2020. november 12
| Interneten kívüli játékok - Egyéb |
| SZUPER BLACK JACK SORSJEGY (beküldési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.EuroJackpot 31. játékhét (pénteki)
4, 10, 20, 40, 41
4, 6
A következő héten várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
8,3 milliárd Ft
(23 millió €) -
Kérdések és válaszok
laya3. sérelmem:
Múltkor nyertem (volna) egy kv-gépet. De mivel spam-be került így az 5 napos! határidő után vettem csak észre. Próbából beküldtem azért a blokkot de, még csak kiröhögő választ sem kaptam. Nos amikor regisztrációkor meg kell adni anyánk nevét is 5 példányban (email, telefon, lakcím, kutyafüle) akkor miért nem veszik a fáradtságot, hogy mindenképpen megpróbálják elérni a nyertest? Mert akkor netán haza lehet vinni valamelyik szervezőnek a nyereményt? Hosszú idő után nyertem volna valami szemmel látható nyereményt, erre tessék, bukó ez is. Bravos volt talán. "Na brávó!" Nem is játszok többet velük, és még kávét se veszek. Hogy égne le a pörkölő üzemük :-P -
Kérdések és válaszok
layaMásik dolog:
Mikor előre kérik a fotót a blokkról. Amit természetesen éjjel (lehetőleg az utolsó napon) próbálnék meg feltölteni, ezért ráülhetek a szopórollerre, hogy sikerüljön olyan szögben befotóznom a minimum 3 km-es, itt-ott már kifakult blokkot a lámpafényben, hogy ne csillogjon, ne vetődjön rá árnyék, minden is látszódjon, ne forgassa el a kamera, aztán be tudjam illeszteni a gmailbe ahonnan letöltöm a PC-re majd onnan fel a játék oldalára, mivel az egész mutatványt már eleve ott kezdtem el és csak a feltöltéskor szembesülök vele, hogy a fotót előre kérik. De kérdem én mi a jó fenének? Minek generálunk feleslegesen adatforgalmat, meg miért kell mindenkinek túráztatnia magát, hogy játszhasson? Elég lenne csak a nyertesnek, nem? -
Kérdések és válaszok
pityesz76most bunyek leszek
akkor nem kell játszani -
Kérdések és válaszok
layaÉs ha már pofázok:
Ti mit gondoltok arról, hogy az nagy infláció előtt voltak átlagban ilyen 1 milliós fődijak. De azóta az már a felét se éri. Viszont egyik cég sem duplázta meg a nyereményeit, hogy legalább megtarrtsa annak vásárlóerejét. Ez nálam a hülyére vevés kategória. Mert nekik így olyan, mintha csak fele annyit kéne kisorsolniuk mint korábban. Nem mintha nem írhatnának le többet is, de nekik inkább a forgalomnövekedésben van a deal. Ezért röhöghetnek a markukba, hogy a sok madár még ennyiékért is szalad vásárolni a túlárazott szarjaikból. A bucsus repi ajándékaikról nem is beszélve. Több velük a munka és postaköltség mint amennyit érnek.
folyt köv. -
Kérdések és válaszok
layaweber és szamócám
A j.sz.-ben (az alján) friss a dátum (idei). Viszont magáról a játék időtartamáról egy árva betű sincs. Meg a sorsolásól sem.
Mint írtam, tavaly hetekig kérdezgettem a Coop-ban, hogy hol a por, mert már elvonásim van. :-) Nem tudtak semmit se mondani. Akkor a coop-os reklámújságban volt, így volt is mire hivatkoznom. Idén nem tudom hol találtam. Vagy szintén a coopos újságban, vagy az üzletben. Sok opció nincs.
De tekintve, hogy ilyen összeszedetlen még mindig az egész, ezért én el is engedem. Írhatnék/nánk a szervezőnek, de annyira nem izgat már a nyeremény (se). Ja, a tévét akartam, de jobb lenne inkább egy OLED, nem ez.
Good luck! -
Kérdések és válaszok
Zsuzsa Nr.1.ZORRO
Még én is várom
-
Sorsolások
sada32. hét
HÉTFŐ (08,03)
Hell Ice Coffee – Spar (páros wellness az Avalon parkban)
Kwizda (6 páros kubai utazás, 6 páros wellness hétvége, 12 e-bike)
Coccolino Tesco (2 MacBook Air)
FIT müzli 12/7 (1 robotgép)
Márka (1 repjegy voucher, 1 SUP)
Patroncsere 7/2 (1 fagylaltkészítő)
Reál nyerő tizes 12/7 (10 x 30.000)
Revox Hair – dm (1 Revox hajápolási csomag)
Szarvasi Mozzarella (1 tv, 1 PlayStation, 5 x 5.000)
ETELE Cinema 8/6 (2x2 mozijegy, 1 x 20.000)
KEDD (08,04)
Cola fesztivál (3 x 2 bérlet)
Grill –Spar (5 x 50.000)
Grill – Reál (5 x 30.000)
Grill – Tesco (5 x 50.000)
Grill országos 3/2 (15 grillsütő)
SZERDA (08,05)
Játékoskártya 4/2 (1 x 10.000.000)
Kometa grill 13/10 (100 grillmatrac)
M&M’S, Maltesers, Skittles 8/5 (40 x 2 CC mozijegy)
Spar – Sodaco (2 arctisztító, 2 aszaló, 2 borotva, 2 e-fogkefe, 1 fritőz, 1 gofrikészítő, 2 légtisztító; 1 vízforraló, 2 botmixer, 2 fritőz, 1 Popcorn készítő)
Dolce Gusto 16/13 (1 kávéélménycsomag)
Red Bull – OMV 9/5 (1 Szuper Formula Készlet, 1 hátizsák, 1 kulacs)
CSÜTÖRTÖK (08,06)
MOL 10/3(7 x 50 00)
Martini - Auchan 4/3 (1 sportkamera)
Pick, Herz – Spar (1 iPhone, 1 MacBook, 1 iPad Air )
Auchan - iskolakezdés 5/1 (1x100.000; 5x50.000; 2+3 Legó)
PÉNTEK (08,07)
Bellozzo (1 olaszországi utazás)
Fanta, Kinley, Sprite – Reál, Coop, CBA, Príma, Privát 8/5 (1 iPhone) -
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Zsuzsa Nr.1.https://www.facebook.com/groups/973389794255983/
ÚJABB GYÖNGYSZEM A NETEN: KALEA SOFIA – Kétarcú csalás bolgár csavarral! 🚨
.Összegzés:
Agresszív és láthatatlan adatgyűjtés, illegális háttér, hanyag bolgár sablonszövegek és érzelmi manipuláció. Ne engedjétek, hogy az ismerőseitek bedőljenek ennek a csodásnak tűnő hirdetésnek! -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
Trixi60Klarstein Gatsby 2000W 42x37cm Elektromos grill eladó, írj, ha érdekel! Köszi
-
Kérdések és válaszok
sadaweber
Valószínű azon kevés helyek egyikén, ahol árulják, van szórólap, plakát v. banner.
És az ilyen kisebb láncok reklámújságaiban is benne lehet.
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem ezen a linken a tavalyi játék nyílik meg. -
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Staropramen:
Úgy nézem, hogy itt sem kell Spar-blokk a Spar-különdíjhoz, így aztán érdemes mindig azt jelölni...