Hírlevél feliratkozás

Fórum

2020. augusztus 30

Interneten kívüli játékok - Élelmiszer
DÖRMI (befejezési határidő)

Interneten kívüli játékok - Ital
SOMERSBY (befejezési határidő)

Interneten kívüli játékok - Egyéb
GEORGE FOREMAN GRILL (befejezési határidő)
OIL! (befejezési határidő)

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Negatív tapasztalatok

Vágási 2.0

Csak azért küldtem be a blokkot, hogy lássák, hogy nem kamu pályázatról vala szó...

De a kért adatokat nem adtam meg, így nem fogják tudni elküldeni a nyereményt.

Nem azért mondtam le róla, hogy u.a. pályzattal a fődíjért is mehessek, hanem azért, mert tényleg nem tudtam volna mit kezdeni vele...

Ha nem reagálnak, akkor nyilván értesítik a tartaléknyertest.

És most harapjunk valamit.

• Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.

Vágási 2.0

Nem tudom, hogy ki hogyan tolja, de a Tippmix játékon én azt szoktam csinálni, hogy kiválasztok az adott napra a lehető legkisebb odds-szal rendelkező fogadást és azt adom fel. A lényeg, hogy ne bukjam a tétet, de benne legyek a sorsolásban. Így gyakorlatilag ingyen "sorsjegyről" van szó.

Alapjáraton nem szoktam tippmixelni, csak ilyenkor.

Ma pl. a rendkívül izgalmasnak ígérkező Zalgiris Kaunas - Juventus Utena kosármeccsre raktam fel egy ezrest (23903 H), a nyereményem kemény 20,- Ft lesz + 10 esély az extra nyereményre, mert játékoskártyával adtam fel.

Persze a legtutibb tipp is elúszhat, de eddig nekem mindig bejöttek az ilyen (max 1,05-ös) oddsok...

• Negatív tapasztalatok

weber

Szerintem már nem mondhatsz le róla, mivel beküldted nekik a blokkot. Volt már hogy nem kértem valami nyereményt, mert épp nyaraltunk és annyit nem ért, hogy valakivel az otthonmaradottak közül kikerestessem az adott blokkot, így írtam nekik, hogy értesítsék a pótnyertest.

• Negatív tapasztalatok

Vágási 2.0

No, de így, hogy lemondtam róla, ki tudja, lehet, hogy olyan valaki lesz a pótnyertes, aki örül neki...

Már többször írtam, hogy engem a kis nyeremények nem hoznak lázba. Én örülnék a legjobban, ha lenne olyan opció a pályázatoknál, hogy "A napi nyeremények sorsolásán nem szeretnék részt venni.".

De nincs ilyen opció. (Néha látjuk az ellenkezőjét, amikor be kell pipálni, hogy a fődíjért is szeretnél játszani.)

Gyanítom, hogy másnak sem az a célja, hogy gyűjtögesse a kis értékű, otthon porosodó nyereménytárgyakat. Mindenki komoly nyereményekkel szeretne gazdagodni.

Általában a kis értékű ajándékokat is kérni szoktam és a családban vagy a cégben elajándékozom. De ez a strandlabda annyira nulla értékű, annyira vicc kategória, hogy ez vélhetően senkinek sem kell. Ezért lesz inkább a pótnyertesé. Még ha dizájnosabb lett volna (tényleg lángos mintájú), talán valaki lecsapna rá, de így gyakorlatilag egy 100 forintos boltban kapható filléres cuccról van szó. Nézzük meg a játék oldalán a labda fényképét...

Továbbá más is jelezte már, hogy ezek az ajándékok gyakorlatilag semmire sem jók, de csak én vagyok ennek okán pellengérre állítva...Mindegy.

A Kométa ill. a Vénusz pedig, ha jófej akar lenni, akkor ezeket a filléres reklámanyagokat juttassa el a nehéz sorsú gyermekeknek, ugyanakkor legyenek komolyabb napi/heti nyereményei, ha már megvesszük a termékeiket.

Hidd el, nekem van kit támogatnom, jönnek csőstül a 2-3 ezer forintos sárga csekkek (állatvédelem, koraszülött alapítvány és még sorolhatnám), amiket gyűjtögetek és akkor fizetek be, ha az iCsekk alkalmazással van játék. (Most persze nincs. De eccercsak biztosan lesz.)

• Kérdések és válaszok

Paintuci

Zorro és most mi lesz, írtál nekik?

• Negatív tapasztalatok

Paintuci

Alattam pityesz76 van, köztünk varga. dávid... 🤣😁😋

• Negatív tapasztalatok

sada

Nem töröltem, itt van alattad 10:32-nél.

• Negatív tapasztalatok

Paintuci

(Jákob Zoli oldalán vannak nehéz sorsú család gyerekei akik örülnének a lángosos strandlabdának, kométa matracnak, bár sada törölte a szokásos nyafogást...)

• Negatív tapasztalatok

varga.david

anyoka

igen várom még a milka utalást

Amikor megláttam , hogy a Sameday hozza az utalványt én is lesápadtam , hogy lehetett olyan cégnek odaadni ami amúgy is kivonulás alatt van az országból

• Negatív tapasztalatok

pityesz76

erre utaltam előbb bárki átvehette nem ellenőrzi a futár...bár 10 ből 8 ha a társasházunk kapujában veszem át kérdi a nevet és cak utána adja át...

• Negatív tapasztalatok

sada

Mi vagyunk a "családi csomagpont".
    Az utóbbi két hétben minimum egy tucat csomag jött ide különféle nevekre, mindenféle futárcéggel.
    Volt, amelyik előre jelzett, volt, amelyik nem.
    Volt köztük filléres és nagyon drága is.
    Soha, egyik futár sem kért se aláírást, se igazolványt, se PIN-t, csak nevet.
    Mondani meg azt mond mindenki, amit akar.
    Nekem furcsa, nem tűnik biztonságos gyakorlatnak.
    De eddig még nem volt probléma.
    kopp, kopp, kopp, ...

• Negatív tapasztalatok

weber

Régebben nekünk is mindig postaládába dobták a futárok a kisebb borítékot, amibe jellemzően utalvány volt, de előtte mindig felhívtak, hogy tudjam. Ezer éve nem írtam alá semelyik cégnél küldeményt, aminek megvan a maga előnye és mint látjuk, hátránya is.

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4