2020. november 24
| Interneten kívüli játékok - Élelmiszer |
| GYŐRI ÉDES (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nyereményjáték infók
jklandhttps://www.mannerjatek.hu/
-
Nyereményjáték infók
Vágási 2.0Doritos saga:
Korábban írtam vala, hogy az Abu-Dhabi Nagydíjat vélhetően törlik és a jsz értelmében nincs semmi kompenzáció, nincs alternatív nyeremény.
Múlt hét elején rákérdeztem, hogy ez valóban így lesz-e, ha elmarad a versenyhétvége. (Vélhetően szeptember közepén dönteni fognak erről.)
A válasz:
"Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot, és megosztotta velünk észrevételét a „Doritos” promóciós játék fődíjával kapcsolatban. Értjük, hogy kérdése arra vonatkozott, mi történik abban az esetben, ha a FORMULA 1 ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX 2026 vis maior miatt véglegesen elmarad. Köszönjük, hogy felhívta erre a figyelmünket. Az eredeti Játékszabályzat ilyen esetben kizárta alternatív nyeremény vagy kompenzáció biztosítását, mivel a Marbo a nyeremény átadását követően nem tudja garantálni, hogy egy harmadik fél által szervezett, a Marbo ellenőrzési körén kívül eső eseményt később bármilyen okból nem halasztanak el, nem tesznek át más időpontra vagy nem törölnek.
Ugyanakkor az Ön által felvetett szempont, valamint a közel-keleti régiót érintő jelenlegi bizonytalanságok alapos mérlegelése után úgy döntöttünk, hogy a Résztvevők javára kiegészítjük a Játékszabályzatot. A kiegészítés értelmében, amennyiben a FORMULA 1 ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX 2026 vis maior miatt véglegesen elmarad, és a nyeremény nem biztosítható a Játékszabályzatban meghatározott időkereten belül, a Szervező saját kizárólagos döntése alapján az alábbi alternatívát biztosítja a nyertes számára:
• 2 (két) főlelátóra szóló belépőjegy a Szervező által kiválasztott 2027-es Formula 1 Nagydíjra, az eredeti nyereménnyel azonos vagy ahhoz hasonló jegykategóriában.
Szeretnénk hangsúlyozni, hogy ez a kiegészítés kizárólag arra az esetre vonatkozik, ha a versenyt vis maior miatt véglegesen törlik. Amennyiben a versenyt csupán elhalasztják, későbbi időpontra teszik vagy átütemezik, a Részvételi Feltételek 6.2.5. pontjával összhangban továbbra sincs lehetőségünk alternatív időpontot, nyereményt vagy kompenzációt biztosítani.
A módosított Játékszabályzatot közzétettük a tastethethrill.hu weboldalon. Mivel a módosítás a Résztvevők számára kedvező, az minden, már korábban érvényesen benyújtott pályázatra is vonatkozik.
Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal a doritos@cspromo.hu e-mail-címen.
Még egyszer köszönjük értékes visszajelzését, és további sok sikert kívánunk a promócióban!
Üdvözlettel:
Doritos csapata"
Ezt követően rákérdeztem erre:
"Az alternatív nyeremény ebben az esetben tehát „csak” két belépő lesz valamelyik Nagydíjra?
Ha ez a Magyar Nagydíj lesz, akkor nincs probléma, hiszen nem gond a verseny helyszínére történő utazás ill. a szállást sem nehézkes lefoglalni.
Ha azonban nem a Magyar Nagydíj lesz a kiválasztott versenyhétvége, akkor az utazást/szállást majd a fődíj nyertesének kell állnia?"
A választ még várom...
-
Kérdések és válaszok
anyokasze
Coca-cola oldalon a kapcsolat menün keresztül. Ugyanúgy mint ahogy a nyeremény igényléseket kell intézni. -
Nyereményjáték infók
Vágási 2.0https://www.mercedesamgf1.com/news/win-the-ultimate-las-vegas-club-experience
-
Kérdések és válaszok
szeFuezetaaval nyertem anno egy óránkénti nyereményt a Coca appban .
