2021. február 24.
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| PENNY KAPARÓS (beküldési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Negatív tapasztalatok
törpiPáromnak a Nestlé a Wok sütőt még 06.05-én feladta,azóta is a raktárban ül. Anyu is nyert ,neki 06.05-én jött feladásról értesítés és előbb hívott,hogy most érkezett csak meg
-
Negatív tapasztalatok
sadaNézzétek meg, hol akadt el:
https://gls-group.com/HU/hu/csomagkovetes/
Ha átrakják a csomagot az egyik sarokból a másikba,i tt az is látszik. -
Kérdések és válaszok
Gloria91A Creativ Flow Agency ha jól gondolom a Tibi, Roshen játékot csinálta. Nekem Penny kártya jött tőlük a múlt héten.
-
Kérdések és válaszok
LiszoldaGLS futárral jött Nestlé Kitkat csomag, de csak az egyik. Viszont jött egy Lidl kártya is Creative Flow Agency Kft-től. De hogy mivel nyerhettem, arról elképzelésem sincs.
-
Negatív tapasztalatok
pappocsGLS nestlé nekem is megállt...lehet a meleg miatt? Hogy ne olvadjon a csoki..
-
Negatív tapasztalatok
fitoskaNekem most az Express One tököl a tálca Sopronimmal... már tegnap hozniuk kellett volna,de szállítás közben sérült,így visszaküldik.
Nem nekik kellene korrigálni,ha miattuk sérült meg?! -
Negatív tapasztalatok
szamocámNestlé ,15 -re ígért csomagja sem ért ide a mai napig sem....😬😬
[ azóta mindennap: - Mami ,megérkezett már..?? ( 3 db gyerek kórusba)]
🤣🎁💝🫶 -
// Csere-bere fórum 3.
AmariSziasztok! 40.000 Ft értékű Kiteline.hu utalványt átcserélném ugyanúgy a Fuzetea nyereményre, a gyógyfürdő belépőre, vagy a jegy.hu-ra, szintén ilyen értékben. SZóval kit érdekel egy ilyen csere??
-
// Nyereménytárgy csere-bere
Amari40.000 Ft értékű Kiteline.hu utalványt átcserélném ugyanúgy a Fuzetea nyereményre, a gyógyfürdő belépőre, vagy a jegy.hu-ra, szintén ilyen értékben. SZóval kit érdekel egy ilyen csere??
-
Kérdések és válaszok
agi80sada
Az előző játéknál volt 00:00, 05:00, 08:00, 09:00....azért óránként nem kelnék fel :-) -
Kérdések és válaszok
sadaNem 00:00-kor szokták?
-
Kérdések és válaszok
agi80Sziasztok
1. Nestlé pontoknál tettek fel Decathlon utalványt ami el is fogyott most reggelre, tudja esetleg valaki mikor töltötték fel?
2. Orbit nyereményjátékkal nyert már valaki?
Köszönöm