2021. február 23.
| Interneten kívüli játékok - Egyéb |
| LEGRAND (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
PaintuciSenki se nyalja, nem erről volt szó... játszunk, azt várunk 90napot, ha nyerünk örülünk ki úgy, ki amúgy, ha hülyeséget nyerünk benyeljük mert nagy nyeremények mellé, néha be kell nyelni. Ha nyilvánossá tesszük hol dolgozunk, akkor azt a helyet képviseljük és biza vannak cégek ahol megkívánják a viselkedést, 0-24ig, hétvégén is. (Pl volt 2019ben olyan helyen dolgoztam ahol hajléktalanokat vezettünk vissza a polgári életbe, kerületen belül... mondta a főnök azért részegen ne heverjünk délután az árokban.) Vagy akkor ne ebbe a kerületbe.
De ennyi nyeremény mellett amit mások 3 év alatt nem nyernek meg ez szerintem nem helyén való viselkedés.
De ha nincs igazam elnézést kérek.
Nap mint nap lehet szídni a világot, és nap mint nap mindenki felköthetné magát van annyi baja. Hozzáállás kérdése.
"Nincs probléma de csinálok mert nyertem egy stranlabdát. "
Meg nem teljes egy nyerteslista... -
Nyereményjáték infók
Gloria91Október 1.-től: https://www.nyerjanestlevel.hu/maggispar
-
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
MázlistaFLNem kell itt nyalni falni a szervezőket mert úgy sem kapsz ingyen bambit!
-
Postán jött
jegenyefaMa érkezett gyömbér üditő a coopos/cba-s játék után, Fáma Futár hozta.
-
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Rita21Én akkor írtam nekik amikor nem működött az oldal . Megvolt az email címük így tudtam írni nekik .
Amúgy nagyon jó kis csomagot küldtek és nem csak macska eledel volt benne 🥰 nagyon nagy pozitív hogy elismerték a hibát és hogy így kompenzálták -
AstoriaM2Paintuci
Te is utólag írtál a nestlenek? Az oldalon lévő űrlapnál írtál? És kb mit? -
AstoriaM2Paintuci
Te is utólag írtál a nestlenek? Az oldalon lévő űrlapnál írtál? És kb mit? -
JuthkaA Wonderduck Agency Zrt.-től kaptam ma egy kedves levelet válaszként a szállitás közben elveszett csomagommal kapcsolatban. Felajánlották lehetőségként, hogy értékben megegyező csomagot (Old Spice Tomorrorland pulóvert nyertem) is választhatok, a kedvenc Procter&Gamble márkáimból összeválogatva, ha pulóvert már nem tudnak beszerezni. Nagyon kedvesek 😊
-
// Csere-bere fórum 3.
Mati4 db Henkel blokkot cserélnék más játszós blokkra.
-
Kérdések és válaszok
weberVan olyan Lidl az országban, ahol Vanish szőnyegtisztítót lehet venni? A folttisztítóra nincs szükségem.
-
sada
-
Paintucivoltan=voltam