2019. december 16
| Interneten kívüli játékok - Egyéb |
| GEERS HALLÁSVIZSGÁLAT (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Felajánlások
fitoskaScrevoék nem felületesek..
2024-ben buktam 2 tálca Dreher Málnát mert nem jó boltban vettem.... Mindent a jsz-nak megfelelően kell csinálni... -
Nyertesek
fitoskaMég 1 tálca Soproni a családban 🙃
-
Felajánlások
anyokaBenne van a szabályzatukban, hogy nem fogadnak el képernyőről fotózott képet. Tehát el fogják utasítani, ha észreveszik.
-
Felajánlások
MázlistaFLHello! Valaki segílyen nagyapabácsinak! A Rio mare fődíjjátéknál , miután felvan töltve a két vásárlás Gyűjtögetni kellene 5 terméket és ennyi a fődíj játék slussz passz?
-
Felajánlások
weberAzért mondjuk egy Rio Mare autót én biztos nem szeretnék így elbukni. Kisebb nyereménynél lehet felületesebbek, nem tudom.
-
Felajánlások
MirennisHmm, ez de fura. Nekem ma pont így sikerült egy cerbonásat. Ezek szerint akkor ez próba szerencse alapon működik.
-
Felajánlások
weberHáát, épp a minap írta itt az egyik felhasználó:
Klau980902
Hozzászólás:
2026. május 28. :: 16:56
Screvon járt már valaki úgy hogy el lett utasítva a nyeremény és az van oda írva, hogy valaki már felhasználta vagy monitorról fotóztam le. Nem írtak e-mailt, hogy rossz volt esetleg a fotó, az meg biztos, hogy nem töltötte fel ezt senki. Mit lehet tenni? -
Kérdések és válaszok
marcsi8A Spar Milka utalványokat vár még valaki? Kettőt nyertem de csak az egyik jött meg. Hova lehet írni nekik? Köszönöm
-
Kérdések és válaszok
LastcsacsaCoca cola
-
Felajánlások
MirennisViszont a monitort ugyanúgy le lehet fotózni srácok, nem-e? : ) Legyen már ennyi sütnivalótok (mert... hogy vaj. xD).
Margo 70 neked nagyon köszi a felajánlást! Annyi, hogy ne 24 órával a játék zárása előtt szólj.
-
Kérdések és válaszok
FáreóNestlé GLS csomagot nekem már 9-re jelezték hogy jön,aztán a nyomkövetésnél áttették 15.-re de ma sem jött újabb GLS értesítő.
Viszont várok 1 csomagot szintén GLS a VMLY&R Hungary Kft.-től,most jelezték.
Az milyen nyereményt küldhet, tudja valaki? -
Nyereményjáték infók
Vágási 2.0Budapestiek (vagy a szegedi vonatot lekésők) figyelmébe:
https://kokibevasarlokozpont.hu/foodportnyeremenyjatek/