2020. november 12
| Interneten kívüli játékok - Egyéb |
| SZUPER BLACK JACK SORSJEGY (beküldési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
Zsuzsa Nr.1.agi80
Én másnap kaptam az értesítést és 3 nap múlva a
LINDOR ajándékcsomagot. -
Kérdések és válaszok
törpiNekem a nevem még fent sem volt,de a csomag már meg is érkezett. Értesítés egyáltalán nem jött
-
Kérdések és válaszok
agi80Sziasztok
Aki nyert a lindor játékkal az értesítést később kapta a nyertességről? Nevem látom és a hely is stimmel csak értesítés nem érkezett. Köszönöm -
Nyertesek
MarcsikuszPenny -Rama napi nyeremény ( 20.000.- Ft ) 🙂
-
Negatív tapasztalatok
sadaA Valentin napi meg a Farsangi játékok (Chio) jönnek majd legelőször.
-
Negatív tapasztalatok
weberÍgy utólag nem, mert akkor még azt hittem, tényleg telerakják édességgel, de hát már tudjuk, hogy elég szegényes volt, az 1 milla meg egyszer sem nálam landolt. De a remény hal meg utoljára.
-
Negatív tapasztalatok
sadaTesco - Mastercard: dec. 6- jan. 6-ig.
Kinder: jan. 13.-febr. 16-ig.
Háááát, az emlékek csalókák.
Kinder farsang még most is lehet.
Annyira hiányzik a pinyáta?
-
Negatív tapasztalatok
weberAkkor biztos olyan játékok voltak januárban, amik nem hagytak hidegen. Még a Tesco Mastercard is áthúzódott januárra, Kinder is volt, a többire annyira nem emlékszem.
-
Negatív tapasztalatok
sadaAz idő megszépíti az emlékeket.
Évek óta január-februárban csak 30 körüli játék szokott lenni az oldalon, decemberben viszont 80-90.
Pl. idén január 2.-án 30,
dec. 10.-én 80.
2024-ben február 3.-án 31,
december 9.-én 89. -
Negatív tapasztalatok
weberÉn nem bánom, hogy egy kis nyugi van, úgy rémlik, idén a január sem volt játékmentes.
-
Kérdések és válaszok
weberMég mindig a Maggi csibe. Valószínűleg utolsó transzport.
-
Kérdések és válaszok
margo70Hali mindenki. Tudja-e valaki, hogy a Best Support Partner Kft,-től mi érkezhet? GLS értesítést kaptam, nem rendeltem semmit, így csak valami nyereményre gondolok. De mostanában nem nyertem semmit szerintem.