Hírlevél feliratkozás

Fórum

2021. február 24.

Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő
PENNY KAPARÓS (beküldési határidő)

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Kérdések és válaszok

Moncsi74

Sziasztok.Kapott már valaki a Sportszelettől utalást.(150000 ft) Én voltam a legelső nyertes ,febr 2 án ,de még semmi 😪

• MIZSE ásványvíz

agili

Egyik játéknál én is így jártam, és írták, hogy be kell lépni az adott játék oldalára, utána vissza az értesítőre, és akkor már fel tudtam tölteni az adatokat. Egy próbát megér, hátha így sikerül neked is!

• MIZSE ásványvíz

marcsu13

Sziasztok!
    Kaptam értesítést, hogy nyertem 10.000,- Ft-ot a MIZSE játékon, küldjem be a bankszámlaszámot, stb. 27.-ig. Elküldtem e-mailben az adataimat. Egyszerüen nem lehet beküldeni a nyomtatványon, most írtam még másik e-mail is várólistára került. Betelt a postafiókjuk?
    Még nem jártam így egy játékban sem, valakinek valami ötlete?
    Köszi előre is.

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

Rita21

Sziasztok !

Eladó páros F1 belépő heineken játékon nyert . Amit érdekelne kérem írjon 3 napon belül küldenem kell a neveket a szervezőknek

• Kérdések és válaszok

weber

Járt már úgy valaki az Univer-rel, hogy nem fogadták el a blokkját?
    Még jó hogy most derült ki, nem a fődíjnál küzdök velük. Van a blokkon 1 Univer mustár, 1 ketchup, és 2 chili szósz(ezt nem fogadják el), ami így van kiírva, hogy Un chili 280/265. Nekem egyértelmű, nekik ezek szerint nem.

• Nyertesek

Zsusci

Lidl Tibi napi 10.000ft lidl kártya

• Kérdések és válaszok

agi80

Klau980802
    Köszi....több már nem hiszem hogy lesz, mert vége a játéknak lassan

• Kérdések és válaszok

Juthka

Mostanában nyert valaki az Everydayme-vel? Talán egyszer olvastam itt a fórumban egy nyertest ( Vágási 2,0?) Régebben többünknek kedvezett a szerencse… Vagy pedig megint elhúzódnak a sorsolások.

• Kérdések és válaszok

Klau980902

agi80 - éjfélkor, de 0:01 perckor se volt már.. :)

• Kérdések és válaszok

agi80

sziasztok ismét nestlé :-) aki ma váltott be tefál edényre pontokat mikor volt aktív, mikor lehetett beváltani? 6.50-kor néztem de akkor má hűlt helye volt csak :-)

• Nyereményjáték infók

TéglagyáriM

06.01-től játék indul a TopJoy appban

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

Mirennis

Van 2 db június végéig cinema city-ben felhasználható jegyem, 2000 ft együtt a kettő.

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4