2021. február 19.
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| SPAR - FLORA (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nyertesek
MajókaRégen nyertem már, igaz, sokkal kevesebbet játszom. Azt a telőrejtő deszkát nem is írtam be, és tegnap óta töröm rajta a fejem, hogy mire tudnám használni, de nem nagyon van rá ötletem.
Most viszont sikerült egy szép nagy nyeremény, a Blikk tavaszváró játékán enyém az egyik főnyeremény, egy félmilliós IBUSZ utalvány! -
Nyertesek
pappocsMost Lidl coke
-
Kérdések és válaszok
timotkaKöszi Vágási 2.0!
Nestlé mikor küldi ki a digitális ajándékokat beváltás után? -
Gratulálunk!
MarcsikuszKöszönöm!
Második heti nyeremény 1 blokkal. -
// Csere-bere fórum 3.
FáreóSpar-Közös edzés Rolival 5ezres blokk +rajta 1 S-Budget termék blokkjaim vannak cserére.
Játszós blokkot vagy kupakkódokat szeretnék érte cserébe 1:1 arányban. -
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Al Dee csoki:
Ha nyertél, rögtön megtudod.
Akinek nem ugrik fel az adatmegadós képernyő, az már csak a pótnyertességben reménykedhet, már ami a napi tízezreket illeti. -
Nyereményjáték infók
pityesz76https://www.mediamarkt.hu/hu/specials/husveti-nyeremenyjatek
-
Kérdések és válaszok
fozo.gabibocsánat, nem olvastam alaposan
aldi milka ha az előző játékaikból indulok ki, ha nyertél rögtön megtudod a felugró ablakból...(hiába írta, hogy csak e-mailben értesít), de majd írjon olyan aki már nyert ... nekem eddig csak a külön e-mailben értesítünk a nyertességről ablak ugrott fel. -
Kérdések és válaszok
timotkaKöszi weber a pontositást és fozo.gabi a választ!
Az Aldi napi nyertesekre gondoltam. -
Kérdések és válaszok
weberMármint a húsvétira gondolok.
-
Kérdések és válaszok
weberAz nem a sima Milka játéknál van csak úgy?
-
Kérdések és válaszok
fozo.gabitimotka
hétfőn délutánonként értesíti az előző heti nyerteseket. Először kimennek a gratuláló e-mailek, aztán később küldözgetik a bár nem nyertél, de tart még a játék e-maileket. Mindegyik pályázatra egyenként