2020. augusztus 31
| Interneten kívüli játékok - Ital |
| CSÍKI SÖR (befejezési határidő) |
| JÄGERMEISTER (befejezési határidő) |
| MONSTER (befejezési határidő) |
| Interneten kívüli játékok - Egyéb |
| BKK (befejezési határidő) |
| HELL - MOL MULTIPONT (befejezési határidő) |
| KLÍMA (befejezési határidő) |
| OMV (befejezési határidő) |
| SZERELVÉNYBOLT (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Negatív tapasztalatok
MázlistaFLOk ertelek csak Te nem akarsz erteni engem es mar nem eloszor A jatek elejen kijott egy rakedli uj promocios cimkezesu Marka ahol a QR kod a mar lejart jatekot ismertette tehat jo fizetesert hanyag trehany emberek arra sem voltak kepesek h gyartasra bocsajtas elott ellenorizzek Ettol nagyobb bajunk ne legyen Ok! Csak h ez nem olyan egyszeru!Draga keresztanyam - Isten nyugasztalja!- terd mutetjenel az utolso pillanatban vette eszre O!!! Nem az orvos h a bal terde van kiirva a jobb helyett mutetrelehet ott is egy ilyen Markas fele hanyag trehany gnya dolgozott Nem varok Toled egyettertest azon mar tul vagyunk! Beke Peace!
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
sada2es: 2.930
3as: 22.920
4es: 2.191.780
5ös: nincs -
sada5ös lottó: 19,51,62,72,78,
-
Kérdések és válaszok
Klau980902Sziasztok, valaki nyert már a Milka monopoly játékon? Illetve a Globussal?

-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
kormosEladó 2db SZIGET teljes fesztivál bérlet, 08.11-16-ig!
Jelenleg 145 900.- + 9484.- (kezelési költség) ft a bérlet darabja a Sziget hivatalos weboldalán.
Ettől olcsóbban adnám el. -
sadaJoker: 013967
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
designerA Forma 1 jegy, a kávéfőző és a grill is elkelt, köszönöm az érdeklődést.
-
Nyereményjáték infók
sadaKeresd a promóciós Staropramen söröket és gyűjtsd a kódos nyitófüleket, kupakokat.
A kódfeltöltés július 30-án indul. -
Nyereményjáték infók
Gloria9106.15.-től storckjatek.hu
-
Negatív tapasztalatok
sadaMázlistaFL Hozzászólás:
2026. április 11. :: 12:40
"Ma talaltam egy jatszos MarkatMegnyitottam a QR kodot es a jatekszsbalyzat 2023 as Legyartattsk egy rahedlibpromocios kofog ellenorzes nelkul " jol van az ugyis" alapon?" -
Negatív tapasztalatok
MázlistaFLNem emlékszem h bármi negatívot írtam volna a Márkáról Már csak azért sem mert a készpénzes nyereményeket tartom a legjobbnak. na persze vannak akik izgalomba jönnek a két mázsás grilltől is 800 ezerért amit három bányásznak kell etetni faszénnel. Na mára ennyit Kellemes hérvégét!
-
Negatív tapasztalatok
sadaJanuárban épp a Márka kupakokkal volt ez a gondod.
(Hogy a startig eljátssza az ifjú hölgy.
)