Hírlevél feliratkozás

Fórum

2020. november 22

Interneten kívüli játékok - Élelmiszer
MOMENTS (befejezési határidő)

Interneten kívüli játékok - Egyéb
CLEANGO - SIMPLE (befejezési határidő)
PLÁZÁK (befejezési határidő)

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Nyereményjáték infók

laya

nyeromax.hu

Még halott az oldal, de már láttam promós csomagolású müzliszelet a spárban. Nem volt rajta infó (legalább is normál betűmérettel biztos nem) csak a webcím. Ha úgy lesz mint tavaly akkor kód lesz benne és csak augusztus környékén várható az indulás. De addig is gondolom lehet gyűjteni a csomagolásokat.

• Kérdések és válaszok

Paintuci

Találjatok közös nevezőre vhogy, én nem hallottam Zorrorol rosszat. Mi is cseréltünk vele.
    (Bocs ha bele dumdum...)

• Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.

Paintuci

Más: Nálatok is mondja a körzeti orvos jöjjön vissza holnap, mert most sokan vannak? 😯🙄

• Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.

Paintuci

Talán mert mi 5-10-20 ezerért is nagy erőkkel játszunk. Meg kulacsért, bögréért.

• Kérdések és válaszok

Paintuci

Dojo kb 20 éve bizniszelek itt mondjuk már egyre kevesebbet, és sosem írtunk szerződést. Eszembe sem jutott. Lehet kellett volna. 😯 Volt már 250000s, meg 500000 biznisz is.
    Ami valóban zavaró ezekhez a kütyükhöz nem igazán van mindig garancia. Az biza elég kockázatos. Kellemetlen utána intézkedni ilyen eset kétszer is volt, nem volt jó.
    Amióta meg QR kód van a jegyeken, azóta nem szeretek vele boltolni mert félek hogy ugyanazt kétszer küldöm, véletlen, meg a cégekbe se bízok ők is elronthatják.
    Sokszor játszok felesbe eddig mindig jött a fele.
    Szóval vannak itt jó arcok.

• Kérdések és válaszok

pityesz76

Abszolút filmszinház
    :D hoztam popcornt

• Kérdések és válaszok

DoJo

Z...
    Látom, a ChatGPT a sikertelen jogi tanácsadás után a sértődött fórumposztok megírásában is a segítségedre volt. 😂🥱🥱🤡

​Melyik részét lehetne ennyire nehéz feldolgozni őszintén??🤡 Azt, hogy bemásoltad a szerződést a Google-be, és az AI szerint „nem oké”, mert egy robot nem látja az e-mail csatolmányait? 😂😂😂🥱🤡 Vagy, hogy elmész megnézeted ügyvéddel aztán néhány perc elteltével már még is megfelelő lehet "egyoldalúként" - amit folyamatosan hangoztatsz?? Akkor még sem lett volna az? 😵‍💫 Vagy mi van ha kibontom és visszaadom (miközben a szerződésben minden információ benne van, csak olvasni kellene?)
    Vagy esetleg azt, hogy órákig könyörögtem a szupertitkos adataidért, amiket úgy védtél, mintha államtitkok lennének? Értem, hogy Zorro meg álarc.. 😅

Lejáratni téged vagy csalónak beállítani? Ugyan már, senki nem csalózott le - ezt szintén leírtam a korábbi kommentben.. 😪-. Saját magad alatt vágtad és vágod folyamatosan a fát.. a tények makacs dolgok, és szerencsére minden egyes e-maillel és képernyőfotóval igazolható órára percre pontosan. 😉☝️

​Néhány képet tény, hogy küldtél ezt korábban is elmondtam (de már megint nem figyelsz..🙃) a „rejtélyes fájlok”, amiket a robot jogászod nem talált a szerződésben, konkrétan a te általad küldött képek pontos fájlnevei voltak, hiszen mivel széria számot nem kaptunk, nem láttunk, igy elég nehéz azonosítani a nálad lévő terméket "bármi" alapján.. 🤓
    Sajnálom, hogy ketten együtt (az AI-al) nem tudtatok mit kezdeni a valósággal. 🥸

