Hírlevél feliratkozás

Fórum

2021. február 23.

Interneten kívüli játékok - Egyéb
LEGRAND (befejezési határidő)

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Negatív tapasztalatok

pityesz76

Tisztelt játékos társam.
    Kedves MázlistaFL.
    Előző interpellációmban arra szerettem volna figyelmedet felhívni, (ahogy az előttem szóló sada is megjegyezte, év elején talált Márka márkájú , a Márka Üdítőgyártó Kft álltal gyártott élelmiszeripari termék csomagolásán megjelen nyereményjáték felhívás a most futó nyereményjáték oldalára mutatott, de mivel akkor még nem kezdődött el a játék, , a jól megfizetett számitestecnika, informatika, és weboldal optimalizálsal megbízott munkatársuk nem aktualizálta az oldalt.feltételezem azért, mert a reggeli mitingeken a marketinges hölgyekkel fohóglalkozik, ahelyett, hogy néha figyekne a feladatára.

• Negatív tapasztalatok

MázlistaFL

“Azert nem mert “ kezdo ügyész vagy

• Negatív tapasztalatok

sada

Hidd el, értek én mindent, csak azt nem, h a megboldogult keresztanyád térde hogy kerül a kódos kupakba. ;)

• Kérdések és válaszok

Vágási 2.0

Lidl - Podravka

Küldeni akartam be egy páHázatot, de kiírta a rendszer, hogy "Ez a mező egyedi értéket kíván és a '31900563' érték már használva van.

Csak úgy tudtam beküldeni, hogy a végére írtam még egy nullát...

Nyomtam egy print szkrínt és elküldtem válaszként a visszaigazoló e-mail-jükre némi magyarázattal.

Ezek szerint a program csak az AP számot figyeli (a vásárlás dátumát/időponTYát nem) és valaki előttem már vásárolt + páHázott olyan blokkal, aminek az AP száma a 31900563 vala...

Ánbölívöbó...

• Negatív tapasztalatok

sada

A régi és az új játék ugyanazon az oldalon van/volt, ezt írja pityesz76.
    Te meg azt sérelmezed, hogy nem frissítették az oldalt, mielőtt forgalomba kerültek a kódos kupakok. Ez is igaz. Nem ártott volna.
    De egy kis józan végiggondolással rá lehetett jönni, hogy ezek a kupakok nem lehetnek azok a kupakok, hisz a 2023-ban forgalmazott italoknak már rég lejárt a szavatossága.

• Negatív tapasztalatok

MázlistaFL

Nem ugyan az Nem keszitettem kepernyokepet de 2023 as info volt rajta de hat te biztosan jobban tudod

• Negatív tapasztalatok

pityesz76

akkori oldal mostani oldal ugyanaz

• Negatív tapasztalatok

MázlistaFL

Ok ertelek csak Te nem akarsz erteni engem es mar nem eloszor A jatek elejen kijott egy rakedli uj promocios cimkezesu Marka ahol a QR kod a mar lejart jatekot ismertette tehat jo fizetesert hanyag trehany emberek arra sem voltak kepesek h gyartasra bocsajtas elott ellenorizzek Ettol nagyobb bajunk ne legyen Ok! Csak h ez nem olyan egyszeru!Draga keresztanyam - Isten nyugasztalja!- terd mutetjenel az utolso pillanatban vette eszre O!!! Nem az orvos h a bal terde van kiirva a jobb helyett mutetrelehet ott is egy ilyen Markas fele hanyag trehany gnya dolgozott Nem varok Toled egyettertest azon mar tul vagyunk! Beke Peace!

• Lottó, Keno, Luxor játék akciók

sada

2es: 2.930
    3as: 22.920
    4es: 2.191.780
    5ös: nincs

• Lottó, Keno, Luxor játék akciók

sada

5ös lottó: 19,51,62,72,78,

• Kérdések és válaszok

Klau980902

Sziasztok, valaki nyert már a Milka monopoly játékon? Illetve a Globussal? :)

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

kormos

Eladó 2db SZIGET teljes fesztivál bérlet, 08.11-16-ig!
    Jelenleg 145 900.- + 9484.- (kezelési költség) ft a bérlet darabja a Sziget hivatalos weboldalán.
    Ettől olcsóbban adnám el.

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3