Már semmit nem tudok visszakeresni és a info@fuzeteapromo.hu mail cím sem él már.
Van ötletetek hogyan érhetném el őket és kaphatnám meg a nyereményt? -
Negatív tapasztalatok
sünkutyaVágási 2.0:tegnap én is írtam nekik. Válasz még nem jött.
-
Negatív tapasztalatok
weberMázlistaFL!
Én több mint 2 hónapja várok a Nassolj és nyerj csomagra, beszerzési nehézségekre hivatkoznak, holott pár darab üdítő, 2 csomag keksz, meg egy nyomi Jysk-es tál van benne.
De a Pick-es utalás is várat magára, ahogy az Euronics nyeremény is(1-2 héten belül leküldjük a választott áruházba), ennek 1 hónapja. Ez van. -
Nyereményjáték infók
Zsuscihttps://www.coop.hu/mindenunkahazainyeremenyjatek/. 09.03 tól coopba 2 db hazait kell vásárolni. Valaki feltölti?
-
Negatív tapasztalatok
Vágási 2.0Írtam a Coop-csokis játék oldalán, hogy javítsák a webes felületet, mert vállal6atlan.
Nem is értem, hogy ezt hogyan hagyták jóvá...
Nem tesztelték? Vagy csak telefonon néztek rá (?), ott meg ugye jó... -
Negatív tapasztalatok
MázlistaFLOK! " Ettől nagyobb bajunk ne legyen! Na de mégis! Balogh levei az " Álom melóbe a "Cápákbe az igényes korrekt vezetőt céget preferálja ezerrel és mintha mindezt Ő képviselné. Már akkor ellenszenves lett amikor a többi nagyképű harcsával kigúnyolták azt a lakatos mestert akiaz aknafedelek kiszintezéséhez mutatott be egy egyszerű de nagyszerű szerkezetett. Aki ment már rá- már pedig kis hazánk úthálózatában ez nem nehéz -"akna gödörre ami igazítja a futóművet meg a fogsort is - biztosan hasonló jókat kíván Levinek mint Én. Na de elő a farbával mi a nyűgöm? Mondom írom. Az OK ,hogy nem levi a Szenkirályi marketing főnöke de néhe néhe oda nézhetne mert még is csak Őt na meg a céget fémjelzik. Nem olyan régen volt amikor " nemes egyszerűséggel letagadtak egy heti nyereményt TV vagy Pizzasütő közül lehetett azaz lehetett volna választani ha el nem csalják! Írásom akarom mondani írni valódi oka eme kihagyhatatlan felvezetés után a most lezárult Lidl " Hidratálj a Szenrkirályival és nyerj" Játék. Múlt hónap 26. án zárult és azóta nem küldték a virtuális utalványokat . Mire várnak?! Az ellenőrzés már megtörténz egy-egy emailt kellene elküldenia nyerteseknek. Kivárják a 90 napot????! A Mizse 2 napon belül számlára utalt. Levi Levi -széphajód van, Te kis huncut!
-
Negatív tapasztalatok
Vágási 2.0Kinder:
Szintén zenész, annyi eltéréssel, hogy mikor elküldeném a páHázatot, nem törPénik semmi, a figyelmeztető üzenet sem jelenik meg.
És persze visszaigazoló e-mail sem jön, hogy beérkezett volna a páHázatom.
Valami zavar támadt az Erőben Ferreróéknál. -
Negatív tapasztalatok
Vágási 2.0Ferrero Rozsé:
Megpróbáltam a céges számítógépen feltölteni, akkor már engedte feltölteni a nyugta képét (otthoL csak a mosógép forgott).
Monnyuk a renczer így sem írja ki a feltöltött file nevét, rá kell vinni a kurzort a Feltöltés gombra, akkor jelenik meg... Na mind1...
De amikor rányomtam a FELTÖLTÖM A KÓDOM gombra, ez az üzenet jött vala:
Oops, something went wrong. Check your browser's developer console for more details.Oops, something went wrong. Check your browser's developer console for more details.
Mi a titok???