Hírlevél feliratkozás

Fórum

2021. február 24.

Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő
PENNY KAPARÓS (beküldési határidő)

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

kincs

Eladó Noszvajra ajándék utalvány / 2280000 Ft / lejárat 2027.06.15. csere - utalvány is érdekel

• Nyertesek

Gloria91

Cba-Pick: 10e cba uti :)

• Kérdések és válaszok

zsirildi

OTP SZÉP-kártya digitalizációs nyereményjátékban 1600 darab 20 000 Ft értékű jegy.hu kupont nyerhetsz játékban aki részt vett kapott már értesítést?

• Nyertesek

fitoska

10 db-os Nescafé 😊

• Kérdések és válaszok

Paintuci

😘😘😘😘 Fogjuk a nyuszira...
    😉

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

pbarbiy

Eladnám 20000,-Ft értékű Vígszínház ajándékkártyám 15000Ft-ert.
    Digitális, így e-mailben tudom küldeni. 2026.12.31-ig érvényes. Holnaptól lehet úgy tudom a novemberi és decemberi előadásokra megvenni a jegyeket, így jó helyekre le lehet még csapni.

• Felajánlások

Denom

🙏

• Felajánlások

askm

Kedves Denom!
    Nem publikus az e-mail címed.
    Ha nem sikerül célt érned, én szívesen küldök Neked egyet Yamal-os kulacsot. Írj Rám, ha gondolod!

• Kérdések és válaszok

MázlistaFL

Semmilyen köröket sem futok-fáj a térdem Kortyolgatom a kávét és kuncogok Remélem a marketingesek respektálják az óhajodat és minden nyereményedet a 90. napon kapod meg ezek után -de csak Te. Amúgy nem vagyunk haragban úgy tudom. Szerintem a szövegértelmezést nem kapkodod el. Leírtam,hogy miután kiderült az ominózus 20% nem számít tudomásul vettem és lapoztam. Ne haragudj már,hogy a megkérdezésed nélkül megkérdeztem. A Szentkirályi100 ezres utira is rákérdeztem de nem " durwaanyátmindenkinek stílusban -másnap már küldték az utit . Ezek után sem fogok 90 napot várni semmire csak hogy neked tessen.

• Nyertesek

kincs

Lidl bonbonetti-roshen 10000Ft utalvány.
    20.000 Ft Coop utalvány

• Nyertesek

Nórika

Coca-Cola kupak kóddal 10.000 Ft Feldobox utalvány 😍

Annyira hihetetlen...soha az életben nem nyertem még Coca Cola nyereményt az elmúlt kb 20 év alatt🤦😯

• Kérdések és válaszok

kincs

https://www.facebook.com/momentsjatek

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1