2020. november 22
| Interneten kívüli játékok - Élelmiszer |
| MOMENTS (befejezési határidő) |
| Interneten kívüli játékok - Egyéb |
| CLEANGO - SIMPLE (befejezési határidő) |
| PLÁZÁK (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
Paintuci1998ft az példa volt írhattam volna 1650ft t is. De mindenki úgy fut felesleges köröket ahogy akar.
-
Kérdések és válaszok
marcsi8Nálam sem megy a Moments azt írja Nem található az oldal
A Kométa szinten egyfolytában az kérdezi a blokkot van e Kométa felírat ha válaszolok hogy igen akkor sem lehet feltölteni hanem újra jön a kérdés. Nálatok sem megy? -
Kérdések és válaszok
HupikékAstoriaM2
Igen, szerintem is így lehet. -
Kérdések és válaszok
marycsigaFáreó
Igaz nem tőlem kérdezted ,de
Kométa felugró ablakba is írja ,hogy sikeres és e- mail is jön . -
Kérdések és válaszok
FáreóJuthka
Kométánál e-mailban jön visszaigazolás, vagy csak kiírja hogy sikeres beküldés ? -
Kérdések és válaszok
AstoriaM2Ez az általános 20%os kupon, ez szerintem saját szervezése a Sparnak, de szerintem ígyis lehet egy minimális árrése a termékeken. Olyankor extra forgalma is van, ilyen kuponos péntekeken kígyóznak a kígyók a pénztáraknál.
Viszont a Nestle-Spar szülinapos kampányért biztosan lecsenget pár millát a Nestle. Spar meg gondolom több árut szerezbe mint amennyit szokott. -
Kérdések és válaszok
HupikékAmúgy a gyártó nyilván annál is kevesebbet kap, ő a saját átadási árát kapja, nem a bolti eladási árat, hiszen akkor hol lenne a kereskedő haszna. És az ilyen Super Shop-os meg egyéb kuponos akciókért is fizet a gyártó a kereskedőnek.
-
Negatív tapasztalatok
timotkaPennyben kapható Hey-Ho? Nem láttam az ivólevek környékén.
Ellenben Auchan újfajta Maggi volt, de persze csak magában vettem.
Ha már ilyen nehéz beszerezni miért nem lehetett magában? -
Kérdések és válaszok
MázlistaFLOlyasmikkel operálsz ami nincs Ki beszélt pl1998 ft ról? Az eleve nem játszik Itt arról volt szó,hogy a kupon kedvezménnyel csak 1840 ft ami eredetileg 2300 forint mint induló árjátszhat e? A kérdés mennyit kap a gyártó a 2300 vagy 1840 realizálódik mint bevétel Miután kiderült ,hogy az 1840 et kapják eldőlt a kérdés . Mindezt kulturáltan beszélgatve nem írogatva sehová.
-
Kérdések és válaszok
Denominfo@poweradepromo.hu / hungary@coca-cola.com emaileken kívül van valami amin érdemes próbálkozni és célba is ér az üzenet Powerade esetében?
Köszönöm előre is! -
Negatív tapasztalatok
DenomVicc kategória hogy az ember próbálna kapcsolatba lépni a szervezőkkel a határidőn belül ki nem küldött nyeremények ügyében és folyamatosan visszadobja az e-maileket a rendszer. Gondolom így védik magukat, hogy ne lehessen reklamálni.
-
Nyertesek
nonemCsak egy .