2020. november 24
| Interneten kívüli játékok - Élelmiszer |
| GYŐRI ÉDES (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nyereményjáték infók
bbscTejszív ( tik tok oldalán van kint ) nyereményjáték ( még a weboldalon a régi van fent de videó szerint holnap (06.01.) indul:
https://www.uzsonnatervezo.hu/nyeremenyjatek -
Kérdések és válaszok
Juthkaperalgin, én is várok még Milka Húsvét - Spar utalványt.
-
Kérdések és válaszok
jegenyefaTegnap még müködött az oldal az biztos. Csak fura hogy 31-én meg nem. Akkor úgy kell kiirni a szabályzatot, hogy hogy ha az összes nyeremény elkelt, akkor a játék hamarabb lezárul mint május 31.
-
Negatív tapasztalatok
jegenyefaelvileg már megvannak, én úgy értelmeztem, hogy a játék során bármikor nyerhetsz fődijat is, nem utólag sorsolják a 3 fődijat. De nyertes listát nem találtam.
-
Kérdések és válaszok
weberSimán lehet hogy már megvan az összes nyertes, azért állították le, miután a fődíjak is nyerőidőpontosak voltak. Volt már ilyen.
-
Negatív tapasztalatok
Maja12Igen, csalódás az egész játék! A mai napra is szerettem volna 7DAYS játékhoz kódot feltölteni, sajnos lehetetlen. Már megvannak a nyertesek, esetleg?
-
Kérdések és válaszok
NyertesEtke2-kor zárt az ital kis- és nagyker. 13.58-kor bementem csak ezért.

-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.Hatoslottó 22. játékhét (vasárnapi)
7,19, 20, 41, 42, 43
A következő sorsoláson a Jackpt 320 millió Ft! -
Kérdések és válaszok
jegenyefaSzerintem ihatunk rá hideg vizet

-
Negatív tapasztalatok
jegenyefaHát, csalódás a 7days. Én is ma még szerettem volna kettő kódot feltölteni, de már azt irja hogy érvénytelen vagy valaki felhasználta. A jsz azt irja hogy május 31-ig tart a játék, számomra az május 31, 23:59:59-et jelent.
-
Kérdések és válaszok
NyertesEtkeÉn is írtam, hátha...szintén ezt írta nekem is.
-
Kérdések és válaszok
jegenyefaNyertesEtke, nekem sem sikerül ma játszani a 7days-szel. Eddig minden kódot elfogadott, de most nem. Azt irta rá hogy érvénytelen vagy már felhasználták. Vagy valaki játszott már a kódommal véletlenül, vagy nem tudom. Én mindenesetre irtam nekik egyből pár perce, de nem hinném hogy választ kapok rá.