Hírlevél feliratkozás

Fórum

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Kérdések és válaszok

timotka

Köszi anyoka! Annyit írtak a rendelés sikeresen beérkezett, majd értesítenek még.

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

cse

Eladó
    Limitált kiadású exkluzív oreo Microsoft Xbox Series S /A játéknál 5000dollár volt írva értéknek.Összeget nem írok ajánlatokat várok.Sajnos csalás áldozata lettem elvesztettem minden megtakarításom tavaly elvesztettem a férjem is.Csak komoly ajánlatokat várok ha senkit nem érdekel azt is megértem.Ha sada törlöd nem maradhat azt is elfogadom.

• Kérdések és válaszok

verka

A MIlka kifogott rajtam, nem tudok belépni sem regisztrálni, elárulná valaki neki hogyan sikerült?

• Kérdések és válaszok

verka

A MIlka kifogott rajtam, nem tudok belépni sem regisztrálni, elárulná valaki neki hogyan sikerült?

• Kérdések és válaszok

Vágási 2.0

Ez érdekes, nekem nem dobott fel választási lehetőséget soha.

Színeket meg aztán végképp nem engedett választani.

Na mindegy, majd a következő feltöltésnél jobban figyelek.

De ha elmulasztottam a kattintást, akkor buktam a feltöltést?

Most be sem lehet lépni az oldalra...

• Negatív tapasztalatok

gasex

A Milka azt írja ki: Something went wrong. Sem a Firefoxon, sem a Google Crome-n nem enged regisztrálni. Mi lehet a gond?

• Kérdések és válaszok

anyoka

Ez igaz, de a 3 együtt csak 1 esély a heti - Fődíj sorsolásra.

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

rigop

Elkelt a maiutazas.hu utalvány.

• Kérdések és válaszok

marcsi8

Vágási 2.0!
    Minden feltöltés után jár a tulajdoni lap csak a feltöltés után rá kell kattintani hogy melyik lapot szeretnéd a sárgát vagy a rózsaszínt és utánna kiírja hogy gratulálok

• Kérdések és válaszok

anyoka

Timotka
    Csak akkor ellenőrzik ha beváltasz valamit és az adott blokkot bejelölted a beváltáshoz, de ez még is történik maximum 2 napon belül általában.
    A rendelések jóvá vannak hagyva, az a gond, hogy nem küldik a beváltott dolgokat.

• Kérdések és válaszok

timotka

Nestlé pontgyűjtőre várom 4. hete a Cinema jegyet. Talán írtam is már nekik.
    Sok blokkhoz még mindig blokkellenőrzés van.
    Utol fogják érni magukat v belekavarodtak?

• Kérdések és válaszok

agi80

anyoka
    bejelentkezel - profil - Fiók - Előfizetés - ajándék vagy promóciós kód beváltás :-)

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4