Hírlevél feliratkozás

Fórum

2021. február 26.

Interneten kívüli játékok - Egyéb
ALPHA INDUSTRIES (befejezési határidő)

Legfrissebb fórum hozzászólások

• // Csere-bere fórum 3.

ZORRO

15db lidl mizo blokkom cserelnem spar nescafera.

• Negatív tapasztalatok

MázlistaFL

Sportszelet megint semmi . Állítólag Colombo felesége már többször is nyert Ez az " edző bácsi idáig se volt sovány de idén felszedett legalább 8 kilót. Dézsmálja a raktárkészletet

• Kérdések és válaszok

törpi

Nem olvastam amit írtatok,de most igen. Az ECOFAMILYT mi megreklamáltuk,mert nem az volt írva,hogy illusztráció,hanem napi nyeremény. Az elektromos kerékpár nyereménynél sem csak bicikli kereket adnak. írjatok ide,mert sokszor nem is tudnak a felajánlók,hogy a nyereményt valaki csökkenti:
    czendrei.bence@ecofamily.hu
    Amúgy a másik játékuknál is letelt a 70 nap,ajándék sehol,ott is érdeklődtünk kétszer is,arra jött a pénteki e-mail,hogy beszerzés alatt

• Negatív tapasztalatok

weber

Be fogod küldeni a blokkokat?

• Kérdések és válaszok

rigop

cca, sünkutya: A legkellemetlenebb (ide más szó is behelyettesíthető), hogy a játékszabályzat eleje azt írja a nyeremények résznél, hogy részletek a mellékletben, majd legörgetsz, és a mellékletben sincs SEMMI részlet, csak hogy ajándékcsomag :( - ergo nincs miért reklamálni.

• Kérdések és válaszok

cca

Köszönöm a válaszokat, én is így kaptam, a fotóhoz
    képest durva az eltérés, nagyjából az egyharmada.

• Kérdések és válaszok

sünkutya

rigop: teljesen igazad van. Én is így érzem. De sehol nincs feltüntetve, hogy mit kellene tartalmaznia a csomagnak. Még a játékszabályzat 2.-es melléklete sem írja. Így nincs is mit reklamálni. A fotó nagyon megtévesztő. Én is egy hasonló csomagra számítottam.

• Negatív tapasztalatok

rigop

Kapaszkodjatok meg: a Spar&Powerade bekérte tőlem futárral/postán a blokkokat, amikkel mindössze az volt a problémám, hogy nem tudtam feltölteni, mert a szar rendszerük szerint manipuláltak. Elvileg törölték a rendszerből a feltöltéseimet, hogy akkor fussunk neki ismét, ekkor sem sikerült. Már egy képmegvágás/elforgatás a mobilon is manipulálásnak számít. Hát... erős csapattal állunk szemben.

Erre bekérték fizikailag a blokkokat ellenőrzésre :D - itt már visítottam a röhögéstől, pedig még nemhogy nem nyertem vele semmit sem, de még fel sem tudtam tölteni, mert SZAR a rendszer :D A válaszuk, hogy nem szar, csak érzékeny. :) Természetesen a nem elforgatott, nem megvágott blokkfotókat azóta sem fogadja el az professzionális rendszer :)

• Kérdések és válaszok

sünkutya

cca: Ha a decemberi nyereményre gondolsz akkor igen. A héten jött meg. Nagy csalódás volt. 3 termék volt a csomagban.

• Kérdések és válaszok

rigop

cca:
    A https://nyeromarkak.hu/karneval napi nyereményét (P&G ajándékcsomag) 'elvileg' kiszállították, 'elvileg' át is vettem, gyakorlatilag viszont nem érkezett meg, lenyúlhatta a futár. :(
    A https://nyeremenyjatek.ecofamily.hu/orbicokaracsony napi nyereményét (P&G ajándékcsomag) a héten megkaptam, a fotón lévő hatalmas, ~30 ezres csomag helyett kaptam egy mosókapszulát, egy Lenor illatgyöngyöt és egy legkisebb Jar mosogatószert. Nagy jóindulattal sincs több 10.000 Ft-nál. Rettentően pofátlannak és megtévesztőnek tartom, hogy a játék oldalán a napi nyeremény egy hatalmas csomag, valójában pedig a 10-15 termék helyett 2-3 termékből megkapod a kb legkisebb kiszerelést.

• Kérdések és válaszok

cca

Sziasztok!
    Kapott valaki P&G / Ecofamily
    ajándékcsomagot?

• Kérdések és válaszok

cca

Sziasztok!
    Kapott valaki P&G / Ecofamily
    ajándékcsomagot?

2022. március
H