2021. február 19.
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| SPAR - FLORA (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Negatív tapasztalatok
NapibetevőLidl-ben az eladók még a hírét sem ismerik ennek a Rozante terméknek. Jól indul a promóció...
-
Kérdések és válaszok
weberÉn nem írtam nekik, csak jött 19-én egy értesítés a postától, hogy feladott a Progressive Bex egy csomagot.
-
Kérdések és válaszok
szilvalekvárweber!
Köszi a választ! Kaptál róla értesítést, vagy kérdezted tőlük? Nekem nem jött értesítés. -
Kérdések és válaszok
weberszilvalekvár!
Amit simán nyertünk, az már elvileg a postán van, csak írták az értesítésben, hogy a szokottnál több idő kell a kézbesítéshez. Amit pótnyertesként nyertünk, azt még fel sem adták. -
Kérdések és válaszok
AstoriaM2Gabbci köszönöm

-
Kérdések és válaszok
szilvalekvárSziasztok!
Coop-Nyerj a kedvenceiddel! utalványt kaptatok már? 26-án lejár a 90 nap, ideje lenne postázniuk. -
Kérdések és válaszok
GabbciAstoriaM2, igen😊
-
Kérdések és válaszok
AstoriaM2Sziasztok! A tesco-unilever játéknál szerintetek jó ha úgy van meg a 2db termék, hogy 1 flóraszept és 1 cif?
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
gabriella.huSziasztok! Finlandia vodka játékon nyert Kodak priomatic fényképezőgép bontatlan csomagolásban eladó!
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
feichttimiSziasztok!wellnes utalványt vennék!Ajándék utalványt ,ami több napos helyre beválltható ! Pl:Feldbox, meglepkék, stb
-
Nyereményjáték infók
Vágási 2.0Egy görög szigeteki utazást nyerhetsz!
Ha a “cyla” kuponkódot használod és 10 000 Ft felett vásárolsz, automatikusan részt veszel az IBUSZ-szal közös nyereményjátékunkban.
A fődíj pedig nem más, mint egy fantasztikus görög szigeteki utazás két fő részére! ☀️🌊
🏨 4 csillagos szálloda
🍽️ félpanziós ellátás
✈️ repülőjegy
🚌 transzfer
🇭🇺 magyar nyelvű idegenvezetés
A nyereményjáték időtartama: 2026. augusztus 13. - szeptember 8.
Irány a webshop: webshop.vegnum.hu -
Nyertesek
Sunshine722 db mozijegy - Sensodyne