2021. február 19.
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| SPAR - FLORA (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Gratulálunk!
PaintuciGratu! 😉
-
Nyertesek
jegenyefaPurina-napi
-
Gratulálunk!
Vágási 2.0Csak úgy repkednek a milliók, Drakulálok!
És ha esetleg egy elegáns helyen, nem mindennapi étel (és ital) különlegességekkel szeretnétek ezt megünnepelni Budapesten, ismerek valakit, akinek van egy eladó vouchere - mégpedig rendkívül kedvező áron - a Salt Budapest étterembe... -
Gratulálunk!
ZsusciGratulálok Bennszülött , de ingyen is elfogadom ha megvenni nem lehet 😁🤣🤣
-
Nyertesek
BennszülöttKaptam egy e-mailt a következő tárggyal:
Dörmi kalandos világában ma te vagy a legnagyobb nyertes
Yesssss! És nem lesz eladó
-
Negatív tapasztalatok
anyokaNekem is golden ticket tegnap előtt, a frei caféval. De annyira apró volt, hogy nagyítani akartam a képernyőt, és hopp el is tűnt...
Gondolom nekem is kávéházi kupon lesz, de sajnos még ebben sem vagyok biztos.
Picit vicces, hogy az AI - jal le tudják tapogatni a blokkot, hogy milyen adatok vannak rajta, de e-mail értesítést meg nem voltak képesek beállítani....
-
Negatív tapasztalatok
Pennylane2026.09.27-én nyertem egy kávéházi kupont a Sparos Frei kávés játékkal, de azóta semmi értesítés nem jött. Írtam nekik egy hete, de semmi válasz nem jött..valakinek volt már nyereménye tőlük? Kaptatok visszaigazolást? Mindenesetre írtam nekik ma még egyszer, hátha..
-
Kérdések és válaszok
sadaNem egészen.
Már 6 éve is volt vele játék:
https://www.online-nyeremenyjatekok.hu/roshen -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
Vágási 2.0A Ferrero heti nyereményhez annyi kiegészítés, hogy az értéke nem 139.000,- Ft, mert az csak a 14 fogásos menü (kétszer), de ehhez még tartozik az italfogyasztás is illetve a 15%-os szervizdíj.
Tehát a választott italcsomagoktól függően akár 200.000,- Ft feletti is lehet a nyeremény értéke.
Akit érdekel, írjon, nagyon olcsón adom, esetleg jó lehet karácsonyi ajándéknak is, ha van ínyenc a családban/munkahelyen... -
Nyertesek
JuthkaÉjszaka értesítés jött Roshen napi ajándékcsomagról. Futár értesítés, úton a Lidl Tibi-Roshen utalvány.
-
Kérdések és válaszok
timotkaWeber köszi neked is, h figyelmes vagy!
Ezek szerint a Roshen márkával most ismerkedünk. Azt hittem van az a 4 fajta kis csoki és ennyi a repertoár. -
Gratulálunk!
-.-.évike69 2026-10-07 :: 06:27
Vénember86
Gratulálok a fődíjhoz!