Hírlevél feliratkozás

Fórum

2020. november 22

Interneten kívüli játékok - Élelmiszer
MOMENTS (befejezési határidő)

Interneten kívüli játékok - Egyéb
CLEANGO - SIMPLE (befejezési határidő)
PLÁZÁK (befejezési határidő)

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Kérdések és válaszok

Vágási 2.0

Most láttam a facebook-on a promót (Oreo Hungary), ott azt írja, hogy csak a blokkadatokat kell feltölteni és a nyugtát megőrizni. De a honlapon elméletileg kéri a blokkfotót, csak nincs feltöltés opció...

Igen, ki lehet hagyni a keksz szkennelését és akkor azt írja, hogy köszöni, hogy beszkennelted.

Kicsit ámátőr munka, na mindegy.

És ami izgalmasabb, hogy egy AP-kóddal rengetegszer játsz6sz.
    Feltételezem, hogy ha nyersz, csak egy blokk képét kérik be, az meg ugye megvagyon...

• Kérdések és válaszok

weber

Én nem vacakoltam a keksz beszkennelésével, de így is azt írta, hogy köszöni, hogy beszkenneltem(what?), de utána csak blokkadatokat kért, dátum, AP kód, fotót nem.

• Kérdések és válaszok

Vágási 2.0

OREO: Nem engedi feltölteni a nyugta képét, de anélkül is elmegy a pályázat. Kérdés, hogy amennyiben kisorsolnak, de azt látják, hogy nincs fénykép, akkor kuka a pályázat? Vagy bekérik utólag?

Először laptopról próbáltam a nevemben, nem tudtam feltölteni a blokk képét és az Oreo-t sem szkenneltem be. Elment a pályázat.

Próbaképp' megpróbáltam a nagyfiJam nevén, u.a. blokkal, immár telefonról, az Oreo-t beszkenneltem, de itt sem engedte a nyugta fényképét csatolni. De így is elment a pályázat... (Az AP kódot írtam mindkét pályázatnál.) Elég érdekös, ezeXerint egy blokkal annyi néven pályázol, amennyin akarsz...

Kinder/Ferrero: Laptopról próbáltam a feltöltést, továbbra sem ment, telefonról viszont igen.

• Negatív tapasztalatok

Fáreó

Légyszi írj a Lidl-Mogyinak is.
    Ájfonon továbbra se megy a következő böngészőkkel:
    Firefox , Google Chrome , DuckDuckGo, Safari, Opera.
    Köszi

• Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.

Paintuci

Mi 50-100 ezer ft közötti nyereményeket nyertünk, megkaptuk nem hamar.
    Egyszer volt az Eisberggel nyert turmix gépet az Eisberg marketingese hozta ki mert a típus más lett a végére, és a screvo ehhez nem adta a nevét.
    Eisberggel össze is szólalkoztak állítólag. Többi apróság is megérkezett.

Paintuci

...és mindenki megkapta ezeket a nyereményeket rendesen????

Azzal nem lehet őket megfogni, hogy "hé többi lebonyolítónál többet nyerek."
    Szemmel láthatólag pár fődíj nyertes előkerült, aki nem a haverjuk gondolom.
    Akik akkor nem írták be a nyertesek topicba, és kérdésekre sem jelentkeztek hahó nyertem, ez sem hiba.
    Az hogy a screvonál a nyerteslista lassan fríssül a többinél gyorsan?
    Az, hogy a fődíjas akkor kerül fel amikor már vége a játéknak nem véletlen.
    Mint ahogy az sem, hogy a játék végefelé van a fődíjak időpontja.
    Kiírhatnák a nyerő időpontokat, más kiszokta?
    Hány játék van ami időpontos?
    Ennél az applikációnál nagyobb a szórás, nem mindig ugyanazok nyernek gondolom.
    Azzal sem lehet érvelni, mi az utólag sorsolós több hétig izgatottan szeretjük várni a nyertes emailt típusak vagyunk. Mert mi ezt szoktuk meg.
    Szóval a szervezőknek írjunk nem szeretünk kapargatni.

• Kérdések és válaszok

marcsi8

Nálatok sem megy a LIDL mogyi oldala?

marcsi8

Én tavaly novemberbe nyertem meg a Vénusz főnyereményét a 2 milliós utazási utalványt a játék vége előtt négy nappal.

• Nyertesek

marcsi8

Riomare ajándék csomag most

Paintuci

Vagy akkor az autó van, és nincs csomag... 🤔

Paintuci

Na de, hogy van az a 10. el megvan a csomag, de közben akkor van az autó nyerő időpontja a kettőt együtt, hogy jelzi?

pityesz76

a nyerőidőpont és a 10. bekűldés két különböző dolog..

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4