2020. november 25
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| AUCHAN KUPON (befejezési határidő) |
| PENNY - NESTLÉ (befejezési határidő) |
| ROSSMANN - AMBI PUR (befejezési határidő) |
| ROSSMANN - JAR (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nyertesek
JuthkaA lányom nyerte meg a Fino fődíjat, nemrég kapott értesítést.
Nagyon-nagyon boldog 🥰 -
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Nekem is jött e-mail.
Köszönjük, hogy részt veszel a nyereményjátékunkban.
A feltöltött blokkot sikeresen jóváhagytuk, így biztosan részt veszel a „NIVEA - Nyerj, mint egy bajnok” nyereményjátékunk sorsolásában.
Szorítsunk – mostantól Te is versenyben vagy az értékes nyereményekért!
A nyereményjáték sorsolásának lezárása után értesítjük az összes nyertest, ezért kérjük, addig őrizd meg a nyugtát.
Üdvözlettel,
A NIVEA csapata -
Kérdések és válaszok
weberHa e-mailnek is kell jönnie, akkor duplikáció ide vagy oda, nem érkezett be az én blokkom sem. Ez remek.
-
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Sikeres regisztráció!
Újra fényképeztem a blokkot...
Na nehezen - sok mosógépezés után -elfogadta. -
Kérdések és válaszok
LyviaSikerült feltöltenem ma délután a Nivea blokkot, kiírta hogy sikeres regisztráció, és jött visszaigazoló e-mail is. Most próbáltam először.
-
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Nivea:
HOPSZ! FELTÖLTÉSI HIBA TÖRTÉNT!
Kérjük, ellenőrizze a következőket, és próbálja újra:
Győződjön meg arról, hogy a nyugta képe jól látható és olvasható.
A nyugta dátumának és a kereskedő nevének láthatónak kell lennie.
A tételes és a teljes összegeknek jól láthatónak kell lennie.
Győződjön meg arról, hogy a nyugta minden követelménynek eleget tesz.
Ha a probléma továbbra is fennáll, forduljon hozzánk további segítségért. -
Negatív tapasztalatok
jojóNEM ÉRTEM MIÉRT NEM LEHET A LEGEGYSZERŰBB MÓDON BLOKKOKAT TÖLTENI ? HA NYER ÚGYIS BE KELL MUTATNI ,POSTÁZNI STB.. AZ IS FELESLEGES,MERT MÁS ÚGY SEM TUD JELENTKEZNI !
-
Kérdések és válaszok
weberNekem most a feltöltésnél azt írta, nem ismerhető fel a rendszerükben a kiskereskedő, majd amikor ellenőriztem, hogy márpedig a Rossmannt jelöltem és az is van a blokkon, az újbóli feltöltésnél már duplikációt írt ki. F.sza.
-
Kérdések és válaszok
WINikeA NIVEA blokkomat nagy nehezen, sokadik próbálkozásra fel tudtam tölteni, viszont most azt írja, hogy "Duplikált beküldés észlelve"
Ezek szerint lehet, hogy a hibaüzenet ellenére is elfogadta a pályázatomat már az elején....? -
Felajánlások
tutáliberMár nem aktuális a Traubi mozijegy felajánlásom.
(Hogyan lehet posztot törölni?) -
Negatív tapasztalatok
Vágási 2.0Hamarosan vége az első hétnek, ha lesz heti nyertes 9-én, akkor valakinek csak sikerül(t) feltöltenie...
-
Negatív tapasztalatok
varga.davidniveánál kipróbáltam már én is mindent, 7 böngészővel , androidon , ios-en , ékezetek nélkül , a telefonszámot is + jellel , 06 , a blokkot letömörítettem hátha sok neki , szinte mindent és nem tudom feltölteni én sem