2020. november 18
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| LIDL - PÖTTYÖS MULTIPACK (befejezési határidő) |
| SPAR - HAPPY DAY (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Postán jött
MarcsikuszPenny-Rama 15.000.- Ft-os kártya. 🙂
-
Kérdések és válaszok
adamszKöszi a választ.
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
sada2es: 3.655
3as: 33.270
4es: 5.471.775
5ős: nincs -
sada5ös lottó: 22,23,65,78,80,
-
sadaJoker: 551886
-
Kérdések és válaszok
agiliDave24 ! Megpróbáltam, be tudtam lépni!
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
ZORROEladó Sony PS5 konzol,és egy
Sony K-55S35 Bravia 3 Direct LED
4K Ultra HD TV. -
Kérdések és válaszok
Dave24Pepsi, Lays nyereményjáték oldalára mást sem enged bejelentkezni? Új jelszót kérve sem tudok belépni.
-
Kérdések és válaszok
Napibetevőadamsz.
A Milkánál a heti nyereményre (100 000 Ft) vonatkozik az, hogy hiába van több szetted a tulajdoni lapokból egy héten belül, csak egyszeres eséllyel indulsz az adott heti nyerményért. -
Kérdések és válaszok
adamszSziasztok, ez mit jelent a Milka játékban? Ha több rózsaszín tulajdoni lapot gyűjtöttem össze akkor is csak egyszeres eséllyel veszek részt a heti sorsoláson? Több tulajdoni lap nem jelent többszörös esélyt? "A Heti Nyeremények nyertesei azon Játékosok között kerülnek kisorsolásra, akik a 7.2. pontban meghatározott időintervallumokban (a továbbiakban: Játékhét) legalább 1 (egy) teljes Szettet gyűjtenek össze. Egy Játékos egy Játékhéten legfeljebb egy részvételi lehetőséget szerezhet."
-
Negatív tapasztalatok
hertaÉn be tudok lépni a Milkára, de a Játékra fel opciónál visszadob a regisztrációra. Facebook privát üzenetben elkérték az e-mailemet, amin majd, egyszer talán felveszik velem a kapcsolatot. Holnap lesz 2 hete, hogy elkezdődött a játék. Tele vagyok feltöltetlen blokkal...
-
Nyereményjáték infók
Gloria9104.30.-tól Aldi-Nestlé
nyerjanestlevel.hu/aldi