2020. augusztus 19
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| COOP - BORSODI (befejezési határidő) |
| SPAR - PÉCSI PRÉMIUM (befejezési határidő) |
| SPAR - PÉCSI RADLER (befejezési határidő) |
| TESCO - SOPRONI (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
bakicsipiBevetem a beolvasáskor...

-
Kérdések és válaszok
bakicsipiNincs más lehetőség, magas pamuttartalmú törölköző és japán legyező...
-
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Ma én is váltottam be Coop 5ezres utalványt, hááát, gyöngyözött a pénztáros Hölgy homloka röndösssssen, de megoldotta.
A Coop-ban egyébként vannak kirakva szerencsedobozok, 5ezerért kell vásárolni, a blokkot kell bedobni. Van ugye egy netes Coop-os játék is, annak a sorsolása december elején lesz, én megvárom, ha nem nyerek, bedobom a blokkot. A bedobós játék vége: dec. 31. -
Kérdések és válaszok
sadaNyilván ajánlva, elsőbbséggel küldte be a blokkot.
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
GiaLuxoya fehérjepor édesítőszerekkel féláron eladó. Madagaszkári vanília, dupla csokis, citromos sajttorta ízű. Egyenként 450 gr. 5000.-ft/db Mindegyikből csak egy van.
-
Kérdések és válaszok
weberMég az is van? Egyik jobb mint a másik

-
Nyertesek
ZsusciCba védjegyes termêk napi nyeremêny 14. Beküldés 10.000 utalvány, email most jött.
-
Kérdések és válaszok
ZsusciWeber én irtam nekik emailt , hogy mi a nyereményem mert a postázas 1200 ft volt és mondjuk a karkötőért biztos nem fizettem volna ennyit. De persze szobi nem válaszolt.
-
Kérdések és válaszok
weberAzért elég köcsögség, hogy a Szobi nem írta meg senkinek, hogy mit nyert. Egy pingpongütő szettért például nem fáradtam volna a postázással. De lehet még most fogják kitalálni.

-
Kérdések és válaszok
bakicsipiKöszönöm szépen a válaszokat, körültekintő leszek!
-
Postán jött
Gloria91Tegnap megjött Fámafutárral a Coop-Nestlé 10.000 ft utalvány.
-
Nyertesek
Gloria91CBA-Magyar termék napi (10.000 uti)