás

Fórum

2019. július 27

Interneten kívüli játékok - Ital
DREHER GOLD (befejezési határidő)

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Nyereményjáték infók

sada

https://www.coca-cola.com/hu/hu/offerings/fanta-halloween

• Negatív tapasztalatok

weber

Rewart játék volt ráadásul, ők azért már nem kezdők.

• Negatív tapasztalatok

weber

Ez volt:
    https://www.facebook.com/nassolj.es.nyerj/

• Negatív tapasztalatok

Napocska3

én elvesztettem a fonalat, de érdekelne, hogy ez melyik játék volt? nagyon gáz..

• Nyertesek

Marcsikusz

Meskete játékon mesekönyv 🙂

• Postán jött

Marcsikusz

Tegnap Auchan Lego
    Ma Screvo Spar utalvány ( júniusi nyeremény )

• Negatív tapasztalatok

anyoka

Mi is duplán kaptuk. Rég elosztogattam mire jött a fenyegetőző e-mail, én megírtam, hogy ne haragudjanak, de azt hittem pótnyertesség és régen se híre, se hamva....

Ki nyerte a fődíjat ????
    😁

• Negatív tapasztalatok

KicsiGila

Timotka! Igen kért.
    Írtam üzenetet. Sajnos nem reagáltak még

• Negatív tapasztalatok

askm

Én is kétszer kaptam meg a csomagot, majd vissza is vitték a másodikat, szerencsére még nem fogyasztottuk el addigra.
    De anyukám még mindig nem kapta meg a sajátját. Nemrég írták neki:
    "Kedves Játékosunk,

köszönjük szépen az érdeklődést, technikai okok miatt a kiszállításra szeptemberben kerül majd sor, addig is köszönjük türelmét, hamarosan értesíteni fogjuk a kiszállításról.

Üdvözlettel:
    A Foodnet csapata"

Ezek után már én is kíváncsi lennék az 1 millió forint nyertesére...

• Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.

Vágási 2.0

Közben megnéztem a módosított jsz-t, abban már az „utazás” szó szerepel.

• Negatív tapasztalatok

weber

Majdnem pont így jártunk. Nyertem, megérkezett a csomag, majd 2 hétre rá újabb értesítés, hogy küldik. Én is azt hittem pótnyertes vagyok. Meg is érkezett, de én nem mertem hozzányúlni, mert láttam a szabályzatban, hogy 1 ember csak 1-et nyerhet. Rá 2 napra jött egy e-mail, hogy ne nyúljak a csomaghoz, pár nap múlva jön a futár érte, tévedés történt. Nem jött. Majd rá 1 hétre a párom is nyert. Akkor ő megírta, hogy van itt egy csomag, amit tévedésből küldtek, de nem jött érte a futár, ha gondolják, megtartjuk, nem kell másikat küldeni. Beleegyeztek. Az más kérdés hogy hiányos volt, de mindegy. A játék vége felé nyert a gyerek is, na az övét várjuk már igen régóta. Jól elcseszett játék lett. Kíváncsi lennék, megnyerte-e valaki az 1 milliót, vagy azt is tévedésből másvalakinek küldték. :D

• Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.

-.-.

Vágási 2.0 Hozzászólás: 2026. szeptember 04. :: 11:05
    Doritos saga:

Korábban írtam vala, hogy az Abu-Dhabi Nagydíjat vélhetően törlik és a jsz értelmében nincs semmi kompenzáció, nincs alternatív nyeremény.

Múlt hét elején rákérdeztem, hogy ez valóban így lesz-e, ha elmarad a versenyhétvége. (Vélhetően szeptember közepén dönteni fognak erről.)

A válasz:

"Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot, és megosztotta velünk észrevételét a „Doritos” promóciós játék fődíjával kapcsolatban. Értjük, hogy kérdése arra vonatkozott, mi történik abban az esetben, ha a FORMULA 1 ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX 2026 vis maior miatt véglegesen elmarad. Köszönjük, hogy felhívta erre a figyelmünket. Az eredeti Játékszabályzat ilyen esetben kizárta alternatív nyeremény vagy kompenzáció biztosítását, mivel a Marbo a nyeremény átadását követően nem tudja garantálni, hogy egy harmadik fél által szervezett, a Marbo ellenőrzési körén kívül eső eseményt később bármilyen okból nem halasztanak el, nem tesznek át más időpontra vagy nem törölnek.
    Ugyanakkor az Ön által felvetett szempont, valamint a közel-keleti régiót érintő jelenlegi bizonytalanságok alapos mérlegelése után úgy döntöttünk, hogy a Résztvevők javára kiegészítjük a Játékszabályzatot. A kiegészítés értelmében, amennyiben a FORMULA 1 ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX 2026 vis maior miatt véglegesen elmarad, és a nyeremény nem biztosítható a Játékszabályzatban meghatározott időkereten belül, a Szervező saját kizárólagos döntése alapján az alábbi alternatívát biztosítja a nyertes számára:
    • 2 (két) főlelátóra szóló belépőjegy a Szervező által kiválasztott 2027-es Formula 1 Nagydíjra, az eredeti nyereménnyel azonos vagy ahhoz hasonló jegykategóriában.
    Szeretnénk hangsúlyozni, hogy ez a kiegészítés kizárólag arra az esetre vonatkozik, ha a versenyt vis maior miatt véglegesen törlik. Amennyiben a versenyt csupán elhalasztják, későbbi időpontra teszik vagy átütemezik, a Részvételi Feltételek 6.2.5. pontjával összhangban továbbra sincs lehetőségünk alternatív időpontot, nyereményt vagy kompenzációt biztosítani.
    A módosított Játékszabályzatot közzétettük a tastethethrill.hu weboldalon. Mivel a módosítás a Résztvevők számára kedvező, az minden, már korábban érvényesen benyújtott pályázatra is vonatkozik.

Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal a doritos@cspromo.hu e-mail-címen.
    Még egyszer köszönjük értékes visszajelzését, és további sok sikert kívánunk a promócióban!

Üdvözlettel:
    Doritos csapata"

Ezt követően rákérdeztem erre:

"Az alternatív nyeremény ebben az esetben tehát „csak” két belépő lesz valamelyik Nagydíjra?

Ha ez a Magyar Nagydíj lesz, akkor nincs probléma, hiszen nem gond a verseny helyszínére történő utazás ill. a szállást sem nehézkes lefoglalni.

Ha azonban nem a Magyar Nagydíj lesz a kiválasztott versenyhétvége, akkor az utazást/szállást majd a fődíj nyertesének kell állnia?"

A választ még várom...

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3