Hírlevél feliratkozás

Fórum

2021. február 23.

Interneten kívüli játékok - Egyéb
LEGRAND (befejezési határidő)

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.

AstoriaM2

MázlistaFL

Bocsi, hogy belekotyogok, de a Dreher és a Borsodi két külön cég tudtommal

ász

Én a 15 milliós Mercire lennék kíváncsi. Az alaptípus 18 milliónál kezdődik, lehet, hogy használt lesz? Azt írják a játékszabályokban az autó beszerzése a szervező feladata.

lcsabi

Nagy a kísértés ha előre tudja az ember a nyerő időpontokat. Még az amerikai elnök is bennfentes információkkal kereskedik a tőzsdén, akkor mit várunk a "kisemberektől"?

MázlistaFL

Én már írtam a Rio Marenak Megprobáltam maximálisan cizellált és diplomatikus lenni ezért csak annyit írtam,hogy aki Fiat Topolinot választ at bármilyen aljasságra is képes. pedig milyen jó lenne az szűk Olaszországiutcákban romantikusan nézelődve kiszállítani vele a pizzákat

weber

lcsabi!

Simán kinézem belőlük. Voltam már a Screvo irodában, naggyon fiatal csapat. Nem azt mondom, hogy minden fiatal simlis, de valahogy jobban kinézem belőlük és igen, ha minden fődíj időpont a végefelé van, az nem lehet véletlen, ott minimum az van, hogy szándékosan a fődíjra más tól-ig dátumot adnak meg, nem a játék kezdetét és végét.

Vágási 2.0

Nyerő időpontok kiszivárogtatása a haveroknak...

Ez is benne van a pakliban sajnos, de ezt lehetetlen bizonyítani. Ha történne is ilyen, a haver biztosan nem vallaná be...

Esetleg akkor derülhetne ki, ha a sorsoló "bizottság" egyik tagja összerúgná a port a többiekkel és kitálalna. (Feltéve, ha ő maga nem szivárogtatott, mert akkor megütné a bokáját...)

Vágási 2.0

Für lcsabi:

Nem biztos, hogy minden játéknál az utolsó napokban van a nyerő időpont. Ezért kellene minden nyerő időpontot tudni (utólag).

Ha viszont a nyerő időpont az első hetekben vagy a játék közepén már megvolt, de nem teszik közzé a nevét, akkor a szkrevó nem tesz eleget a jsz-ban leírtaknak, miszerint folymatosan frissíti a nyerteslistát.

Egy szó nincs arról a jsz-okban, hogy a fődíj nyertesének nevét csak a játék után teszik fel a honlapra. Ez nem is lenne fair kitétel. Egész egyszerűen szórakoznak a játékosokkal, hogy minél többen vegyenek az adott termékekből és pályázzanak. De ahogy haladunk a játék vége felé egyre fogy a játékkedv, hiszen sanszos, hogy már elvitték a fődíjat, akkor meg minek költsük a pénzt feleslegesen... Szkrevó pontokért? Hát nem! K@pják be.

Vágási 2.0

A Rio Marenak, majd október végén fogok írni, figyelgetem addig, hogy az autó nyertesének nevét közzéteszik-e...

Narrátor: de nem fogják közzétenni, majd csak novemberben.

lcsabi

Ha egy fődíj előre kisorsolt időpontban, de mégis a játék vége felé van, akkor az hogyan van sorsolva? Valahogy mégis bele kell nyúlni a rendszerbe, hogy ne az első napon nyerje meg vki...

Vágási 2.0

A kutyakajásoknak is írtam.

Majd' 3 hét eltelt a játék indulása óta, de még nincs egy nyertes sem...

lcsabi

Elég ha az előre kisorsolt nyerőidőpontok közül megjegyeznek néhányat és ezt elmondják rokonnak, barátnak... és miért ne tennék meg? Ami a legdühítőbb, hogy vannak fődíjak is előre kisorsolt időpontban. Aki nem látta a McMilliók című dokumentumfilmet, az nézze meg, nagyon tanulságos.

MázlistaFL

Én meg most Fit műzlit fogok csinálni. Szerzek pár jó pontot a Mercihez

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2