2020. augusztus 31
| Interneten kívüli játékok - Ital |
| CSÍKI SÖR (befejezési határidő) |
| JÄGERMEISTER (befejezési határidő) |
| MONSTER (befejezési határidő) |
| Interneten kívüli játékok - Egyéb |
| BKK (befejezési határidő) |
| HELL - MOL MULTIPONT (befejezési határidő) |
| KLÍMA (befejezési határidő) |
| OMV (befejezési határidő) |
| SZERELVÉNYBOLT (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
Kati57Sziasztok?
Nektek sikerül elérni a 2000 pontot a Samsung Members Tetris játékon, vagy csak én vagyok ennyire ügyetlen?
Köszönöm, ha válaszol valaki. -
Kérdések és válaszok
alfa1017marycsiga
Köszönöm szépen a segítséged. -
Kérdések és válaszok
marycsigaalfa1017
szrt oldalán a lap alja felé van a nyereményjegyzék ,arra katt és ott mindjárt az első.
https://bet.szerencsejatek.hu/mobil/nyeremenyjegyzek/kaszino-sorsjegy-akcio-2026#/ -
Kérdések és válaszok
nagy-iÉn a nyugtaszámot írom a per vonal nélkül. Jelenleg szerintem így a legegyedibb a blokk.
-
Kérdések és válaszok
tomeeeeAz Oreonál "blokkszám" mit is takar? A nyugtaszámot nem fogadja el, az AP kódot igen, a dátom nélkül is.
-
Kérdések és válaszok
alfa1017Sziasztok!
A Kaszinó sorsjegy sorsolása szeptember 3-án volt, de én nem találom a nyerteslistát. Tudnátok segíteni?
Köszi -
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Most láttam a facebook-on a promót (Oreo Hungary), ott azt írja, hogy csak a blokkadatokat kell feltölteni és a nyugtát megőrizni. De a honlapon elméletileg kéri a blokkfotót, csak nincs feltöltés opció...
Igen, ki lehet hagyni a keksz szkennelését és akkor azt írja, hogy köszöni, hogy beszkennelted.
Kicsit ámátőr munka, na mindegy.
És ami izgalmasabb, hogy egy AP-kóddal rengetegszer játsz6sz.
Feltételezem, hogy ha nyersz, csak egy blokk képét kérik be, az meg ugye megvagyon... -
Kérdések és válaszok
weberÉn nem vacakoltam a keksz beszkennelésével, de így is azt írta, hogy köszöni, hogy beszkenneltem(what?), de utána csak blokkadatokat kért, dátum, AP kód, fotót nem.
-
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0OREO: Nem engedi feltölteni a nyugta képét, de anélkül is elmegy a pályázat. Kérdés, hogy amennyiben kisorsolnak, de azt látják, hogy nincs fénykép, akkor kuka a pályázat? Vagy bekérik utólag?
Először laptopról próbáltam a nevemben, nem tudtam feltölteni a blokk képét és az Oreo-t sem szkenneltem be. Elment a pályázat.
Próbaképp' megpróbáltam a nagyfiJam nevén, u.a. blokkal, immár telefonról, az Oreo-t beszkenneltem, de itt sem engedte a nyugta fényképét csatolni. De így is elment a pályázat... (Az AP kódot írtam mindkét pályázatnál.) Elég érdekös, ezeXerint egy blokkal annyi néven pályázol, amennyin akarsz...
Kinder/Ferrero: Laptopról próbáltam a feltöltést, továbbra sem ment, telefonról viszont igen. -
Negatív tapasztalatok
FáreóLégyszi írj a Lidl-Mogyinak is.
Ájfonon továbbra se megy a következő böngészőkkel:
Firefox , Google Chrome , DuckDuckGo, Safari, Opera.
Köszi -
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
PaintuciMi 50-100 ezer ft közötti nyereményeket nyertünk, megkaptuk nem hamar.
Egyszer volt az Eisberggel nyert turmix gépet az Eisberg marketingese hozta ki mert a típus más lett a végére, és a screvo ehhez nem adta a nevét.
Eisberggel össze is szólalkoztak állítólag. Többi apróság is megérkezett. -
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Paintuci...és mindenki megkapta ezeket a nyereményeket rendesen????
Azzal nem lehet őket megfogni, hogy "hé többi lebonyolítónál többet nyerek."
Szemmel láthatólag pár fődíj nyertes előkerült, aki nem a haverjuk gondolom.
Akik akkor nem írták be a nyertesek topicba, és kérdésekre sem jelentkeztek hahó nyertem, ez sem hiba.
Az hogy a screvonál a nyerteslista lassan fríssül a többinél gyorsan?
Az, hogy a fődíjas akkor kerül fel amikor már vége a játéknak nem véletlen.
Mint ahogy az sem, hogy a játék végefelé van a fődíjak időpontja.
Kiírhatnák a nyerő időpontokat, más kiszokta?
Hány játék van ami időpontos?
Ennél az applikációnál nagyobb a szórás, nem mindig ugyanazok nyernek gondolom.
Azzal sem lehet érvelni, mi az utólag sorsolós több hétig izgatottan szeretjük várni a nyertes emailt típusak vagyunk. Mert mi ezt szoktuk meg.
Szóval a szervezőknek írjunk nem szeretünk kapargatni.