2020. augusztus 30
| Interneten kívüli játékok - Élelmiszer |
| DÖRMI (befejezési határidő) |
| Interneten kívüli játékok - Ital |
| SOMERSBY (befejezési határidő) |
| Interneten kívüli játékok - Egyéb |
| GEORGE FOREMAN GRILL (befejezési határidő) |
| OIL! (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nyereményjáték infók
Vágási 2.0Csütörtöktől:
focimadarak.auchan.hu -
Kérdések és válaszok
JuthkaOreo nálam sem írta, hogy melyiket kéri. Küldtem egyet, aztán válaszoltak, hogy ez nem az, és akkor már leírták, hogy pontosan melyiket küldjem el.
-
Kérdések és válaszok
Andi4WeghA Nálam ugyanez. Elküldtem random egy blokkot, ha màr nem írtàk meg melyik nyert..
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
Paintuci5000 Bookline utalványt cserélnék soproni ízesített sörre, kekszre, csokira stb... Pesten érte megyek ne cipekedj
-
Kérdések és válaszok
WeghAAz Oreo írja hogy nyertem egy takarót.
Küldjem az adataim és a blokkot. Na de melyik blokkot? Nem írják.
Más is járt már így? -
Negatív tapasztalatok
ZsusciEz a Borsodi kicsit "negatív", alig tudtam valamin is regisztrálni, erre kérte hol vettem, mikor ..pff
-
Kérdések és válaszok
BAYERNMa kaptam emailba értesitést zewa nyereményröl ..Screvotol kapot még valaki nem tudom mi lehet..
-
Nyertesek
Vágási 2.0CBA kaparós - 10e Ft-os utalvány
Most jött elektromos levél. -
Nyereményjáték infók
Vergokanwww.leukoplastnyeremeny.hu
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
ZORROEladó Sony PS5 konzol,SONY K-55S35 Bravia 3 Direct LED 4K Ultra HD 139 cm-es Tv,Nesquik bőrönd,Tefal 24cm lábas,Kodak Printomatic fényképező,Roomba Combo robotporszívó,PS5 FC26 játék,Kilimanjaro hatizsak,2db feldobox kaland.
-
Negatív tapasztalatok
anyokaA mai napon a Samday által kézbesített Milka húsvét - 10.000-es Spar kártya úgy került hozzám, hogy a postaládába dobva, felvágva és ügyesen leragasztva csak a Spar utalvány karton lapját tartalmazta.
Rendkívül szomorú vagyok. Sok éves játék után, most először történt velem ilyesmi....
-
Kérdések és válaszok
kaporka63valaki próbált már meg blokkot feltölteni a Lidl-Lays nyerj okostévét játékra? 06.01-től keződött