2021. február 23.
| Interneten kívüli játékok - Egyéb |
| LEGRAND (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
weberBár nem játszottam ezzel a hosszú blokkos játékkal, de nekem úgy rémlik, hogy csak a non food termékekből volt korlátozva a darabszám(mindenből 1-et). De hát el sem jutott odáig, nagyon fiatalosan vásárolt, olyan dolgokat, amik náluk fogynak, esze ágában sem volt olyat berakni a kosárba(mondjuk fúró), amivel például dolgozni kell.
Egy családos embernek biztosan egész máshogy nézett volna ki a kosara.
-
Termékekkel kapcsolatos tapasztalatok
jojóNEKEM EZ MEGÉRTE ÍGY LEÁRAZVA,SZÉP TISZTA DIÓ

-
Negatív tapasztalatok
sadaSütőkesztyű
1+1 az 2, vagyis jó választás esetén 1 pár.
Engem sokkal jobban bosszantott, amikor sikerült egy olyan párt vennem, ami a melegtől megolvadt (műszálas).
Figyelmettem voltam, de akkor is. 😡 -
Negatív tapasztalatok
sadaÉn nem kértem útbaigazítást. 😉
-
Negatív tapasztalatok
SzerencsésFlFenn tartom a véleményemet. Amúgy meg helyesen: " Hé.paraszt! Melyik út visz Budára?!
-
Negatív tapasztalatok
sadaSzerintem meg épp pozitívum, hogy már 5 héttel előre szólnak, hogy lesz vmi.
Tudod ütemezni a vásárlást, lesni mikor jelenik meg a promóciós termék, amin feltehetőleg már több infó lesz.
Amkor elindul a játék, már minden infó rendelkezésedre fog állni.
Sokkal jobb, mint amikor a start után szólnak, hé, te paraszt, már napok óta fut a játék!
Türelem! -
Negatív tapasztalatok
SzerencsésFlNagyon téved mindenki aki azt hiszi más dolgom sincs mint itt írkálni. Korán reggel boltba mentem levittem a szemetet felhoztam a krumpli megpucoltam a kávét kis feleségemnek ágyba vittem - tejszínnel! Pirítósk készítettem meg kentem lurpakkal és stb Most viszont fennforgáds van már megint. Régi vesszőparipám a " SÜTŐKESZTYŰ" ami ugye arra való,hogy amikor a sütőből kiveszed az étellel teli tepsit v leemeled a húslevessel teli nagyfazekat- aminek KÉT füle van - ne égesd meg a kezed. Erre "gyártó bácsi" mit gyárt ? EGY darabost- mert párba nincs legalábbis Én még nem láttam pedig elég sok helyen körözöm.
-
Negatív tapasztalatok
SzerencsésFlEléggé hiányos ez a traubisoda beherangozás. Vásárolj promóciós terméket ami nincs. A szöveg környezet arra utak,hogy hamarább is meglehet venni mielőtt a játék indulna de ez nincs kétséget kizáróan kommunikálva és semmilyen információ sincs a várható megnyerhető nyereményről pedig ha az vonzó akkor pozitívan befolyásolná a vásárlási szándékot. Ez számomra nem a marketing etalonja
-
Kérdések és válaszok
-.-.kzs 2025-12-14 :: 09:49
A Lidl leghosszabb számlája kapcsán, valami nem stimmel Kornél szövegében: 100 és 200 Ft-os termékekkel ugyanis nem lehet összehozni az általa elért 82,6 Ft-os termékátlagot!
Megnézném azt a számlát!
A taktikában is elszólta magát: egyszerre egy dologból minél többet! A bevásárlásnál a szabályzat szerint 1 termékből 1-et vásárolhatott volna,Ő pedig kartonokat dobált a bevásárlókocsiba.
Mindenesetre gratulálok neki! -
Kuponok, kupon akciók
AranyoskicsiSziasztok! Ha lenne valakinek még pluszban Praktiker és kupon, nagyon megköszönném 😊Szép napot🙂
-
Negatív tapasztalatok
SzerencsésFlAz EMAG nál 124 000 ft al többe kerül ugyan az a hűtőszekrény mint a amedia Markt nál pedig a Media sem az olcsosagaról ismert " Hát nem érdekes ez gyerekek?"- Kérdezné a jó öreg öveges professzor- A fiatalok már nem is ismerhetik.
-
Nyertesek
BennszülöttIme a Lidl leghosszabb számlája nyertese és nyereménye:
https://www.instagram.com/reel/DSNPb-ACR5L