2020. augusztus 4
| Interneten kívüli játékok - Ital |
| NESCAFÉ DOLCE GUSTO (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
MirennisSziasztok! A cinema city-s mozijegyek elkeltek.
-
Kérdések és válaszok
marcsu13Köszi. Telefonálgatások után írták, hogy elfogadják az e-mailen beküldött adatokat. Várom a pénzt.
-
Negatív tapasztalatok
Bandi1983Screvo! Elutasították a blokkom, de nem írták le, hogy miért. Most írtam nekik, hátha elmondják mi a bajuk ...
Valakinek volt már ilyen? -
Kérdések és válaszok
-.-.agili 2026-05-26 :: 13:04
Egyik játéknál én is így jártam, és írták, hogy be kell lépni az adott játék oldalára, utána vissza az értesítőre, és akkor már fel tudtam tölteni az adatokat. Egy próbát megér, hátha így sikerül neked is! -
Kérdések és válaszok
-.-.marcsu13 2026-05-26 :: 12:35
Sziasztok!
Kaptam értesítést, hogy nyertem 10.000,- Ft-ot a MIZSE játékon, küldjem be a bankszámlaszámot, stb. 27.-ig. Elküldtem e-mailben az adataimat. Egyszerűen nem lehet beküldeni a nyomtatványon, most írtam még másik e-mail is várólistára került. Betelt a postafiókjuk?
Még nem jártam így egy játékban sem, valakinek valami ötlete?
Köszi előre is. -
Nyereményjáték infók
Vágási 2.0https://klima.cityfood.hu/
-
Negatív tapasztalatok
weberAz UHT Tej EDGE 2,8 % egyértelműen a Mizo márkára utal, ha beírod a keresőbe(én is ezt vettem, ezért néztem meg), de a matcha latte több márkának is van, lehet ezért gond.
-
Negatív tapasztalatok
AnbuciKöszönöm szépen a jelzést, írtam nekik, várom, hogy válaszoljanak.
-
Negatív tapasztalatok
szibillaMizo
Nekem gond nélkül elfogadták a Lidl vásárlásom UHT Tej EDGE 2,8 % megnevezést a nyugtán az óránkénti 10.000 Ft-os utazáshoz, a visszaigazolást is megkaptam. Érdemes lenne futni egy kört a szervezőnél. -
Negatív tapasztalatok
szibillaMizo
Nekem gond nélkül elfogadták a Lidl vásárlásom UHT Tej EDGE 2,8 % megnevezést a nyugtán az óránkénti 10.000 Ft-os utazáshoz, a visszaigazolást is megkaptam. Érdemes lenne futni egy kört a szervezőnél. -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
gabriella.huSziasztok!
Eladó 2db SZIGET teljes fesztivál bérlet, 08.11-16-ig!
Jelenleg 145 900.- + 9484.- (kezelési költség) ft a bérlet darabja a Sziget hivatalos weboldalán.
Ettől olcsóbban adnám el.
Akit érdekel, írjon emailt nekem! Köszönöm! -
Negatív tapasztalatok
AnbuciMizo
Lidl vásárláskor a blokkom nem tartalmazta a Mizo márkanevet, csak matcha latte megnevezést. Elutasították. Még jó, hogy láncspecifikus játék is fut. Azért egyeztethettek volna a Lidl-vel (több mizo termék is ilyen).
Vigyázzatok, mivel regisztráltok, mindenképp kell a blokkon a mizo megnevezés.