2020. augusztus 31
| Interneten kívüli játékok - Ital |
| CSÍKI SÖR (befejezési határidő) |
| JÄGERMEISTER (befejezési határidő) |
| MONSTER (befejezési határidő) |
| Interneten kívüli játékok - Egyéb |
| BKK (befejezési határidő) |
| HELL - MOL MULTIPONT (befejezési határidő) |
| KLÍMA (befejezési határidő) |
| OMV (befejezési határidő) |
| SZERELVÉNYBOLT (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
Kati57Johnny-X
Köszönöm válaszod. Időközben sikerült rájönnöm, hogy 200 pontot kell elérni a játékba kerüléshez, nem pedig 2000-et. Ezt jól benéztem

-
Kérdések és válaszok
Johnny-XKati57
Samsung Members Tetris játék: 1 db Tetris (4 sor egyszerre való leszedésével) 1000 pontot kapsz. Ha 2000 a célod, ezt kellene 2x megcsinálnod a rendelkezésre álló 2 perc alatt.
Én 2 különböző androidos készüléken is próbáltam, az egyiken NAGYON BÉNÁN tölti be a pályát, kb. csak az alsó felét látom. A másikon viszont teljesen jól jön be, itt egy kis gyakorlással 3-4000 pont körüli értéket sikerült összehoznom (értsd: 2. és 3. játék eredménye). Azt viszont nem látom, hogy ennek lenne bármi jelentősége, nincs ranglista, vagy ilyesmi... -
Minden, ami Magyar Posta
sada"rabosítja"
Ezért kérek amit lehet, mindent automatába.
Hál' Istennek, 500 méteren belül van 5 féle is.
Békéscsabán?
Mellesleg nekem is volt már hasonló folytatásos szappanoperám csomaggal.
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.Hatoslottó 36. játékhét (vasárnapi)
6,8,14,15,33,34
A 37.héten a Jackpot 350 millió Ft! -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
Vivcu22Sziasztok! Van eladó családi belépőjegyem az Elevenparkba, 2 felnőtt és 3 gyerek tud bemenni vele. Eredeti értéke 15.500 ft, én 9000 ftert eladnám. Felhasználható 2027. áprilisig. Digitális formában van a QR kód, ha érdekel vivcu22@gmail.com re írj!

-
Minden, ami Magyar Posta
pityesz76"futárcégek jellemzően előző nap küldenek már értesítést, és ennél rövidebb időintervallumot adnak meg, ahogy az is furcsa volt, hogy a kiszállítási intervallum eleje után érkezett az első üzenet."
MPL évezrdek óta "rabosítja" az ügyfelet 8-17 -ig _
hol él ez az újságíró barlangban?
..amúgy nekünk is volt ilyen, a huncut kézbesító azt nyomta be , nem vettem át, és vissza küldték, ugyanígy reklamáltam és ugyanígy alvállalkozókra hivatkoztak de elismerték és kártérítést kaptam
tavasszal meg jött két csomagról is sms meg emil...felhivtam a kézbesítőket, az egyikkel megegyeztünk mikor jön és akkor is jött ,
a másik meg nem is éretette miről beszélek, mert olyan csomagszámú nem volt nála, viszont ő Békéscsabán kézbesít így ne nagyon várjam
-
Minden, ami Magyar Posta
sadaCsomagküldős rémsztori:
https://telex.hu/gazdasag/2026/09/06/magyar-posta-csomag-hazhoz-szallitas-mpl-futar -
Kérdések és válaszok
sadaalfa1017
Itt a fórumon is megtalálod az összes szerencsejátékos nyerteslista linkjét a
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
rovatban. -
Kérdések és válaszok
Kati57Sziasztok?
Nektek sikerül elérni a 2000 pontot a Samsung Members Tetris játékon, vagy csak én vagyok ennyire ügyetlen?
Köszönöm, ha válaszol valaki. -
Kérdések és válaszok
alfa1017marycsiga
Köszönöm szépen a segítséged. -
Kérdések és válaszok
marycsigaalfa1017
szrt oldalán a lap alja felé van a nyereményjegyzék ,arra katt és ott mindjárt az első.
https://bet.szerencsejatek.hu/mobil/nyeremenyjegyzek/kaszino-sorsjegy-akcio-2026#/ -
Kérdések és válaszok
nagy-iÉn a nyugtaszámot írom a per vonal nélkül. Jelenleg szerintem így a legegyedibb a blokk.