Hírlevél feliratkozás

Fórum

2020. november 12

Interneten kívüli játékok - Egyéb
SZUPER BLACK JACK SORSJEGY (beküldési határidő)

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Nyertesek

Marcsikusz

Meskete játékon mesekönyv 🙂

• Postán jött

Marcsikusz

Tegnap Auchan Lego
    Ma Screvo Spar utalvány ( júniusi nyeremény )

• Negatív tapasztalatok

anyoka

Mi is duplán kaptuk. Rég elosztogattam mire jött a fenyegetőző e-mail, én megírtam, hogy ne haragudjanak, de azt hittem pótnyertesség és régen se híre, se hamva....

Ki nyerte a fődíjat ????
    😁

• Negatív tapasztalatok

KicsiGila

Timotka! Igen kért.
    Írtam üzenetet. Sajnos nem reagáltak még

• Negatív tapasztalatok

askm

Én is kétszer kaptam meg a csomagot, majd vissza is vitték a másodikat, szerencsére még nem fogyasztottuk el addigra.
    De anyukám még mindig nem kapta meg a sajátját. Nemrég írták neki:
    "Kedves Játékosunk,

köszönjük szépen az érdeklődést, technikai okok miatt a kiszállításra szeptemberben kerül majd sor, addig is köszönjük türelmét, hamarosan értesíteni fogjuk a kiszállításról.

Üdvözlettel:
    A Foodnet csapata"

Ezek után már én is kíváncsi lennék az 1 millió forint nyertesére...

• Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.

Vágási 2.0

Közben megnéztem a módosított jsz-t, abban már az „utazás” szó szerepel.

• Negatív tapasztalatok

weber

Majdnem pont így jártunk. Nyertem, megérkezett a csomag, majd 2 hétre rá újabb értesítés, hogy küldik. Én is azt hittem pótnyertes vagyok. Meg is érkezett, de én nem mertem hozzányúlni, mert láttam a szabályzatban, hogy 1 ember csak 1-et nyerhet. Rá 2 napra jött egy e-mail, hogy ne nyúljak a csomaghoz, pár nap múlva jön a futár érte, tévedés történt. Nem jött. Majd rá 1 hétre a párom is nyert. Akkor ő megírta, hogy van itt egy csomag, amit tévedésből küldtek, de nem jött érte a futár, ha gondolják, megtartjuk, nem kell másikat küldeni. Beleegyeztek. Az más kérdés hogy hiányos volt, de mindegy. A játék vége felé nyert a gyerek is, na az övét várjuk már igen régóta. Jól elcseszett játék lett. Kíváncsi lennék, megnyerte-e valaki az 1 milliót, vagy azt is tévedésből másvalakinek küldték. :D

• Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.

-.-.

Vágási 2.0 Hozzászólás: 2026. szeptember 04. :: 11:05
    Doritos saga:

Korábban írtam vala, hogy az Abu-Dhabi Nagydíjat vélhetően törlik és a jsz értelmében nincs semmi kompenzáció, nincs alternatív nyeremény.

Múlt hét elején rákérdeztem, hogy ez valóban így lesz-e, ha elmarad a versenyhétvége. (Vélhetően szeptember közepén dönteni fognak erről.)

A válasz:

"Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot, és megosztotta velünk észrevételét a „Doritos” promóciós játék fődíjával kapcsolatban. Értjük, hogy kérdése arra vonatkozott, mi történik abban az esetben, ha a FORMULA 1 ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX 2026 vis maior miatt véglegesen elmarad. Köszönjük, hogy felhívta erre a figyelmünket. Az eredeti Játékszabályzat ilyen esetben kizárta alternatív nyeremény vagy kompenzáció biztosítását, mivel a Marbo a nyeremény átadását követően nem tudja garantálni, hogy egy harmadik fél által szervezett, a Marbo ellenőrzési körén kívül eső eseményt később bármilyen okból nem halasztanak el, nem tesznek át más időpontra vagy nem törölnek.
    Ugyanakkor az Ön által felvetett szempont, valamint a közel-keleti régiót érintő jelenlegi bizonytalanságok alapos mérlegelése után úgy döntöttünk, hogy a Résztvevők javára kiegészítjük a Játékszabályzatot. A kiegészítés értelmében, amennyiben a FORMULA 1 ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX 2026 vis maior miatt véglegesen elmarad, és a nyeremény nem biztosítható a Játékszabályzatban meghatározott időkereten belül, a Szervező saját kizárólagos döntése alapján az alábbi alternatívát biztosítja a nyertes számára:
    • 2 (két) főlelátóra szóló belépőjegy a Szervező által kiválasztott 2027-es Formula 1 Nagydíjra, az eredeti nyereménnyel azonos vagy ahhoz hasonló jegykategóriában.
    Szeretnénk hangsúlyozni, hogy ez a kiegészítés kizárólag arra az esetre vonatkozik, ha a versenyt vis maior miatt véglegesen törlik. Amennyiben a versenyt csupán elhalasztják, későbbi időpontra teszik vagy átütemezik, a Részvételi Feltételek 6.2.5. pontjával összhangban továbbra sincs lehetőségünk alternatív időpontot, nyereményt vagy kompenzációt biztosítani.
    A módosított Játékszabályzatot közzétettük a tastethethrill.hu weboldalon. Mivel a módosítás a Résztvevők számára kedvező, az minden, már korábban érvényesen benyújtott pályázatra is vonatkozik.

Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal a doritos@cspromo.hu e-mail-címen.
    Még egyszer köszönjük értékes visszajelzését, és további sok sikert kívánunk a promócióban!

Üdvözlettel:
    Doritos csapata"

Ezt követően rákérdeztem erre:

"Az alternatív nyeremény ebben az esetben tehát „csak” két belépő lesz valamelyik Nagydíjra?

Ha ez a Magyar Nagydíj lesz, akkor nincs probléma, hiszen nem gond a verseny helyszínére történő utazás ill. a szállást sem nehézkes lefoglalni.

Ha azonban nem a Magyar Nagydíj lesz a kiválasztott versenyhétvége, akkor az utazást/szállást majd a fődíj nyertesének kell állnia?"

A választ még várom...

• Negatív tapasztalatok

Bennszülött

Weber!

Nekem kétszer kérték el a címemet. Aztán kétszer küldték ki a csomagot. Két nap múlva fenyegető hangnemben követelték vissza másodikat: két napon belül jön érte a futár.....Honnan tudjam, hogy nem pótnyertes voltam-e valamelyik nap és azért küldték. Úgy írták, hogy a futár cég tájékoztatása szerint másodszor is ki lett küldve. Hát én sem maradtam adós, kiosztottam őket. Mivel már az elején belegabalyodtak, aztán meg a futár cégre mutogattak. Ők azt kézbesítik, amit a feladó felad. Mindenki hibás volt, csak ők nem. Mondtam, nem fogok itthon ülni két napig, van más programom is. Egy hét eltelt és semmi válasz nem érkezett. Meg futár sem. Akkor írtam megint, hogy egyébként a testvérem is nyert, és még nem kapta meg, esetleg spórolva a költségeken át is adhatnám neki. Na arra már jött válasz egy kevésbé nárcisztikus személytől és inkább rövidesen befutott a futár is és elvitte a motyót. Ja és az üdítőt úgy kellett visszapótolnom (megvennem), mert mire jött a követelőzés, már megittuk a negyven fokban. Sőt, az első csomag utolsó darabját pont a futárnak adtam behűtve, amikor hozta a másodikat. Tényleg többe került a leves, mint a hús...
    Ha pontoznom kéne ezt a játékot, akkor még úgy is, hogy nyertem, -1/10

• Nyereményjáték infók

jkland

https://www.mannerjatek.hu/

• Kérdések és válaszok

anyoka

sze
    Coca-cola oldalon a kapcsolat menün keresztül. Ugyanúgy mint ahogy a nyeremény igényléseket kell intézni.

• Nyereményjáték infók

Vágási 2.0

https://www.mercedesamgf1.com/news/win-the-ultimate-las-vegas-club-experience

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4