Hírlevél feliratkozás

Fórum

2020. november 24

Interneten kívüli játékok - Élelmiszer
GYŐRI ÉDES (befejezési határidő)

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Lottó, Keno, Luxor játék akciók

Zsuzsa Nr.1.

Hatoslottó 11. játékhét (csütörtöki)
    11, 24, 25, 31, 33, 34

A következő sorsoláson várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
    252 millió Ft

• Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.

pityesz76

kedves játékos kartárs

felhvnám figyelmed a régk rregisztrációkkal valóban nem lehet belépni a magyatermékes játék oldalra...ezért újra másik email címmel regisztráltam s vala működik

további hasznos tanácsokért kövess be
    vagy ilyesmi

• Negatív tapasztalatok

sada

A rú-ban és a játék főoldalán 999 volt,
    a jsz-ban és a GYIK-ben nem volt 999.
    50-50

• Nyertesek

Juthka

Orbittal JBL fejhallgató, este jött az értesítés. Pont szerettem volna egyet. :)

• Negatív tapasztalatok

FlyGuy

én biztos nem mertem volna 1 db csokival játszani, ha újságban és a játék főoldalán is 999 Ft volt írva
    2-3 helyen szerepelt 999 ft, az biztos nem véletlen volt, a játékszabályban lemaradt

• Negatív tapasztalatok

Vágási 2.0

Mert aki az előtt vett 1 db csokit, joggal pályázhat(ott) a módosított jsz közzététele előtt ÉS AKÁR UTÁN IS. Mert a vásárlás időpontjában a régi jsz volt érvényben.

Az pedig nem várható el senkitől, hogy a vásárlás után villámgyorsan pályázzon + még azt is nézze meg, hogy a pályázat fellövésénél mi volt a jsz-ban.. (Én is általában éjfél és hajnal 5 között szoktam tolni a pályázatokat.)

• Negatív tapasztalatok

Vágási 2.0

Ezt még biztosan az javított jsz megjelenése előtt vettem.

Jó lenne tudni, hogy mikor rakták fel a módosított jsz-t. (Nap, óra, perc.)
    Mert aki az előtt vett 1 db csokit, joggal pályázhat(ott) a módosított jsz közzététele előtt.

Nem várható el senkitől, hogy minden vásárlás előtt olvassa el a jsz-t.
    Mert ki tudja, lehet, hogy nem csak az összeghatárt cseszték el, hanem olyan terméket is beleírtak, ami ténylegesen nem játszik...

Be kellene vállalniuk azt, hogy aki csak 1 db-t vett vagy vesz, az nyerhessen. Ők baltázták el. Nem kicsit. Nagyon.

Az senkit nem érdekel, hogy a promós anyagokban (akciós újság) a 999,- Ft volt írva és az sem, hogy a játék oldalán is ott volt a 999,- Ft. A hivatalos jsz. a lényeg. Nehogy már azt büntessék, aki vette a fáradságot és elolvasta a hivatalos szabályzatot.

Itt most a jsz-t cseszték el. Más játékoknál pont fordítva volt, azoknál a promós anyagoknál hibáztak.

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

magdi23

30 ezer Ft-os Wellensteyn utalvány eladó. Felhasználható: 2027.02.17-ig.

• Negatív tapasztalatok

FlyGuy

1 db Sportszelet?
    Azt lehet elbuktad...
    Ha elfogadják, akkor bármilyen blokkal lehet nyerni és lesz.rják az értékhatárt
    erre kíváncsi vagyok
    amúgy ma már el kellett volna fogadniuk, ha tegnap feltöltötted a blokkot

• Negatív tapasztalatok

Vágási 2.0

A jsz a mérvadó, ott a kezdetekkor NEM volt értékhatár...

Pontosan ezért változtatták meg, mert nyilván érkeztek be nyugták, amelyeken csak 1 termék volt. (Én is nyertem, 1 db Sport szeletet vettem, még várok a visszaigazolásra.)

• Negatív tapasztalatok

FlyGuy

999 Ft volt elejétől kezdve... még az aldi újságban is

• Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.

Vágási 2.0

Még mindig magyar a nyerő.

A "régi" főoldal telefonon simán bejön, be tudok lépni, mert ott figyel fölül jobb oldalon a Belépés/Regisztráció gomb. (Laptopon továbbra is vakon kell kattintgatni, hogy megtaláld a belépés gombot.)

De amikor be akarok lépni a játék oldalára (most a CBA-ra), nem enged be. Laptopon sem, telefonon sem.

Alapjáraton ez jelenik meg:
    Ez egy teszt felület (Sandbox)!
    Az itt elvégzett módosítások rendszeres időközönként törlésre kerülnek!

Majd amikor belépnék a jelszavammal, nem fogadja el:
    Érvénytelen hitelesítési információk.

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2