Hírlevél feliratkozás

Fórum

2021. február 19.

Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő
SPAR - FLORA (befejezési határidő)

Legfrissebb fórum hozzászólások

• // Csere-bere fórum 3.

Fáreó

Hell blokkom van cserére a nyitófüles játékhoz.
    Szeretnék érte Staropramen vagy Chappy kódot.

• Kérdések és válaszok

tomeeee

Nem tett be a böngésző a linkbe %20 -at? ha igen akkor csak ki kell azt törölni.

• Kérdések és válaszok

gasex

Nyertem a Kinderrel, de a visszaküldendő adatlapot nem lehet kinyitni. Ezt írja ki:
    404
    bocs, de az oldal nem található
    Ugrás a kezdőlapra
    Találkozott a fórumosok közül valaki ilyen problémával és mi lehet a megoldás?

• Kérdések és válaszok

MázlistaFL

ÉN is pont 20 db os 3x1 Nescafét vettem . Holnap felhívom a Nestlét és megkérdezem hogyan értelmezik a vásárlási értéket. Egy biztos Én beleállok ebbe a témába mert nem tartom tisztességesnek ha nem 2300 ft értékű vásárlásként kezelik. Simán elmegyek a GVH ig

• Kérdések és válaszok

MázlistaFL

Nagyon érdekes ez a spáros Nestlé 20% kupon téma . Véleményem szerint itt egy joghézag van amit még táplál a szervező mohósága ,butasága és rosszindulata. A 20 db os 3x1 Nescaféért mint vásárló kifizeted a kb 2300 forintot. Semmiköze se a gyártónak se a szervezőnek hogy hogyan Akkor amikor pl az applikációban vagy papír alapon kapsz egy 20 % os kupont az egy jogosultság amit tetszés szerint használhatsz fel azokra a termékekre amelyekre lehet. A szóban forgó terméknél 460 forint kedvezményt kapsz.A SPÁRTÓL!!! nem a gyártótól és főleg nem a tiszteletlen rosszindulatú bubburnyák szervező marketing csoportól A Nestlé bevétele nem csökken nála 2300 forint bevétel realizálódik! Teát nem elfogadni egy ilyen blokkot arra hivatkozással,hogy nem éri el a 2000 ft ot gnyóság!!! A 20% kedvezményt a Spár adja ha " bamba " vagy és egy Dörmire használod fel akkor kb 30 forint a hasznod de ha veszel egy Unikumot pláne Henessit akkor sokezer forint. A termék gyártója ésforgalmazója viszont a teljes összeget kapja meg tehát a csökkentett összeget kalkulálni durva etikátlanság. Egyébbként nem csodálkozom mert a marketingesek szeretnek a zavarosban halászni elfelejtik,hogy belőlünk vásárlókból élnek.

• Kérdések és válaszok

weber

Leginkább sehogy! :D Egyébként pár nappal később.

• Kérdések és válaszok

agi80

Sziasztok
    Az ooops nyereményjátéknál pár nappal később jön az értesítés vagy azonnal?

• Negatív tapasztalatok

Paintuci

..hát így kell játékot szervezni.. :(

• Lottó, Keno, Luxor játék akciók

Zsuzsa Nr.1.

Hatoslottó 37. játékhét (vasárnapi)
    8,28,30,39,40,43

A következő sorsoláson várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
    505 millió Ft

• Negatív tapasztalatok

Gloria91

És a honlapjuk szerint sincs készleten a győri áruházban, én azt lestem napi szinten…

• Kérdések és válaszok

Lineth

Rita 21 Nálam most már működik

• Kérdések és válaszok

AstoriaM2

Akkor jól sejtettem. Köszi a választ

2022. március
H
K
Sz
Cs
P