2020. november 18
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| LIDL - PÖTTYÖS MULTIPACK (befejezési határidő) |
| SPAR - HAPPY DAY (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Negatív tapasztalatok
BennszülöttSzintén Ecofamily, de nem Baba, hanem Nestlé.
Webshopos vásárlás, vártam kb egy hetet a számlára. Tölteném fel, nincs 200g-os Felix jutifali. Rögvest írtam a kapcsolatfelvételnél, hogy most akkor mi a teendő? Gondoltam gyorsan felveszik a listára mint a sima Nestlénél, amikor nem volt 15 kg-s táp. Hát nem. 5 munkanapból már négyet kihasználtak, és még nem sikerült válaszolni. Mi baj lehet? Max. nem vásárolok még egy adagot "hiába". -
Kérdések és válaszok
KazikaKüldhet, mi bonyolítjuk a játékot, még nem volt 5000 beküldő
Üdv -
Negatív tapasztalatok
zizkeÉn webshopban szoktam venni gyakrabban, mert tőlünk messze van. Min2-3 nap mire számlát kapok, akkor is ha egyből kifizetem, akkor is ha utánvét. Mivel számla sorszámot kér én nem szoktam a rendelésszámot feltölteni, de lehet azt is elfogadják.
-
Nyereményjáték infók
sadahttps://screvo.hu/hu/nashiday
-
Negatív tapasztalatok
sadaA webshopban is vásárolhat.
A beküldés időpontját írja ki. -
Negatív tapasztalatok
agi80avirex80
nincs nyitva legkorábban is 8:00 nyitnak....de akkor érvényes hogy éjjel rendelek webshopban és akkor annak a "bizonylatnak" a számát töltöm fel.....a számlát később kapod nem azonnal legalább 1 nappal később.....viszont játékszabályzat szerint meg nyugta számla nem?? -
Negatív tapasztalatok
avirex801. játéknap feltöltése is érdekes az Ecofamilynél:: 7:32
Van ahol már akkor nyitva van? -mert szerintem nincs.. -
Negatív tapasztalatok
HupikékEcofamily Baba játékon a Hőgye család megint 2x nyert heti nyereményt, pedig játékszabályzat alapján egy háztartás csak egyet nyerhet. Biztos nem egy lakcímen vannak😒
-
Kérdések és válaszok
-.-.ABrigi 2026-08-18 :: 13:21
Köszönöm szépen. Így sem találom. Lehetséges, hogy nem mindenkinek ugyanazokat az ajánlatot adja a rendszer. -
Kérdések és válaszok
-.-.Bandi1983 2026-08-18 :: 10:39
Ahol belépsz a számla alatti csempék, ajánlatok között találtam, talán így hogy köszönjük hogy nálunk bankolsz!
Ott tudsz a csempék között lapozni! -
Kérdések és válaszok
-.-.ABrigi 2026-08-18 :: 10:33
Bandi1983 - segíts kérlek.
Az OTP appban nem találom sehol ezt a lehetőséget. Tudnál több infót küldeni? Köszönöm szépen. -
Nyertesek
Vágási 2.0Grill országos - 50.000,- Ft értékű Lidl utalvány
Most jött az sms.