Hírlevél feliratkozás

Fórum

2021. február 26.

Interneten kívüli játékok - Egyéb
ALPHA INDUSTRIES (befejezési határidő)

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Negatív tapasztalatok

weber

Régebben nekünk is mindig postaládába dobták a futárok a kisebb borítékot, amibe jellemzően utalvány volt, de előtte mindig felhívtak, hogy tudjam. Ezer éve nem írtam alá semelyik cégnél küldeményt, aminek megvan a maga előnye és mint látjuk, hátránya is.

• Kérdések és válaszok

veszkó

Sziasztok! Hell 4es pack játék nyertesekről esetleg hír?

• Negatív tapasztalatok

pityesz76

futárszolgálat soha nem teszi postaládába itt más tőrtént..

• Negatív tapasztalatok

anyoka

Johnny-X

Azt gondolom sajnos veszett fejsze...
    Azonnal írtam a szervezőknek, de semmilyen visszajelzés nem jött.
    A szállító cég a Samday, azzal pedig azért nem próbálkoztam, mert korábbi eMAG rendeléssemmel is volt gond, sajnos nagyjából elérhetetlenek.

(Van még aki vár Húsvéti Milka utalványt, bármelyik üzletláncét vagy utalást ?)

• Negatív tapasztalatok

Johnny-X

anyoka
    (Szerintem mindannyiunk nevében írom): ne hagyd annyiban! Jelezd a lebonyolítók felé, illetve a futárszolgálat ügyfélszolgálatán is, hogy nem jutott el hozzád a nyeremény!

Habár általában tértivevényesen küldik a csomagokat (és nálunk pl. eddigi tapasztalatom alapján megbízható, normális futárok dolgoznak), nem szeretném, ha "elterjedne" ez a rossz szokás, hogy egyik-másik borítékból kiszedik a nyereményt a futárszolgálat emberei!

"Jó", hogy "csak" 10.000 Ft-odat vették el, és nem valami komolyabb nyereményt, de azért így is bosszantó lehet! Szerezd vissza!

• Nyereményjáték infók

Vágási 2.0

Samsung Members

Új játék!

• Negatív tapasztalatok

sada

Ráadásul a napi 12 ny időponttal 21 nap alatt hogy jön ki a 300?

• Nyereményjáték infók

-.-.

Rossmann app:
    https://shop.rossmann.hu/foci-vb-jatekok

• Negatív tapasztalatok

-.-.

Vágási 2.0 2026-06-11 :: 10:02

Lidl - Vénusz "lángos" strandlabda.

Visszaírtam nekik, hogy köszönöm, de nem kérem, legyen a pótnyertesé. (A blokk képét azért elküldtem nekik.)

Megnéztem a játék oldalán a nyereményt, vicc kategória...

Komolyan, a Kométa is használhatatlan, filleres nyereményeket ad, de ez a strandlabda a legalja. Nem is "lángos" mintájú, hanem egy 50 forintos hadd ne írjam le, hogy mi...

• Nyertesek

-.-.

Vágási 2.0 2026-06-11 :: 10:02
    Lidl - Vénusz "lángos" strandlabda.

• Kérdések és válaszok

Fáreó

Burn-nál gyártási hiba van,azt az infót kaptam,azért érvénytelen kódot ír ki a legtöbb nyitófülre.
    Akit érdekel privátban írok egy @-címet ahonnan válaszolnak és segítenek is. Nekem megtették!

• Nyereményjáték infók

szigiagi

Nivea Sun pénzvisszatérítés

https://www.nivea.hu/sungratis2026

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V