Hírlevél feliratkozás

Fórum

2019. december 7

Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő
CBA DELIKÁT - HAPPY DAY (befejezési határidő)

Interneten kívüli játékok - Egyéb
OMV (befejezési határidő)

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Lottó, Keno, Luxor játék akciók

sada

2es: 3.300
    3as: 23.770
    4es: 1.714.835
    5ös: nincs

sada

5ös lottó: 3,14,22,57,76

sada

Joker: 849274

• Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.

Paintuci

Az is=ő is

Paintuci

Jó hát itt előkerülnek fődíjasok egyről én is hallottam Danone. Az is a játék végén csípte el. Azért van a játék végén mert az elején vki nyerne akkor megbeszélnénk. Ők se hülyék. De így egyértelmű nem sorsolja a fődíj időpontot hanem inkább kijelöli a végére. Aztán az h. mi inkább az utólag sorsolóst szeretjük erre azt mondhatják haladjunk a korral.
    Kétségtelen nehezebb körbe torpedózni egy fődíjat mint utólag várakozni. Szervezőknek mindenki írna nem szeretünk torpedózni lehet lenne vmi.
    Arról viszont meg kellene győzni őket ha nem jó egy blokk lehessen emailben pótolni.
    Hogy van náluk pl. pótnyertesség.
    Volt már vki pótnyertes screvonál?
    Az h. a nyerteslista nehezen frissül. Felteheti akár a legvégén is.

• Nyereményjáték infók

sada

https://www.webnyeremeny.hu/nyeremenyjatekok

veszkó

Screvo... Tavalyi Tesco Lactacyd játékon én vittem el a fődíj 200.000 utit.
    Most próbáltam utána nézni, március 1- március 31-ig tartott a játék.
    A screvo március 28-án hagyta jóvá a nyereményt. Szóval eléggé a vége felé volt a nyerő időpont. Tehát lehet nyerni, de még így is benne vagyok a screvo-t utálók klubban.
    Elveszik a reményt, h majd játék végén még nyerhetek....

Kutyakajás játékot én is figyelgetem. H jelenik-e meg nyertes időközbe. Kutyám sajnos nincs, így egyelőre a kíváncsiság hajt csak.

Bennszülött

https://www.facebook.com/reel/1568878468269106
    Ők is közzétették.

Bennszülött

Én láttam a nyertest, de a nevét nem tudom. Hátha valaki ismeri. Vagy kideríti. Mikor nyerte? Volt-e ármánykodás?
    https://www.facebook.com/reel/1012726621763980/?__cft__[0]=AZj33I73xXgDIE_Jw07GwyMDi669FjVeCG46zJ_RL20GqGksmyjMIcmOcPcrpLecRlT4qaUdiZaDyRbi54oV1dqfby5ukgNQfgmxhgu_vjhV0jXbDAEJdLGlikfrVzxIKA7VkNUDr2jGNpoZAx_CErAK1Jur_BGi-U6HiXF53cnH2NBVCYV5PuyGBWEiYpaqZXbFw-8&__tn__=%2CO%2CP-R

Paintuci

(Az elöző Rio mare játék auto sorsárol írtam, azt tudjuk ki nyerte, mert nem követtem...)

• Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények

jojó

Ez aztán meglepi! :)
    Gondoltam ma ellátogatok a Jyskybe ,mire tudnám a nyereményem levásárolni ..Eszembe jutott,
    Időközönként van olyan hirdetés,hogy ami belefér a táskájába + 15 %- /akciósakra is vonatkozik.
    Bármekkora táskát megtölthetek,akár még takarófóliába is csavarhatok pld.egy fotelt ,szekrényt ...,tehát ami belefér .
    .

Paintuci

Én nem szoktam követni a nyerteslistákat nagyon, de ha a Rio mare autó nyertes még nincs sehol, akkor a Rio mare szervezőt tessék bombázni. Hogy most nem játszunk mert az előző játék is gyanús.
    Én nekem az a tippem a játék vége felé lehetnek az időpontok mert ha az elején lennének akkor itt megbeszélnénk.
    És ha mindig a vége felé van, az nem sorsolás inkább kijelölés.
    Azt kell elérni kevés megbízást kapjanak.
    Azt is le lehetne írni, hogy a nyereményeket nagyon nehezen küldik.

(Rio marenak hova kell írni nekik írok én is. Egy autó nem megfelelő sorsa engem is érdekel.)

Olyan volt e vki nem kapott meg nyereményt a screvotol?

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4