2021. február 19.
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| SPAR - FLORA (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Negatív tapasztalatok
timotkaMikor nyitotta meg a Nestlé az új készletet?
Folyamatosan néztem, nemrég írta, h még nem elérhető,most meg már elfogyott. -
Kérdések és válaszok
FáreóAldi-Cappy,Fuzetea,Powerade játéknál nektek megy a beküldés?
Az oldal se működik rendesen lassan tölt be és sokat kell várni,hogy tudjak lefelé görgetni a beküldéshez.
Elküldés után meg 1 fehér üres lap jön csak be,(fönt bal oldalon “robot” felirattal) és nem jelzi,hogy beérkezett volna,és e-mail se jött róla, 2 böngészővel is ugyanaz a helyzet. -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
gasexGYEREKNAPRA
Új Elemes célbalövő játék. 6-14 évig lányoknak. 11000 Ft
Új 3-féle Bulldozer építő set 6 éves kórtól Kínai Lego 6700 Ft
Új Elemes vonatépítő játék Kínai Lego 6700 Ft
Új Römi kártyák piros és fekete háttal 100 Ft/db
Új Ananász formájú úszógumi -
Kérdések és válaszok
IpszySziasztok!
A Lidl játékaiban új vagyok. Konkrétan Lidl Pick játékon 100 g-os Pick borjú párizsival nyerő időpontos nyeremény lehetne:
a blokkon ennyi szerepel borjú párizsi (8).
Szerintetek elfelejthetem a nyerő időpontot?
Köszönöm. -
Kérdések és válaszok
TreySziasztok! Valaki játszott már ezen a foodnetes játékon? Eléggé furának tűnik a Facebook oldaluk is, valid játék? Köszi a válaszokat!
-
Nyereményjáték infók
bbsc05.04-e óta fut:
https://promotion.biotechusa.com/hu/barcelona-nyeremenyjatek/ -
Kérdések és válaszok
weberMizonál a 10.000 Ft-os utalásból is 1 háztartás 1-et nyerhet? Nekem nem egyértelmű.
-
Negatív tapasztalatok
lcsabiPont erre gondoltam én is. Egy pakkot azért megvett hogy legyen egy blokk, a többiről meg csak leszedte. Úgy lett volna korrekt a játék, hogy vegyél 4doboz hellt, aztán töltsd fel a blokk adatait, ennyi... Leszarnám, ha nem 20x egy milkós játék lenne.
-
Negatív tapasztalatok
Vágási 2.0Annyit kellene írni a Hell-nek, hogy ne csak 1 db blokkot kérjenek be a nyertestől, hanem annyit, amennyiszer pályázott.
Mert előfordulhat, hogy a biztonság kedvéért rutinosan vettek egy 4-es pakkot, hogy legyen 1 db blokkjuk, amit be tudnak küldeni, ha nyertek. -
Negatív tapasztalatok
lcsabiÚgy tűnt fel, hogy promóciós 20as dobozok sorakoztak a polcon, de nem a 4-es csomagolásban. Lehet visszamegyek, lefotózom és elküldöm a hell-nek.
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.https://bet.szerencsejatek.hu/nyeremenyjegyzek/majusi-joker-akcio-2026
Sorsolás napja: 2026. május 11.
Nyereményigénylés határideje: 2026. június 20. (szombat) -
Nyertesek
marcsi8Oreo napi
Ráma Nebuló csomag