2020. augusztus 4
| Interneten kívüli játékok - Ital |
| NESCAFÉ DOLCE GUSTO (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
zizkeScrevo…. Sokszor szánalmas, eseti nyeremény screvo pont, ami beleszámít a max. megnyerhető dolgokba. Amit beválthatok…mire is? Interaktív színezőre? Korábban legalább volt 1-2 normálisabb ajándék, most már ez is felejtős.
Unilever - persze, jó lenne nyerteslista, de ennek ellenére szerintem az egyik legkorrektebb. Volt amikor én is azt hittem, hogy új név, új szám kell, mert már nem nyerek velük, de aztán régi számmal
Is működik. Persze egy fődíj méginkább meggyőzne
Maxon… tudom, sokan szidjátok, nekem ileginkább az a bajom velük, hogy teljesen esetleges mikor kapsz e-mailt, ha nyertél. Jó lenne erre is valami normális időkorlát, mondjuk max. 3 nap.
Leginkább annak örülnék, ha több olyan játék lenne ami minimalizálná a blokkgyűjtők / pénztárosok esélyét. Több termék, nagyobb összeghatár stb. -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
Zsuzsa Nr.1.Új Hisense RB5K330Gsfd fekete Nofrost kombinált hűtőszekrény ELADÓ!
A készüléket a Coca-Cola hivatalos nyereményjátékán nyertem,
de a konyhám színvilága miatt sajnos nem tudom használni.
Spar, Tesco , Aldi és Lidl utalványokat is elfogadok
További info pm-ben! -
Paintuci(Nádudvarin is majd csak októberben... ) Szerintem... Gondolom fa kanál nem fontos.
Többször az automata a screvo esetében nem müködött, WestEnd... potyára járkálni meg nem jó. Akkor leírtam ezeket a problémákat, meg az automata gondot. Aztán sajnos bunkó is voltam írtam nekik egy két kaparás segített volna rajtunk anno, hogy ne legyen ilyen társulat a marketing piacon. 😯😐🤔🙄
Azt mondták csak az építő kritikát fogadják.
De nem fogadják... 😞
(Mentségemre szolgáljon édesanyámnak is mondtam egy kaparás sal több kellett volna. 😁😆🤣) -
Vágási 2.0Egyetértek: ingyenes játékokon (pontokért) ne kaparjon senki.
-
Negatív tapasztalatok
ederzSziasztok! Lidl Pick játéknál nem tudom feltölteni a blokk adatait. Valaki járt itt így? A vásárlás helyénél ír hibát! Válaszokat előre is köszönöm!
-
PaintuciAmíg lesz kaparás lesz screvo ennyi. Csak akkor kaparjatok ha muszáj. 😜
-
PaintuciMázlistaFL: akkor is lehetne unilevernél nyerteslista...
Aztán azt is meg lehetne említeni a screvo esetében mennyi ideig húzza, halasztja a nyeremények kiküldését még akkor is ha online megoldható. Jegyek, kártyák stb. -
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.EuroJackpot 36. játékhét (pénteki)
5,14,31,33,43
3, 4
A következő héten várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
11,3 milliárd Ft
(31 millió €) -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
-.-.holsza 2026-09-04 :: 20:57
Lidl -jar nyereményjátékán nyert LUMIN WEBER elektromos grill eladó , bontatlan csomagolásban ./ Nekünk már van ilyen / 120 000 ft ! Beszerzési ára 170 -180 000 ft . -
sadaHiába lennétek ott, egy számítógépes sorsoláson nem sokat látnátok.
Minimum egy IT szakembernek kellene belenéznie a programba ahhoz, hogy sejtése legyen arról, mit-hogyan csinálnak.
Szerintem egy közjegyző sem sokat segítene az átláthatóságon.
Réges-régen, amikor még a borítékokat sorsolták, voltak nyilvános sorsolások. -
MázlistaFLÉn az Unilevernél nyertem 1 millkát- nem csokit a Signál fogkrémmel pedig " sem rokona sem boldog őse nem vagyok senkinek" , tehát náluk a nyertes lista hiányát Én sem helyeslem de teljesen másképpen kezelem. A Screvonál ott van a " félkarú rabló effektus de ennél több is A mohóság. Mert " kettőn áll a vásár na meg " könnyű Katát táncba vinni ha maga is akarja" A Screvo beeteti a megbízóit,hogy kedvezően befolyásolja a vevői szándékot és nőni fog a bevétel. Ez eleve téves elgondolás mert egyértelmű,hogy az alkalmazott módszer ellenszenvet kellt mind a márka mind a termék iránt nem igaz,hogy ezzel egy marketing vagy egy felső vezető ne lenne tisztában akkor miért mégis a Screvo? Azért mert " Skorpiók" Akkor is elvakítja őket a haszonszerző mohóság ha ezzel a vevőiket sértik és ha mindennek nincs realitása. Nekik akkor is " csípn"i kell ha beledöglenek is. Inkább fizetnek -ki tudja mennyi milliót- a Screvo manipulátoroknak mint sem egy etikus és gáláns promo a vevőknek remélem rájuk rohad a portékájuk Én minden esetre ha azt látom Screvo a promo máris kuka!!!
-
Paintuci... és intézzétek el bemehessek, meg azt is egy Unilever meg Maxxon sorsolásra is.