2020. november 24
| Interneten kívüli játékok - Élelmiszer |
| GYŐRI ÉDES (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.Hatoslottó 11. játékhét (csütörtöki)
11, 24, 25, 31, 33, 34
A következő sorsoláson várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
252 millió Ft -
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
pityesz76
kedves játékos kartárs
felhvnám figyelmed a régk rregisztrációkkal valóban nem lehet belépni a magyatermékes játék oldalra...ezért újra másik email címmel regisztráltam s vala működik
további hasznos tanácsokért kövess be
vagy ilyesmi -
Negatív tapasztalatok
sadaA rú-ban és a játék főoldalán 999 volt,
a jsz-ban és a GYIK-ben nem volt 999.
50-50 -
Nyertesek
JuthkaOrbittal JBL fejhallgató, este jött az értesítés. Pont szerettem volna egyet.

-
Negatív tapasztalatok
FlyGuyén biztos nem mertem volna 1 db csokival játszani, ha újságban és a játék főoldalán is 999 Ft volt írva
2-3 helyen szerepelt 999 ft, az biztos nem véletlen volt, a játékszabályban lemaradt -
Negatív tapasztalatok
Vágási 2.0Mert aki az előtt vett 1 db csokit, joggal pályázhat(ott) a módosított jsz közzététele előtt ÉS AKÁR UTÁN IS. Mert a vásárlás időpontjában a régi jsz volt érvényben.
Az pedig nem várható el senkitől, hogy a vásárlás után villámgyorsan pályázzon + még azt is nézze meg, hogy a pályázat fellövésénél mi volt a jsz-ban.. (Én is általában éjfél és hajnal 5 között szoktam tolni a pályázatokat.) -
Negatív tapasztalatok
Vágási 2.0Ezt még biztosan az javított jsz megjelenése előtt vettem.
Jó lenne tudni, hogy mikor rakták fel a módosított jsz-t. (Nap, óra, perc.)
Mert aki az előtt vett 1 db csokit, joggal pályázhat(ott) a módosított jsz közzététele előtt.
Nem várható el senkitől, hogy minden vásárlás előtt olvassa el a jsz-t.
Mert ki tudja, lehet, hogy nem csak az összeghatárt cseszték el, hanem olyan terméket is beleírtak, ami ténylegesen nem játszik...
Be kellene vállalniuk azt, hogy aki csak 1 db-t vett vagy vesz, az nyerhessen. Ők baltázták el. Nem kicsit. Nagyon.
Az senkit nem érdekel, hogy a promós anyagokban (akciós újság) a 999,- Ft volt írva és az sem, hogy a játék oldalán is ott volt a 999,- Ft. A hivatalos jsz. a lényeg. Nehogy már azt büntessék, aki vette a fáradságot és elolvasta a hivatalos szabályzatot.
Itt most a jsz-t cseszték el. Más játékoknál pont fordítva volt, azoknál a promós anyagoknál hibáztak. -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
magdi2330 ezer Ft-os Wellensteyn utalvány eladó. Felhasználható: 2027.02.17-ig.
-
Negatív tapasztalatok
FlyGuy1 db Sportszelet?
Azt lehet elbuktad...
Ha elfogadják, akkor bármilyen blokkal lehet nyerni és lesz.rják az értékhatárt
erre kíváncsi vagyok
amúgy ma már el kellett volna fogadniuk, ha tegnap feltöltötted a blokkot -
Negatív tapasztalatok
Vágási 2.0A jsz a mérvadó, ott a kezdetekkor NEM volt értékhatár...
Pontosan ezért változtatták meg, mert nyilván érkeztek be nyugták, amelyeken csak 1 termék volt. (Én is nyertem, 1 db Sport szeletet vettem, még várok a visszaigazolásra.) -
Negatív tapasztalatok
FlyGuy999 Ft volt elejétől kezdve... még az aldi újságban is
-
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Vágási 2.0Még mindig magyar a nyerő.
A "régi" főoldal telefonon simán bejön, be tudok lépni, mert ott figyel fölül jobb oldalon a Belépés/Regisztráció gomb. (Laptopon továbbra is vakon kell kattintgatni, hogy megtaláld a belépés gombot.)
De amikor be akarok lépni a játék oldalára (most a CBA-ra), nem enged be. Laptopon sem, telefonon sem.
Alapjáraton ez jelenik meg:
Ez egy teszt felület (Sandbox)!
Az itt elvégzett módosítások rendszeres időközönként törlésre kerülnek!
Majd amikor belépnék a jelszavammal, nem fogadja el:
Érvénytelen hitelesítési információk.