Hírlevél feliratkozás

Fórum

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Kérdések és válaszok

Johnny-X

marcsi8, nyikolaj007
    Nem, még én sem kaptam meg a 7Days WizzAir vouchert.
    De ezek szerint nem vagytok / vagyunk egyedül. Remélhetőleg záros időn belül küldik!

• Kérdések és válaszok

nyikolaj007

Sziasztok!
    7days - Wizz air 🛫nyereményről van híre valakinek?
    Köszönöm

• Kérdések és válaszok

MázlistaFL

Sziasztok!
    Ha valaki nagyon kerlelne mennyit illo elfogadni a Maggi csibeert?

• // Csere-bere fórum 3.

Novaki

Sziasztok! BÚÉK mindenkinek! Lehet, hogy nem aktuális, de hátha valakinek kell. Van 13 bontatlan zöld csomag "Spar Állati rekordok2." matricám. Megegyezünk a cserébe. Várom az igényeket. Üdv Éva

• Kérdések és válaszok

Johnny-X

Sziasztok! MOZAIKKERESŐ játékban tud valaki segíteni? (Ahogy a 2025.12.10-én megjelent játékszabályzatban szerepel, előfizettem egy vidéki napilapra 2026. január és február hónapra - decemberben már csak így lehetett). Viszont most január 2-tól (első napilap) már csak a gyűjtőszelvény, és utána (jan. 3-i szám) a 9. kód van meg. Ma beszéltem a kiadó ügyfélszolgálatával, visszamenőlegesen nem tudnak lapszámokat küldeni (nyilván), viszont így - Budapestiként - az 1-8 mozaikom sajnos nincs meg. Ebben kellene a segítség. Kérlek írj, ha valamilyen formában tudnál segíteni! Köszönöm!

• Kérdések és válaszok

weber

Mától van.

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

Bagito

Eladó páros belépőjegy a Budapest Park korcsolyapályára, korcsolyabérléssel!

Kiemelet időszakban is érvényes! (hétfő-vasárnap)

• Kérdések és válaszok

rea300

Sziasztok!
    A Dm-ben mikor lesz a karácsonyi csomagok akciózása?

• Lottó, Keno, Luxor játék akciók

Zsuzsa Nr.1.

Hatoslottó 1. játékhét (vasárnapi)
    1, 4, 13, 16, 26, 39

A következő sorsoláson várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
    1,475 milliárd Ft

sünkutya

Eladó páros belépőjegy a Budapest Park korcsolyapályára (korcsolyabérléssel)

Rita21

Zootropolis 2 re vannak jegyeim 1500 ft legalább 5 jegy vásárlása esetén 1000 Ft/db

• Kérdések és válaszok

Kati57

Sziasztok! Pringles feltöltésnél az adataim rögzítésekor mindig azt írja ki a felület, hogy valami elromlott, nézz vissza később. Minden mezőt kitöltök, több formátumban próbáltam megadni a telefonszámot is, de ugyanide lyukadok ki. Persze azt, hogy mi nem stimmel, az nem szerepel a hibaüzenetben. Valakinek esetleg tipp, ötlet? Köszönöm, ha válaszol valaki.

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4