2020. november 25
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| AUCHAN KUPON (befejezési határidő) |
| PENNY - NESTLÉ (befejezési határidő) |
| ROSSMANN - AMBI PUR (befejezési határidő) |
| ROSSMANN - JAR (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
CsabkoFeldobox kényeztetés. (Holnap Bp-i átadással is)
-
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
PaintuciAstoriaM2 mivel Rita beírta, amit jól tett, így Pityesz76 írt nekik arra az emailre amiről jött, hogy bocsi lemaradt egy kitkat zokni majd küldjük. ... és annyit írt 2-3 napig nem tudtunk mi sem blokkot feltölteni. IPt megnézték, és valóban. Szóval azért le ellenőrzik. Meg gondolom egy postacím egy csomag.
Úgyhogy érdemes jelentkezni szerintem. -
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.EutoJackpot 39. játékhét (pénteki)
2,7,10,29,30
5, 10
A következő héten várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
33 milliárd Ft
(91 millió €) -
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
PaintuciHát Flotás látod ez gáz. Tessék jobban figyelni. 👀
-
sadaA régi szép időkben is sok játék az akciós hetek végén ért véget.
Figyeld a főoldalon a "Startolj rá!" rovatot. -
MázlistaFLAmúgy is nagy az Én bánatom Tegnap bevásároltam a Lidlben Járból és kiderült 23 .-án már lejárt a promó. a régi szép időkben hó végekig tartottak a promók vagy ez már a megszépítő idő távolság?
-
Paintuci(És arra nem gondoltok, hogy ha mindenféle felesleges panasz levelekkel bombázzátok a lebonyolítót akkor lassabban haladnak? Persze néha kell írni, amikor már égető a dolog. Mondjuk nem vagyunk egyformák.)
-
PaintuciÉn még tanakodom... Mire lesz jó.
-
MázlistaFLNekem a mobiltartó vágódeszka azonnal kell a pörkölthöz-na!

-
PaintuciMeg mikor küldi már a nyereményt, miért talán nincs az előző nyereményekből?
Tudom megint én vagyok a győkér, leszek én. Ennyi... -
PaintuciSenki se nyalja, nem erről volt szó... játszunk, azt várunk 90napot, ha nyerünk örülünk ki úgy, ki amúgy, ha hülyeséget nyerünk benyeljük mert nagy nyeremények mellé, néha be kell nyelni. Ha nyilvánossá tesszük hol dolgozunk, akkor azt a helyet képviseljük és biza vannak cégek ahol megkívánják a viselkedést, 0-24ig, hétvégén is. (Pl volt 2019ben olyan helyen dolgoztam ahol hajléktalanokat vezettünk vissza a polgári életbe, kerületen belül... mondta a főnök azért részegen ne heverjünk délután az árokban.) Vagy akkor ne ebbe a kerületbe.
De ennyi nyeremény mellett amit mások 3 év alatt nem nyernek meg ez szerintem nem helyén való viselkedés.
De ha nincs igazam elnézést kérek.
Nap mint nap lehet szídni a világot, és nap mint nap mindenki felköthetné magát van annyi baja. Hozzáállás kérdése.
"Nincs probléma de csinálok mert nyertem egy stranlabdát. "
Meg nem teljes egy nyerteslista... -
Nyereményjáték infók
Gloria91Október 1.-től: https://www.nyerjanestlevel.hu/maggispar