2020. augusztus 30
| Interneten kívüli játékok - Élelmiszer |
| DÖRMI (befejezési határidő) |
| Interneten kívüli játékok - Ital |
| SOMERSBY (befejezési határidő) |
| Interneten kívüli játékok - Egyéb |
| GEORGE FOREMAN GRILL (befejezési határidő) |
| OIL! (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
nonemAOVO masszázspisztoly ,
Click And Grow Smart Garden
Bontatlan mindkettő karácsonyi ajándéknak is jó lehet. -
Negatív tapasztalatok
weberAz ő szervezésüknél mindig ez van. A Penny Coca nyerteseket is sokára tették fel. A Jack Daniels-ről nem beszélve, aminek a nyerteslistája kb. a játék vége után 2 hónappal került ki és konkrét nyertesértesítő sem volt, hogy tudjon az ember mire hivatkozni.
De a Maxxon is elég ráérős általában. -
Nyertesek
Gloria91Tesco-Pringles: Monopoly

-
Negatív tapasztalatok
Johnny-XVan ez a "SPAR - Coca-Cola, Sprite, Kinley, Fanta nyereményjáték"
Feltöltési időszak: 2025. november 6. - 2025. december 3. Vagyis: mindössze 3 teljes nap maradt vissza a játékból úgy, hogy a résztvevők még be tudjanak lépni a felületre. Ennek ellenére a lebonyolítók még egy darab nyertest nem írtak ki a játék oldalára. 3/0 heti, de még egy fia napi nyertest se! (24/0) Már nem emlékszem, melyik játék volt (talán valamelyik Powerade), ahol a csomó kiküldött nyertes értesítés után a játék befejeztével sokan nem tudták igazolni a nyertességüket (mert ugye belépni már nem lehetett, nem volt aktív az oldal ezen része).
Ne legyen igazam, de ha valaki esetleg ezen a (SPAR - Coca-Cola) játékon úgy véli, hogy nyert, nagyon gyorsan lépjen be az oldalra, készítsen képernyőfotót a - most még elérhető - adatokról, és bízzon benne, hogy minden úgy is marad, ahogy most látja!
Természetesen írok a lebonyolítóknak is, hogy mi a nyertesek kihirdetése kapcsán a késlekedés oka? (Első levél, mézes-mázos fogalmazás, rendkívül udvarias stílus, satöbbi, satöbbi. De azért magamban igencsak bosszankodom, hogy annyit nem tesznek meg, hogy mondjuk heti 1x frissítik a játék oldalát!!!) -
Gratulálunk!
Vágási 2.0Értem, tehát megint az utolsó napokra hagyták a fődíjat.
Jók/fontosak ezek az infók.
Talán ezért is hagyják az utolsó napokra, mert tudják, hogy ha kiderül (pl. itt ezen a Fórumon), hogy elvitték, akkor megcsappan a vásárlási kedv. (Mert tutira nem írják be a nyertesekhez, hogy már elvitték a fődíjat...)
Remélem, ha a legközelebbi nagy nyertes is a Fórumról lesz, így beírja, mint most te.
Én másodmagammal Jawakarára utazom tavasszal (április 20-30), ha arra jártok, integessetek.
Még egyszer Drakulálok! -
Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
KicsiGilaIgazából bárminek
Nem nyertem már régóta (2 db plüssön kívül)
-
Gratulálunk!
marcsi8Vágási 2.
Egyböl kiírta még meg is lepődtem, nem akartam hinni a szememnek ez
27.-én volt és ma délben jött az értesítés,hogy elfogadták a blokkot .
Köszönöm szépen
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.Hatoslottó 48. játékhét (vasárnapi)
7, 9, 11, 21, 28, 34
Telitalálat nincs.
A jövő heti Jackpot 600 illió FT! -
Gratulálunk!
jojómarcsi8
Gratulálok !,Ügyes voltál !!
-
Gratulálunk!
Vágási 2.0Drakula az utazáshon'. Utazni jó.
Ez szkrevós móka volt, minden 2. játék után lehetett menni a fődíjért.
A rendszer azonnal kiírta, hogy nyertél? Ez mikor történt meg és mennyi idő telt el a hivatalos megerősítésig? -
Gratulálunk!
Johnny-Xmarcsi8
Nagyon szép nyeremény, gratulálok hozzá! -
Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
marcsi8Köszönöm szépen Fortuna! Csak így tovább!Ha már itt vagy vendégeskedj még egy ideig nálunk!
Mindenkinek aki játszik sok szerencsét!