2020. november 12
| Interneten kívüli játékok - Egyéb |
| SZUPER BLACK JACK SORSJEGY (beküldési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
PaintuciEzek a szervezők, lebonyolítok, nem egy ügyfelek akik elfelejtettek fizetni, jelen esetben nyereményt adni, és piszkálni kell őket levélben, minden héten. Te, mi megyünk oda játszani, ott a szabályzatuk ha nem tetszik, nem játszok azt kész.
Figyi nagyon gáz amit csinálsz. Borzasztó. ...és tekerjek tovább, basszus akkor csak tekerhetnék, tele van a fórum ilyen fél hivatalos levelekkel.
Én elviszem a balhét én leszek holnap ismét az ügyeletes szemétláda, de bakker fordítva ülsz a lovon.
De ahogy egy mérnök mondta a festékgyárban minek abba a kútba kiabálni, ahová nem megy be a hang. -
PaintuciVF: szerintem kb. annyi idő után teszik ki a nyerteseket, mint bármelyik másik lebonyolító, csak nem egy applikációban, hanem az oldalukon. De annyira ezt én nem szoktam böngészni, számolgatni, mert erre tényleg nincs se idő, se energia.
(Ezt viszont tényleg zárójelben, és semmi személyeskedést nem szeretnék bele vinni, elgondolkodtató, és egyben elszomorító, ennyi energiát, levelezést, és egyéb dolgot ölsz bele ebbe az egész screvo ügybe, és más rögeszmébe, munkaidő alatt. Hogy ott erre van idő egyrészt, és engedik. ...és, hogy ehhez nincs közöm, de van az adófizetők pénzén.
Egész fórum szerintem unja már ezt, csak nem szólnak rád hagyják, szerintem nekem is ezt kellene.)
(Én is dolgoztam egy egyenruhás helyen 2023ban, egy ezredes "titkárnője" voltam fű alatt, mert erre nem volt státusz de vhogy megoldotta, felhívták a figyelmemet, hogy az ezredes figyelve van emailok, telefon, fb stb... nehogy belekeveredjen vmi korrupcios ügybe ezáltal mindenkit figyelnek aki vele kapcsolatban áll, sokszor mondták miről lehet beszélni, miről nem, és szóltak ha sok a vihogás, internetezési szokásokat is nézték, IP alapján, szóval mondták, hogy viselkedni kellene munkaidő után is. Egyet kérdeznék, nálatok ilyen nincs????????? )
Egy ottani hadnagy ennyit mondott itt senki, nem csinál semmit, de azzal is el van maradva.... Azóta ő sincs ott. Nem ezért a mondatáért...
...és elszomorító, ha máshol is ez megy. Ebből pontosan látszódnak a dolgok.
De térjünk vissza a játékokhoz:
Ami téged bánt ami jogos mindig a játék végén van a fődíj időpont.
Mikor legyen, második nap, azt harmadik nap tegye ki, és akkor ki fog vásárolni?????
Az nem bánt az unilevernél nincs nyerteslista, és nyersz?
Csupa következetesség... -
PaintuciGicus1 ilyen ez, néha izgulni kell egy játék miatt, nem csak hogy megnyerd, hanem jováhagyják, na meg aztán, hogy megkapd...
Mindenképp jelezd mikor kapod meg, (lécci) azt hiszem ez az első átutalásos fődíjuk, kivi vagyok meddig kotlanak rajta... -
Negatív tapasztalatok
Írisz14A Momentset már sose csinálják meg ? Nem lehet feltölteni !
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.https://bet.szerencsejatek.hu/nyeremenyjegyzek/2026-szeptemberi-otoslotto-akcio
Sorsolás napja: 2026. szeptember 23.
Nyereményigénylés határideje: 2026. november 2. (hétfő) -
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.Skandináv lottó 39. játékhét
6,9,11,16,22,24,29
7,14,18,20,21,25,35
A következő héten várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
135 millió Ft -
Nyertesek
fitoskaHell-el most napszemcsi
Wow,még sose nyertem nyitófüllel... 😎 -
Nyertesek
Puzsi10Tesco Purina napi
-
Vágási 2.0Lidl - Csoki válasz:
Kedves Játékosunk!
Köszönjük, hogy jelezte felénk az eltérést.
A Játékszabályzatban adminisztratív elírás következtében tévesen 101 nyerő időpont került feltüntetésre. A játék megkezdése előtt 100 nyerő időpont került kisorsolásra, amelyek a 100 db, egyenként 20.000 Ft értékű LIDL vásárlási utalványhoz kapcsolódnak.
A fődíj sorsolása a játék lezárását követően, külön sorsolás keretében történik. A főnyertest – ahogyan az a játék GYIK felületén is szerepel – a játék lezárását követő 15 munkanapon belül e-mailben értesítjük.
Üdvözlettel,
Promóciós ügyfélszolgálat -
Gicus1Paintuci
Köszi 😃 mindenképp megirom, ha megérkezett a nyeremény! Amúgy pont arra gondoltam, hogy aki kezeli a nyertes szelvényeket, biztos szabadságon volt egy hétig, mert csak visszajeleztek volna hamarabb... volt egy-két álmatlan éjszakám, de azóta nagyon könnyű mosolyogni 😃 -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
marcsi8papocs ! Szia! Nekem van vizzair utalvány ha még érdekel.írj privátban
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
szednoriFeldobox Kényeztetés Élménycsomag eladó. Budapesten személyes átvétel megoldható. Ára 13 ezer Ft.