​Az általad "említett videó és az adatok":
    Ne nevettesd már ki magad. Bőven a fórum sztori után 17:01-kor írtál valami üzenetet, hogy küldtél freemailről valami videót, mert gmailben nem sikerült küldeni - még írtam itt a fórumon is korábbi válaszomban- hogy:
    1. Nem érkezett meg
    2. Elmondtam, hogy nem érdekel ha eddig nem sikerült megoldani a problémát cirka 6-7 óra alatt..
    A kapkodásod BŐVEN azután történt, hogy én már 13:07-kor jeleztem itt a fórumon a problémát, és 15:57-kor hivatalosan is elálltam a vásárlástól..
    A hiányzó adatok részedről és a videód is csak azután érkezett be hirtelen, hogy közöltem: VÉGE az időhúzásnak és részünkről elengedtük a reggel 10:30 óta tartó bohóckodást. 🫰

​Részemről már mindent elmondtam, tényleg borzasztóan unalmas az értetlenkedés és a valóság ferdítése.. 🥱
    Vergődni maximum te vergődtél és vergődsz miután közöltem, hogy nem veszem meg, még tőled potyogtak az üzenetek, és még most is itt próbálod menteni a menthetetlent. 😉
    Érrrrrrrrrrdekes... 🙄🍿

12 óta rég nálad lehetett volna a pénz, és rég úton lehetne a csomag.. remélem megérte a hiszti. 😇

Az, hogy kitől mit veszek, pedig engedd meg, hogy az Én dolgom legyen. Legalább ebbe ne akarj beleokoskodni.. 🫠
    Szerintem már mindenki unja a hisztit... mint ahogy mi is a családdal. 🦸‍♂️

​További jó fórumpolitizálást és "jogászkodást".. 🤓
    ​#teamsuperman🦸‍♂️

- külön elnézést minden más fórumozótól -

DoJo

• Kérdések és válaszok

DoJo

Paintuci: megértem, elfogadom abszolút, viszont valamiért ez így alakult most.. az okát nem tudja senki. Mi sem. :-)

• Kérdések és válaszok

Paintuci

Zorro megbízható fórumosok közé tartozik pedig. De ez a Ti ügyetek. 😟😐

• Tippmix, fogadás

Zsuzsa Nr.1.

https://bet.szerencsejatek.hu/nyeremenyjegyzek/2026-majusi-tippmix-kulonsorsolasos-akcio

Sorsolás napja: 2026. június 4.
    Nyereményigénylés határideje: 2026. július 14. (kedd)

• Lottó, Keno, Luxor játék akciók

Zsuzsa Nr.1.

Hatoslottó 23. játékhét (csütörtöki)
    2,9,15,21,28,35

A következő sorsoláson várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
    400 millió Ft

• Kérdések és válaszok

ZORRO

DoJo

Szerintem ideje lenne befejezni a martirkodast! Nehez lehet feldolgozni ha valaki megmondja neked hogy ez nem oke.Aztan te probalod lejaratni a masikat es csalonak beallitani. Ugy hogy fenykepek,adatok es video lett kuldve neked.😂😂Nem erdekel a szanalmas vergodesed.Biztos van annak a rengeteg embernek akiktol innen vasaroltal egy elado ps keszuleke amit elad neked az egyoldalu szerzodessel.😂😂Ugy hogy a nevedet sem tudni DoJo.😅Szerintem mindenki vigyazzon,mert vannak ilyen emberek akik igy akarnak bizalmat szerezni es utana radhuzni a vizeslepedot! Az ugy reszemrol lezarva,tovabbi kellemes vergodest kivanok!😂😂😂

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4