Hírlevél feliratkozás

Fórum

2020. november 22

Interneten kívüli játékok - Élelmiszer
MOMENTS (befejezési határidő)

Interneten kívüli játékok - Egyéb
CLEANGO - SIMPLE (befejezési határidő)
PLÁZÁK (befejezési határidő)

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Kérdések és válaszok

sada

Nem egészen.
    Már 6 éve is volt vele játék:
    https://www.online-nyeremenyjatekok.hu/roshen

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

Vágási 2.0

A Ferrero heti nyereményhez annyi kiegészítés, hogy az értéke nem 139.000,- Ft, mert az csak a 14 fogásos menü (kétszer), de ehhez még tartozik az italfogyasztás is illetve a 15%-os szervizdíj.

Tehát a választott italcsomagoktól függően akár 200.000,- Ft feletti is lehet a nyeremény értéke.

Akit érdekel, írjon, nagyon olcsón adom, esetleg jó lehet karácsonyi ajándéknak is, ha van ínyenc a családban/munkahelyen...

• Nyertesek

Juthka

Éjszaka értesítés jött Roshen napi ajándékcsomagról. Futár értesítés, úton a Lidl Tibi-Roshen utalvány.

• Kérdések és válaszok

timotka

Weber köszi neked is, h figyelmes vagy!
    Ezek szerint a Roshen márkával most ismerkedünk. Azt hittem van az a 4 fajta kis csoki és ennyi a repertoár.

• Gratulálunk!

-.-.

évike69 2026-10-07 :: 06:27
    Vénember86
    Gratulálok a fődíjhoz!

• // Csere-bere fórum 3.

Chefcsaba

10.000Ft-os feldobox utalványomat cserélném. Blokkra vagy bármire ,minden ajánlatot meghallgatok. Itt vagyok elérhető -(chefcsaba@yahoo.com)

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

designer

3000 Ft-ért eladó 6 db kuponkód, amivel összesen 6 db 50 vagy 64 mosásos Silan-t lehet beváltani bármelyik Rossmann-ban. október 15-ig E-mailben tudom küldeni.

• Kérdések és válaszok

Vágási 2.0

Igen, ezt írtam én is. Az Al Dee játék külön kategória. Tibi táblások + a mini Roshenek. Ma délután kipróbálom, hogy lehet-e 1 db-ot venni. Ha igen, akkor az klassz, de nem lehet többet egymás után venni, mert nem kéri a rendszer a NAV kódot vagy a nyugtaszámot... Egy perceket várni meg esélytelen, meglincselnének a mögöttem állók (+ a pénztáros). Ezért lenne jó az önkiszolgáló kassza, de erre az Al Dee nem hajlandó. Árleolvasót is képtelenek beszerezni. Majd a pénztárnál kiderül, hogy mennyi... Ráadásul most átalakulnak az üzleteik, a szegedi, ahová én járok úgy néz ki, mintha kifosztották volna...

A Coop-os móka más, de ott is kettőt kell venni egyszere a 29-33 g-osból, ha mindkettő játékban akarsz játszani.

• Kérdések és válaszok

weber

Egyáltalán nincs fedés a kettő között, mert zacskósban sem játszanak az Aldi csokisok. Ez 2 külön játék. Még így is jó, hogy a Coop-ossal lehet játszani mindkettőn.

• Kérdések és válaszok

Vágási 2.0

Viszont ha olyan pici csokit veszel az Al Dee-ban, azzal nem játszhatsz az országos Roshen játékban, mert annál csak a 29-33 g-os szeletes csokik vannak benne a promóban és kettőt kell venni...

Furfangosak...

• Kérdések és válaszok

weber

Pont ezért kérdeztem, mert én láttam, hogy mik játszanak. A Milky splash például létezik 150 gr-os, meg 1 kg-os kiszerelésben, mert szoktunk venni így. Hogy Aldiban van-e, azt nem tudom.

• Kérdések és válaszok

Vágási 2.0

Mert azt feltétteleztem, hogy az is játszik.

De nem...

Csak ezek:
    Milky Splash, Tejkrémmel töltött karamella
    Konafetto Bianco, Tejkrémes ostyarúd étcsokoládé bevonattal
    Candy Nut, Karamelles-földimogyorós édesség

Ilyen van, de csak darabonként, gondolom a súlyát mérik a pénztárnál.
    De ebből 1 db-ot is lehet venni? Az kábé 1 gramm...

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4