2021. február 23.
| Interneten kívüli játékok - Egyéb |
| LEGRAND (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
DenomExtra hosszú blokkot hogy érdemes befotózni?
-
Gratulálunk!
kincsVágási 2.0
Gratulálok! -
Gratulálunk!
Johnny-XVágási 2.0
Hatalmas gratula! (Amúgy most nem nyaralni vagy? Legalább ilyenkor már tényleg ne a pályázatokkal foglalkozz! Hagyj valamit kis esélyt az itthon maradottaknak is!
) -
Kérdések és válaszok
Johnny-Xvarga.david
Laptopról nálam ez működik (33% eséllyel):
Előzmények törlése. Böngésző inkognitó módban indítása. (Nekem a Firefox a legüzembiztosabb, de van, hogy itt is elbénázza). VÁROK, amíg TELJESEN (!) betölt az oldal (= a kis kék pont a böngésző-lapon,abal felső sarokban már nem mozog, átvált a Milka logóra) utána próbálkozom. Így kb. 3-ból 1x sikerül.
Ha "Something went wrong!", vagy tök fehér képernyő, az már sajna kuka, utána ha meggebedek, sem sikerül belépni. (Törölni kell mindent, és elölről kezdeni. Előzmények, cache, böngésző ki-be lépegetés). Baromi lassú, de nekem csak így műxik.
-
Kérdések és válaszok
varga.davidSziasztok!
Valaki elárulná , hogyan kell regisztrálni a milka monopolyra? akár mit csinálok azt írja "something went wrong" -
Nyertesek
Vágási 2.0A nagyfiJam tájékoztatott bő 5.000 mérföld távolból, hogy nyert egy 50ezres Ecofamily utalvány (a Domestos stb. 1.999 játékon) ill. pótnyertesként egy 20ezres CBA utalványt (CBA - Rama)
-
Gratulálunk!
Vágási 2.0Köszi, köszi.
Nincs titok, Max (Verstappen) annyi, hogy nagyon sok pályázatot éjjel 3-4 körül küldök.
Úgyis ki kell mennem p*silni, és ha már felkeltem, akkor nyomok egy pár pályázatot. -
Negatív tapasztalatok
NapibetevőFigyelmesen elolvastam a Milka játékszabályzatot és nincs benne napi feltöltési limit, csak annyi, hogy egy ember max. 5 db napi nyereményt nyerhet.
-
Negatív tapasztalatok
NapibetevőBőven a napi 5 feltöltés alatt vagyok, így fura a helyzet.
-
Gratulálunk!
nonemVágási 2.0!
Gratulálok . -
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Trixi60Koszi, kis panelonyhában nincs helye. Rajzlapok ceruza.. talán
-
Gratulálunk!
marcsi8Vágási 2.0 !
Gratulálok!