Hírlevél feliratkozás

Fórum

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Kérdések és válaszok

Paintuci

Aztán fb mivel egy embernek nem egy rege lehet töltsd le a többit is. De az ott a saját oldalad. Ez itt nem.

• Kérdések és válaszok

Paintuci

Ez kb olyan páran mondjuk a lerágott gumicsontjaidat fejezd be, és soha többé ne ásd elő. Érted soha többé. Na ki vagyok én ilyet mondjak???? Mi jogon határozod meg fordítva? Majd ha viselkedsz nem írom be, hogy amit csinálsz ez is gáz.

• Kérdések és válaszok

Paintuci

Vágási figyelj csak nem te fogod megmondani itt ki mit csináljon lehet az ügyfeleidnek beosztottaidnak igen de itt senkinek. Vannak a fórumon íratlan szabályok beírja ha akarja, azt amit akar. Világos? Nekem meg aztán pláne nem mondod meg! Vergődsz mert nem te nyertél. Nem tudod játszani az eszedet. Mikor veszed már észre magad ember????

• Kérdések és válaszok

sada

pityesz76
    Én azért nem sajnálom a screvot (de te azért küldhetsz nekik bocsika csomagot)
    Elég inkorrektek a játékaik:
    - Pár száz screvo pontért (egér fingért) bukod az esélyeket,
    - nem kommunikálnak, h mi a bajuk a blokkal, amit elutasítanak
    - eleve egy csomó blokkot be sem lehet küldeni, mert túl hosszú
    (előfordul, h egy vásárláskor nem az ő igényeikre koncentrálsz, hanem a heti szükségleteitekre)
    - s a fődíj is nyerőidőpontos
    (legalább lenne a jsz-ban, hogy a fődíjasokat csak a játék lezárta után értesítik, mint pl a Rauch)
    stb. Tovább is van mondjam még?

• Kérdések és válaszok

sada

poci
    Az már lassan egy évtizede volt (2017, 2018)

• Kérdések és válaszok

sada

Azzal, ha vki azonnal beírja a nyerőidőpontos nyereményét (ha csak napi/heti x db van) csak másokat segít, h ne lődözzék el potyára a blokkjaikat.
    Tulajdonképpen magának árt, mert többen halasztják a beküldést a következő nyerő intervallumra.
    Logikus kérés.
    Persze ez csak ott lényeges, ahol azonnal megtudja a játékos, ha nyer.
    Hiába nyerő időpontos a játék, ha a nyerteseket csak később (pl. másnap v. a játék végén) értesítik.

• Kérdések és válaszok

weber

pityesz76!

Az Unilever tényleg nem írja ki, mégis tudjuk hogy messze a legkorrektebb cégek egyike. Már lassan egyedülálló abban, hogy bekéri fizikálisan is a blokkot, és gyakran ad jótállási jegyet is, ami szintén nem jellemző a cégeknél.

• Kérdések és válaszok

Laci7474

varga.david
    Nekem ment laptop-ról, Chrome alatt. Dátum pl. : 2026.10.02. , idő : 12:50 (kódtipus : "AP kód" alatt).

• Kérdések és válaszok

PostasR

Vágási 2.0
    Te komolyan azért teszel szemrehányást, mert valaki 3-4 órával az értesítés után ír be nyereményt? Óriási baj van veled ...
    Abból indulsz ki, hogy mindenki időmilliárdos mint te. Nagyon elvagy tévedve sajnos!

• Kérdések és válaszok

Gloria91

Sziasztok! Tesco-Fanta Halloween játéknál másnál is azt írja ki, hogy ezzel a blokkal már játszottak?

• Kérdések és válaszok

varga.david

sziasztok!
    segítsetek kérlek , a fino blokkfeltöltésnél hogyan kell megadni az időpontot , hogy jó legyen?

• Gratulálunk!

varga.david

volt egy pár nyeremény, gratulálok mindenkinek :)

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4