2021. február 26.
| Interneten kívüli játékok - Egyéb |
| ALPHA INDUSTRIES (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
// Csere-bere fórum 3.
TerpiiiBeléd estem című filmre még mindig keresi gazdáját 2 jegy holnapig tudom még feliratni őket
-
Nyereményjáték infók
sadahttps://www.dolce-gusto.hu/premio-nyeremenyjatek
-
Negatív tapasztalatok
jojóA szabályzatban beírt termék nevekkel van szerintem bekódolva ,de a boltok nem így írják .
-
Negatív tapasztalatok
arika10jojó
Az az érdekes, hogy nekem az első két blokkomat elfogadtta a rendzer, ugyanazzal a termékkel, és a harmadik blokkomat dobta vissza.
Írtam nekik, várom a megkeresésüket! -
Negatív tapasztalatok
milán74Igen írtam. Ez a válasz jött.
Köszönjük a megkeresést! Sajnáljuk, hogy a blokk feltöltéssel kapcsolatban problémát tapasztalt! Elnézést kérünk a kellemetlenségért!
Az ügyét továbbítottuk az illetékes csoportunknak, akik hamarosan felveszik a kapcsolatot Önnel!
Nagyon köszönjük a türelmét és a megértését!
Üdvözlettel:
a PowerAde csapata -
Negatív tapasztalatok
jojóanyóka_ automata a rendszer /intelligens játék
-
Negatív tapasztalatok
anyokaAzzal van a probléma, hogy a Mountan Blast -Active Blue -ként szerepel a Spar rendszerében.
A szervezők pedig ezt nem tudják.
Fel nem foghatom, hogy nem tűnt fel nekik maguktól, hogy valami probléma lehet annyi az elutasítás.
Lemegy egy csomó idő a játékból és az ember az alap (legkedveltebb) példányt veszi le a polcról és mégsem tudja beküldeni.
Remélem írtok(írtatok) is nekik, mert én már sok nappal ezelőtt, de még eddig nem javították. -
Negatív tapasztalatok
jojóEZ A POEWERADE EGY NAGY KALAP...
EZT DIREKT CSINÁLJÁK? :
EGYIK SPÁR ÍGY ÍRJA A MÁSIK MÁSKÉPP
elfogadta de tovább küldés
-
Negatív tapasztalatok
WINikeSziasztok! NIVEA blokkot sokadszorra próbálom feltölteni, de nem sikerül. Minden adat mellett ott a kis zöld pipa, de a végén azt írja, a megadott adatok nem helyesek, sajnáljuk hiba történt. Több böngészőben is próbáltam, de nem megy. Nektek sikerült?
-
Nyertesek
Vágási 2.0Rossmann-Ariel, Lenor: 1 évre elegendő mosási csomag az imént.
Ma már ne töltsetek fel pályázatot. -
Nyereményjáték infók
törpiidealbody.hu/rio
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.Skandináv lottó 6. játékhét
10,14,22,26,27,30,31
5, 8, 9, 13, 16, 22, 27
A következő héten várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
285 millió Ft