2020. augusztus 19
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| COOP - BORSODI (befejezési határidő) |
| SPAR - PÉCSI PRÉMIUM (befejezési határidő) |
| SPAR - PÉCSI RADLER (befejezési határidő) |
| TESCO - SOPRONI (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
rigopElkelt a maiutazas.hu utalvány.
-
Kérdések és válaszok
marcsi8Vágási 2.0!
Minden feltöltés után jár a tulajdoni lap csak a feltöltés után rá kell kattintani hogy melyik lapot szeretnéd a sárgát vagy a rózsaszínt és utánna kiírja hogy gratulálok -
Kérdések és válaszok
anyokaTimotka
Csak akkor ellenőrzik ha beváltasz valamit és az adott blokkot bejelölted a beváltáshoz, de ez még is történik maximum 2 napon belül általában.
A rendelések jóvá vannak hagyva, az a gond, hogy nem küldik a beváltott dolgokat. -
Kérdések és válaszok
timotkaNestlé pontgyűjtőre várom 4. hete a Cinema jegyet. Talán írtam is már nekik.
Sok blokkhoz még mindig blokkellenőrzés van.
Utol fogják érni magukat v belekavarodtak? -
Kérdések és válaszok
agi80anyoka
bejelentkezel - profil - Fiók - Előfizetés - ajándék vagy promóciós kód beváltás :-) -
Kérdések és válaszok
weberAzon a profilon lehet csak feltölteni a kódot, akinek a nevén van az előfizetés. Profil-fiók-előfizetés kezelése-ajándék vagy promóciós kód megadása.
-
Kérdések és válaszok
anyokaWeber első körös netflix sem jött mind még meg nekünk.Pontemelés utáni dolgok meg egyáltalán nem.
Valaki akinek régebb óta van Netflix előfizetése megírná, hogy hogyan kell ezt az 5000-es bizbaszt beváltani ? Vagy én vagyok a béna, vagy a miénk nem is jó. -
Nyertesek
sadawww.vezess.hu/25ev:
1. hét:
Kovács Péter
Gorse Krisztina
Szabó Máté
2. hét:
Ragány Péter
Szűcs Tamás
Győri Ádám -
Kérdések és válaszok
weberNestlé másnál is le van maradva az ajándékok kiküldésével? 3 hete várok rájuk.
Az 5.1-es pontban felsorolt DIGITÁLIS Ajándékokat (5.1.5, 5.1.6, 5.1.7, 5.1.8) a Lebonyolító emailben juttatja el a Játékosnak az általa a regisztrációkor megadott e-mail címre. Lebonyolító az
Ajándék kézbesítését kétszer kísérli meg, a Pontbeváltást követő 5 munkanapon belül. -
Gratulálunk!
Vágási 2.0Köszi, köszi!
A promóciók mappában vala az értesítés. -
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Milka:
Új regisztráci nem megy, a korábbira lehet tölteni.
De...
"c) Nem nyertes pályázat: A feltöltéshez nem társul sem Napi Nyeremény, sem Tulajdoni Lap."
Én eddig hármat töltöttem a saját nevemre (AP kódokat), mindig a Tulajdoni lapot választottam, jelenleg ennyit ír a rendszer:
"Narancssárga ingatlanok
Már csak 2 kártya kell
Rózsaszín ingatlanok
Nincs még kártyád"
Azt feltételeztem, hogy tulajdoni lapok minden feltöltéshez járnak és lehet gyűjtögetni, hogy minél több esély legyen Londonra ill. a 15millás utalványra. (Mint pl. a Győri Édes játéknál, ott minden feltöltésért-termékért jár pont.)
De ezeXerint nem... Így a három feltöltésemből csak egy nyert. -
Nyertesek
Vágási 2.0Lindt Arany Nyuszi 5milla:
Károly T., Zalaegerszeg