2019. december 2
| Interneten kívüli játékok - Élelmiszer |
| DR GERARD (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Felajánlások
Klau980902és akkor hozzátenném, hogy az euronics játék nyertesei N.Filozof és G.Filozof, 100 ezer forintos nyereményekről beszélünk, gyanítom egy család
érdekes, hogy ott szabályos -
Felajánlások
Klau980902a Heinz első játékán nyertem, és most ezen a harmadikon is, és ezen a harmadikon apukám is, erre hivatkoztak, hogy a nyerési esélyek növelése, szabálytalan, kérdeztem, hogy fejtsék ki, hogy ez mióta van, mert többször nyertünk már családon belül, nem válaszolnak
és hozzá teszem csak heinz csomag nyereményről van szó, nem a nagyobb nyereményekről 
-
Kérdések és válaszok
zizkeMizo emailt kapott már valaki....?
-
// Csere-bere fórum 3.
krysztaszMiskolcon személyesen tudunk cserélni Penny kaparós sorsjegyet?
-
// Csere-bere fórum 3.
AstoriaM2Heinekenes blokkot keresek, cserébe tudok adni Coca-cola kódot, Topjoy vagy Soproni blokkot.
-
Felajánlások
weber
Melyik játékuknál van ilyen kitétel, hogy nem nyerhet családon belül 2 ember? -
Felajánlások
Klau980902És azóta válaszoltak nekem a Screvosok, miszerint családon belül ketten nyertünk egy játékban, azért lett elutasítva. Nem tudtam róla, hogy van ilyen 😊 kérdeztem tőlük, hogy akkor most ki vagyok e tiltva abból a játékból, meg a családom, bár nem tudom ezt miből következtetik majd le, vagy esetleg minden játékból ki tiltottak-e. Arra már nem válaszoltak egy hete
-
Nyertesek
Anycsa1 tálca Soproni
-
Felajánlások
marcsi8A Screvo nem felületes még a pontokért is alaposan megvizsgálja a blokkokat ha tévedésből duplán töltöd fel mert engedi azt is észreveszik és törlik!
-
Felajánlások
fitoskaScrevoék nem felületesek..
2024-ben buktam 2 tálca Dreher Málnát mert nem jó boltban vettem.... Mindent a jsz-nak megfelelően kell csinálni... -
Nyertesek
fitoskaMég 1 tálca Soproni a családban 🙃
-
Felajánlások
anyokaBenne van a szabályzatukban, hogy nem fogadnak el képernyőről fotózott képet. Tehát el fogják utasítani, ha észreveszik.